ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    16. Srpanj 2019. 20:00

Dakle dok sam ja sve procitala dobre ste! Mene satrao danas dan! 😩 Jedva oci sad otvorila jer ne znam sto cu nocas raditi ako nastavim. Eleonore prvo da te utjesim paranoje su sasvim normalne, ja sam u nedjelju ludila, al to valjd aod svega prije i hormona dodje tako.
    Za opermu meni se jako svidjaju krevectici koji imaju dole one ladice za stvati i kojima se 1 stranica spusta, to su mi nekako prioriteti i da ima kotacice bi volila. Nemam bas hrpu mjesta u spavacoj nasoj ma gledam da je sto prakticniji, a poslije za djecju ce mi dobro doc dodatne ladice jer prostora nikad dosta.
    Kolica danas bila u Puli i muz reko idemo malo procunjat ih bili Magic baby, Bubamara i Lesnina, nademolirali se kolica da mi slabo doslo. Uglavnom ja ne znam kako vam al neka kolica sto sam probala boze sto su teska. Nisam niska, niti nejaka bas, al neka su ono too much. Frendica me uvjeravala za bebetto da su super, meni danas kad ih vidila i isprobala kolica bezveze. Kotaci preglomazni, ona kosara ogromna, teska konstrukcija. Ne znam. Svidjaju mi se ona koje je Angie spominjala ypsi peg perego al na njihova idu samo njihove sjedalice a ja bi besafe ili cybex. Nigdje nisam nasla maclaren daytripper a ta su mi na internetu najvise zapela za oko. Nemam namjeru nositi dijete s kosarom na 2 kat zgrade jer ne znam ni di bi tu kosaru u stanu drzala iskreno tako da mislim da te maclaren bi mogle sluziti svrsi. A jaja def ne bi od kolica nego kupila autosjedalicu jaje koja moze na kolica.
    Robicu nemam namjeru jos kupovat nekako mi rano. Kao i za sve, a kupit moramo sve. Al meni je to gust pa valjda budemo izdrzali sve troskove. 

Gogaa_V
    16. Srpanj 2019. 20:02

Vanessa.

Evo i mene s pregleda, veliki smo 23 cm i 300 g :) sve uredu, jako aktivna bebica i saznali smo nakon 15 minuta cekanja da se okrene da je CURICA!
    Mi smo vec dosta toga kupili do sad, kolica, autosjedalicu, platnene pelene AI2 start paket,podlogu za previjanje, izdajalica, aventov set bocica i za njegu beba, jastuk za dojenje i za nositi bebu, i par komada robice. Tako nam je lakse svaki mjesec nesto, manje nas lupi po novcaniku :D Jos puno toga je ostalo za kupiti, a nemam od koga dobiti pa nam nema druge
    ali neka, biti ce kasnije i za drugu bebu hihi

Vanessa. Cestitam  ti na djevojčici, i na urednom pregledu. 
    Takodjer  cestitam  jos jednoj  mami na urednom  pregledu  od danas. 
    Ja sam baš sretna  kada vidim  da je sve uredu sa bebicama i da ste sretne. 🥰 
    Želim  nam svima  sretne  vijesti  do kraja i da se hvalimo  na zimu  sa svojim  mrvicama.

Vanessa.
    16. Srpanj 2019. 20:08

kada krenu slikice malih mrvica u 12. mjesecu, svaki dan ce po jedna biti sigurno koliko nas ima :D
    ja jedva cekam vidjeti sve nase bebice

Vanessa.
    16. Srpanj 2019. 20:08

Hvala goga!

• Lala27
    16. Srpanj 2019. 20:11

Čestitam na urednim pregledima i curici, mislim da nam momci i dalje vode 😄

Vi se raspisale o opremi, ja samo onako pogledam usput, ali nisam ništa isprobala, nekako mi se sve čini da je rano, pa se nešto ne usudim 🙈 A što se tiče pelena i svega toga, ne znam ni šta je šta, a ni šta je najbolje, moram se pozabaviti time 

TinchiSk
    16. Srpanj 2019. 20:11

Vanessa, čestitam i na urednom pregledu i na curki 
    Pita mene dragi maloprije kak ću ja bez foruma kad mi sve rodimo. Halooooo, pa tad tek kreće tipkanje o svemu i svačemu. A ne zna on, ribica mala 

Grizli
    16. Srpanj 2019. 20:19

Cestitam na urednim pregledima i maloj curki vidim krecu i curke se javljat.
    Neko je reko za kupovinu u Slo, znam da je oprema za bebe nesto jeftinija ubog manjeg pdv-a, pa mi jenplan i tamo skicnut, a i u Italiji znam da njihove marke su jeftinije nego kod nas. Pa i to budem pogledala.
    A za platnene pelene ja se divim mama koje to mogu sve odradjivat. Mi cemo definitivno jednokratne. 
    Jucer kod gin dobila neki letkic od bebimila di je popis stvari sto treba kao za bebu samo da ga iskopam pa zaljepim sliku mozda kojoj posluzi. 

MaRe
    16. Srpanj 2019. 20:53

Vanessa čestitke na curici. 😍
    I ja sam nešto razmišljala o platnenim pelenama al kad se sjetim brata dok je bio mali i kako to sve izgleda i koliko posla ima prođe me volja 😁 Lakše ovo,skini,zaljepi i baci.
    Ja se zabrinem samo kad vidim da vi na forumu panicarite,onda ja panicarim sto ne panicarim 😂 Vodim se onim što bude bit će,itako na ništa ne mogu utjecati.Kako je nekad bilo,zene isle jednom ili nijednom na uzv i opet su imale zdravu djecu i to po 5-6 njih a nas sad gledaju na svakom pregledu i opet nam nije dosta ☺

MaRe
    16. Srpanj 2019. 20:54

Doduše nekad su mlađe rađale a mi sve 28+ 

Simbalija
    16. Srpanj 2019. 20:55

Ja sam pitala za Sloveniju :D hvala svima na komentarima. Često idem po spežu tamo jer mi je blizu pa bih mogla i bacit oko na baby opremu. Čudno da je svugdje jeftinije nego kod nas.. Ja inače nisam još ništa kupila. Ima vremena :D

Curke super za preglede! Nema sekiracije, bit će sve super samo se čuvajte!

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.