ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mustra
    16. Srpanj 2019. 17:36

Ja sam ti vec bila na moru i putovala i sve je bilo ok! Medutim, nisam ni jedan put krvarila tako da sam stvarno imala srece! 

Mom2911
    16. Srpanj 2019. 17:46

Eleonoré

Pozdrav svimaa😇
    Vidim raspisale ste se nesto pa nisam uspijela ni sve zapamtit.Cestitam svima koji su bili na pregledu ! Bitno da je sve uredu s nasim bebicama😇
    Ja ne znam kako da si utuvim u glavu neke stvari.Meni su simptomi nestali..osim cestog pisanja i bolnih grudi.Jucer me malo i bockalu iznad stidne kosti..uglavnom imam paranoje da nesto nije uredu a bila sam 8.07 i 9.07 na pregledu i u Petrovoj i sa mojom bebom je bilo sve u najboljem redu,nemam nikakvih problema.Uredna trudnoca.A ja opet imam paranoje da nesto ne valja i ne mogu cekat 30.07 da opet idem na pregled.Ima li neka takve paranoje ili neka koja ih se rijesila da mi da savjet da budem mirna??😐

Ja nemam apsolutno nikakvih simptoma a u prvoj trudnoci do sad aam vec povracala na veliko i imala moree simptoma. Sad sta osim bolnih grudi. Tako da je i meni lagana panika iako mislim da je svaka trudnoca drukcija. Al eto ja cekam prvi tek pregled 25.7. 

Dalindas
    16. Srpanj 2019. 18:03

Pozdrav curke :) jučer smo bili na pregledu ,planirala sam 4 d ,ali beba bas nije htjela surađivati previše ,tako da nam doktorica nije naplatila punu cijenu . Oni sto je najbitnije je da je sve u redu :) Beba se izgleda stidila pa ništa od spola još :) 
    Sto se tiče opreme, krevetić smo mislili kupiti u 11 mjesecu ,kad bude crni petak ( uvijek budu super popusti ) a za kolica još razmišljam . Najviše me privlače Stokke,ali cijena novih je poveća . Tako da ako se odlučimo za njih ,u obzir dolaze i polovna . Sto se tiče robice ,ne mislim pretjerivati sa kupovinom jer znam da ćemo dobiti dosta toga na poklon . 

annika
    16. Srpanj 2019. 18:12

Eleonoré

Pozdrav svimaa😇
    Vidim raspisale ste se nesto pa nisam uspijela ni sve zapamtit.Cestitam svima koji su bili na pregledu ! Bitno da je sve uredu s nasim bebicama😇
    Ja ne znam kako da si utuvim u glavu neke stvari.Meni su simptomi nestali..osim cestog pisanja i bolnih grudi.Jucer me malo i bockalu iznad stidne kosti..uglavnom imam paranoje da nesto nije uredu a bila sam 8.07 i 9.07 na pregledu i u Petrovoj i sa mojom bebom je bilo sve u najboljem redu,nemam nikakvih problema.Uredna trudnoca.A ja opet imam paranoje da nesto ne valja i ne mogu cekat 30.07 da opet idem na pregled.Ima li neka takve paranoje ili neka koja ih se rijesila da mi da savjet da budem mirna??😐

nećeš ih se riješiti ali razmišljaj i da je nešto da ne možeš ti tu nešto napraviti. Ako imaš neke neuobičajene bolove, krvarenje javiš se dr,  ovako- što bude, bit će. nisam te nešto utješila, znam ali kod mene se nakupilo i godina i spontani i s klincima uvijek neke bolesti i problemi i prolupala bih davnih dana da ne razmišljam ovako

[iimg]

Gogaa_V
    16. Srpanj 2019. 18:53

Dalindas što se tiče  stokke kolica od mene  veliko  ne.  
    Da su kvalitetna  jesu, ali su sama  mnoogo  teška. Ako nećeš  konstantno  imati  pomagača  sa njima, savjetujem  da ih izbjegnes.  

TinchiSk
    16. Srpanj 2019. 19:01

Dalindas, čestitam na dobrom pregledu. Drago mi je da je sve ok, drugi put ćete obda detaljniji uzv obaviti.
    Eleonore, potpuno te razumijem, prošla sam isto. Ne znam od kud mi toliki strah jer nemam nekih loših iskustava, vjerojatno zbog toga što me život baš i nije mazio pa kao da očekujem da se opet dogodi nešto loše. Još kad jedno vrijeme nisam imala nekih posebnih simptoma... uhhh! Srećom, dragi je optimističan i nije dao da paničarim. Ja to gledam ovako: većina ljudi oko nas je zdrava i većina žena ima normalnu trudnoću do kraja pa su veće šanse da bude sve ok nego da ne bude. Tako ja sad razmišljam, a bit će ti lakše kad se trbuh počne vidjeti.

16. Srpanj 2019. 19:23

TinchiSk

Dalindas, čestitam na dobrom pregledu. Drago mi je da je sve ok, drugi put ćete obda detaljniji uzv obaviti.
    Eleonore, potpuno te razumijem, prošla sam isto. Ne znam od kud mi toliki strah jer nemam nekih loših iskustava, vjerojatno zbog toga što me život baš i nije mazio pa kao da očekujem da se opet dogodi nešto loše. Još kad jedno vrijeme nisam imala nekih posebnih simptoma… uhhh! Srećom, dragi je optimističan i nije dao da paničarim. Ja to gledam ovako: većina ljudi oko nas je zdrava i većina žena ima normalnu trudnoću do kraja pa su veće šanse da bude sve ok nego da ne bude. Tako ja sad razmišljam, a bit će ti lakše kad se trbuh počne vidjeti.

Jaoo😨😨😨
    A cuj..malo mi je lakse kad znam da i vama nije svejedno koliko god to zvuci ruzno.Ali,to je znak da se samo brinemo za nase bebe.Znaci nisam jedina s paranojama.Hvala ti sto si mi tako siroko napisala misljenje.Ja sam 12+1 i eto izasao mi je vec trbuscic..prije doslovno 2 tjedna nije tako bilo,krenulo je.Vjerujem da je sa mojom bebom sve uredu.Ne krvarim,nista me ne boli.Osjecam ja negdje u sebi da je sve kako treba..ali opet crne misli nekad dodu.Ipak je zivo bice u meni.Moje djete.

Omerta
    16. Srpanj 2019. 19:33

Meni isto povremeno prodju glavom svakakve misli, npr. Sto ako mi se opet desi taj missed m.  Treba docekat sad 8mj. Danas sam tocno 10tj. E da, trbuh vec neko vrijeme ful napuhnut. Inace sam ful mrsava i susjeda, stan/vrata odma do nas me prokuzila. Ocito zena zenu zna.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Vanessa.
    16. Srpanj 2019. 19:58

Evo i mene s pregleda, veliki smo 23 cm i 300 g :) sve uredu, jako aktivna bebica i saznali smo nakon 15 minuta cekanja da se okrene da je CURICA!
    Mi smo vec dosta toga kupili do sad, kolica, autosjedalicu, platnene pelene AI2 start paket,podlogu za previjanje, izdajalica, aventov set bocica i za njegu beba, jastuk za dojenje i za nositi bebu, i par komada robice. Tako nam je lakse svaki mjesec nesto, manje nas lupi po novcaniku :D Jos puno toga je ostalo za kupiti, a nemam od koga dobiti pa nam nema druge
    ali neka, biti ce kasnije i za drugu bebu hihi

Gogaa_V
    16. Srpanj 2019. 19:58

Joj  cure  ja se taman  opustim  i onda procitam  ili  čujem  da se u mom  tjednu  desilo  nesto  ružno  nekoj  mami. Kakve ja tad paranoje  proživljavam to je strašno. Sreća  brzo se vratim i održim  pozitivu. Na kraju krajeva  to su samo misli, a ne stvarnost.
    Problem  nastaje  kada ih proucavamo  i zadržavamo u podsvijesti  konstantno. 
    Najbolje  ih  je  otpustiti i prebaciti se mislima na nesto  što nas usrecuje i ne opterećuje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.