Bundica iz Orchestre me očarala kao i mini prsluk.
Juno preslatko je sve😍
Lorija nisam danas isla,tek iduci cervrtak. Napisala sam da ce me iz jedne bolnice voziti u drugu na pregled 😊
Cure drago mi je da je sve dobro danas prošlo i cestitke na curici 😊😊😊....sretno sutra na novim pregledima hehe :)
Goga_V Haha bas si me nasmijala sa pripremanjem hrane makar ti se ne jede. Treba naci nacin da covjek ne misli....
Joj ja isto nekako ne mogu vjerovati da imam bebu u trbuhu. I dok ju osjetim tako mi je to neobično iskustvo. Trbuh se vec pošteno vidi ali jos nisam svjesna....jel vi pisete one radosnice, bebine dnevnike ili kako god da se to zove? Meni je mama pisala radosnicu i to mi je danas tako posebno citati pa sam ja kupila za svoju bebu i pocela pisati ono s čime od informacija raspolazem hehe 😊😊😊
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lorijanisam danas isla,tek iduci cervrtak. Napisala sam da ce me iz jedne bolnice voziti u drugu na pregled 😊
😁 sorry. Da,vidim da imamo isti dan pregled. Al dobro je, vidis da sam ipak nesto zapamtila 😂 ode sad zato spavati. Laku noc vam curke 😴😴😴
I mene muci nadutost. Doduse imala sam s time problema i prije trudnoce.
Nego, jel nekoga muce “nemirne noge”. Onaj neki cudan osjecaj u nogama koji vam ne da spavat i morate prosetat. Ne znam kako da to objasnim. Evo mene bas to upravo probudilo
Vise se ne sjecam koja je spominjala regres. Ali me zanima kako je to na kraju zavrsilo. Jesi ga dobila?
Anna i mene je to sad probudilo😁 Jutros me manje boli list. Nadam se da je ipak bio misic u pitanju. Ko ona neka narikaca sam😁 Ja nista jos ne kupujem i necu do 33 tjedna.
Lorija pregled 9.8.
url=https://lilypie.com]
Hvala vam cure, puno manje me jutros boli, vjerojatno sam se.opteretila. Lorija, čitaš me jako dobro🙈 Omerta evo još jedne s problemom nadutosti,kaaaaos!
Juno Preslatke stvarčice! Ja imam masu stvari od male ali koji god spol bude znam da necu odoljeti nakupovati bar pola od tog🙈
Jaivanpa, ja sam dobila u prvoj trudnoći onaj dnevnik trudnoće Mommy and my baby ili tako nešto (neke cure iz HR to rade) i super je za čitati sad koji su mi isti simptomi. A kad sam rodila od kume sam dobila onu personaliziranu radosnicu, zove se LovePrint (na fejsu) i to mi je definitivno najnajljepsi poklon ikad. Ima koverticu unutra za narukvice iz rodilišta, prvi pramen,slike i opisi sveg od prvog dana, koverticu za pismo bebi, i najvažnije dogadjaje,slike i crteže do 6.godine života djeteta. Već sad mala jako voli stalno listati tu knjigu.
Dobro jutroooo! Kako dobijete inspiraciju navecer 😂
Ja se nikako naspavati nocas, noge me opet ubile, od 4 se okrecem ko na raznju..uzas 😔
Danas mm doma i sad cekam da se zbudi da cujem kam cemo danas 🤪
Moram do subote kupit nekaj necaku za rockas a nemam ideje nikakve 🙄
Sad ce 9 godina i nema cega nema...pomagajteeee 🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji