ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    22. Srpanj 2019. 13:53

lorija

O Boze Mokiprvi put cujem i ja za to.
    Sad se nadati samo pozitivnom ishodu. 🙏
    Lavicepamti danas sve,izresetat cu te s pitanjima. Ja cu biti toliko trudna na sljedecem pregledu. Zanima me posebno hoce li sad mjeriti nuhalni,a cini mi se da hoce. Sretnoooo i opusteno samo. Fige su tu. Sve trima naravno ❤

Lorija sunce moje😘😘

Iva4 vidis da tebi i malom nemogu nis😁😁

Angie1205
    22. Srpanj 2019. 14:10

Ivaaaa to sam cekala! Da se javis s ljepsim vjestima nego neki dan!!

Nova19
    22. Srpanj 2019. 14:14

Omerta

Ps: Nova19, vidim da su nam prvorodjene tu negdje mjesec dana razlike!Moja me iznenadila tjedan dana prije mog rodjendana.. mala Skorpijonka. A skoro smo bile obje Strijelcice!

Da, mjesec dana je razlike između naših cura... moja je došla tjedan dana prije termina... Jarcic mali 🥰
    Sada će biti ili ribica, ili ovan ako prenesem par dana 😁
    Šta se tiče poroda, meni su dali drip jer se nisam otvarala a izgubila plodnu vodu... rekli “kao prvorotkinja trebali biste roditi oko13:00”... rodila u 9:40 tako da kada je muž stigao glavica je već bila vani hahaha
    Sreća najveća ❤️

TinchiSk
    22. Srpanj 2019. 14:20

Iva, sve će to biti ok. Malo teži put, ali glavno da na kraju sve dobro prođe. 
    Isto nisam nikad čula za spušteni vodenjak pa ne mogu puno pomoći. Ali stvarno svega ima i stvarno je prava sreća kad je trudnoća uredna.
    Joj, sad je i mene strah jer nikad, nikad nisam radila briseve. Papu redovno svake godine, ali za briseve sam tek čula prije neke 2 godine kad ih je radila prijateljica koja je imala konstantne upale kojima nisu mogli naći uzrok. Mislila sam da se rade samo kad se sumnja na nešto. Naravno, trudnički mozak pa sam na prošlom pregledu zaboravila pitati hoću li ih raditi, a ginekologica nije ništa spominjala. Pitat ću svakako za 2 i pol tjedna.
    Angie, kod Matoca ti je 4D 475 kuna, dosta povoljnije.

Nova19
    22. Srpanj 2019. 14:21

Iva super vijesti 💕 jaki ste i jedan i drugi, čuvajte se i javljaj daljnji ishod 🥰

• Lala27
    22. Srpanj 2019. 14:21

Angie Da, u peti mjesec ulazimo 😄 A što se tiče 4D, meni je doktorica preporučila od 22-24, znači negdje krajem avgusta da radim

Moki88 Valjda će sve biti dobro 🙏 Je l' imala neke simptome za to ili je slučajno saznala? 

Iva Vidjećeš da će to sve biti dobro, ne da se malac 💪💪💙

Omerta
    22. Srpanj 2019. 14:24

A ista stvar kod mene, 12 dana prije termina jer mi je pocela plodna voda lagano curkati, a nisam se otvarala..dosla kasno navecer, zadrzali me preko noci, dobila i antibiotik i onda odlucivali hocu dobit gel ili drip..na kraju taj drip cijeli dan. Potpisala za epiduralno, al me nitko nije ni pogledao izmedju 4 i pol i 10 prstiju, na kraju bilo prekasno, trk u radjaonu.. the rest is history. 😊

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• moki88
    22. Srpanj 2019. 14:25

Lala - malo krvi na gacicama ju je docekalo kad se probudila. Niti bolove niti ista nije imala.
    Ma sve ce biti u redu, samo pozitivno!:) 
    Ja odoh zvati gin zbog mjehura, pa cemo vidjeti jel idem ranije na pregled ili cu cekati... samo me strah bakterija...

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

Simbalija
    22. Srpanj 2019. 14:28

Lala27

SimbalijaIz Bijeljine sam, čini mi se da si ti iz Sarajeva 😀 Želja mi je tamo doći, bila sam samo jednom kao dijete

Hej nisam ne, iz Rijeke, bit će da si me zamijenila s nekim :D
    Ali volim Sarajevo jako, bila sam puno puta.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Lavica27
    22. Srpanj 2019. 14:32

Cure evo mene s pregleda 10 kila lakša🥰 Srceko kuca, bebica ima cca 4.8cm, mase rukama i nogicama,kaže gin sve na broju :) Nažalost ne da mi zalijepiti sliku,ne znam zašto to ne radi već danima... gledao me preko trbuha jer u petak idem na kombinirani u petrovu a tamo vaginalno rade uzv pa da ne cacka previse, sve druge mjere ce oni pogledati. Eto,sad disem mirno do petka😁😁 
    Puse svima i nadam se da sam ovime otvorila val dobrih vijesti od ovog tjedna!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.