ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mustra
    16. Srpanj 2019. 12:25

e to ti nisam sigurna, logično bi bilo da možeš u svoj dom zdravlja, jer nije svima baš blizu do bolnice. 

Angie1205
    16. Srpanj 2019. 12:26

Mislim da Petrova trazi bas njihov tecaj, bar je bilo tako, jedino ak sad nisu popustili. Ja sam se raspitala za Merkur i tatama ne treba nis osim odijelca onog zelenog 🙈

Lavica27
    16. Srpanj 2019. 12:27

Nisam pohvatala zasto bi drugi madrac ako imate od prvorodjenog djeteta? Ja imam onaj Noona krevetic što raste s djetetom od prve kceri ( ima 2g i 2mj) i onaj madrac što se koristi od 0-6mj smo koristili do 3.5mj jer je prerasla krevetic,suludo mi je kupovati novi madrac. Kažem,meni. 

Što se tiče robice za prvo vrijeme svi su mi govorili nemoj 56 kupovati to ti nosi 2 tjedna,moja je nosila 2mjeseca, rodjena sa 3200. I ti što se kopcaju naprijed da se ne skida preko glave,iskreno mene smorili ti gumbici,ionako svi bodiji imaju na ramenu dva gumbica, generalno nije nikakav problem skidati preko glave.

Kolica,krevetice pričekajte sajam u 11.mj (ko nema termin u 11. 😁😁i)splati se,bude bar 15-20%jeftinije. Tamo i tetre jako povoljno ima za kupiti (pričam za zagreb). 

Lavica27
    16. Srpanj 2019. 12:28

Simbalija

Je li itko obavio shoping u Sloveniji? Je li tamo jeftinije?

Ja sam kolica tamo za kćer uzela pred 2 godine,ispala su me 250€ jeftinije! 

MaRe
    16. Srpanj 2019. 12:32

Simbalija negdje sam čitala da su i tamo dosta jeftinija kolica i krevetići al na netu ne nađem ništa jer se ne mogu snaći na njihovim stranicama hahah. Imaju manji porez od nas tako da je jeftinije, to znam da sam čitala da dosta ljudi iz bližih mjesta ide tamo ili čak postoji mogućnost online narudžbe. Ja sam trenutno u Ri i za neke stvari mi se više isplati otići do Slovenije, (za 20 min smo tamo) nego kod nas u trgovinu. Zadnji put kad smo bili napunila sam gepek a nismo ni 50 eura potrošili.Mislim da smo negdje početkom 4og mjeseca bili i ja još uvijek imam zalihe kiseljaka, sokova, tjestenine i sl. Npr. 6 komada ledenog čaja je bilo oko 1,5e, šta je to, 10ak kn a kod nas je preko 10 kn jedan. 

Nova19
    16. Srpanj 2019. 12:36

Točkica37

Nova19

Meni javila gin da ću morati nastaviti s Utrogestanom cijelu trudnoću… sve za dobrobit bebice 🥰

Nova koliko tableta pijes? Ja pijem 3 dufastona dnevno i kao da mi tesko sjednu na zeludac

Točkica ja stavljam vaginalno, bar za sada... čitala sam i na uputama da u prvom tromjesečju se obavezno moraju stavljati vaginalno, a valjda kasnije može i oralno... jer mi je prvi upitnik iznad glave bio “a kad ću imati trbuh so zuba kako ću si to stavljati???” Hahahaha... onda si mislim “korak po korak” 😁

Nova19
    16. Srpanj 2019. 12:45

Ja sam prvu curku rodila na SV. Duhu i bila sam preprezadovoljna! Ali samo radi babica, doktora nisam ni vidjela... isto se porodila bez epiduralne, nisam pukla i nisu me rezali... 
    sada mislim roditi u Petrovoj jer je moj novi ginic povezan sa tom bolnicom pa da se mogu još više osloniti i opustiti... ali ja moram prvo ma prvi pregled, ovo je još daaaaaleko za mene 😁
    Reci ćete mi iskustva da se konačno odlučim 😄💕

Angie1205
    16. Srpanj 2019. 13:07

Tinchi super ti je ovaj spisak, i ja imam sličan, iskopala na ovoj mojoj aplikaciji, sve lijepo piše koliko čega treba i samo tavljaš kvačice kraj onog što kupiš.
    Mala i ja izašle van i sad sam požalila. Obično smo oko 11 već nazad doma a danas tako tek izašli, pa se ja poželila cura sa posla pa otišle do njih na drugi kraj Gorice pa nazad, pa stale u jedan, drugi, peti dućan i evo me ko krepana sam opet! Baš sam bedasta, al nemam mira i eto.
    Stavila sam sad polpete tikvica peći, držte palčeve da uspiju, jedva čekam i već umirem od gladi, rano sam jela onu brokulu. Piletina se dinsta, sve mirišiiiiiii

deewillow
    16. Srpanj 2019. 13:14

Lavica27

Nisam pohvatala zasto bi drugi madrac ako imate od prvorodjenog djeteta? Ja imam onaj Noona krevetic što raste s djetetom od prve kceri ( ima 2g i 2mj) i onaj madrac što se koristi od 0-6mj smo koristili do 3.5mj jer je prerasla krevetic,suludo mi je kupovati novi madrac. Kažem,meni.

Što se tiče robice za prvo vrijeme svi su mi govorili nemoj 56 kupovati to ti nosi 2 tjedna,moja je nosila 2mjeseca, rodjena sa 3200. I ti što se kopcaju naprijed da se ne skida preko glave,iskreno mene smorili ti gumbici,ionako svi bodiji imaju na ramenu dva gumbica, generalno nije nikakav problem skidati preko glave.

Kolica,krevetice pričekajte sajam u 11.mj (ko nema termin u 11. 😁😁i)splati se,bude bar 15-20%jeftinije. Tamo i tetre jako povoljno ima za kupiti (pričam za zagreb).

Lavice, mi smo prije par dana gledali Noona krevetic. U kojem ste ga vi ducanu kupili? Sjecas li se po kojoj cijeni?
    Ne razumijem skroz ovaj dio sto si napisala da ste madrac koristili krace od predvidjenog 🙈 sto ste onda koristili od 3.5 do punih 6 mj.?
    Jos jedno pitanje: za cure koje ljetuju u vlastitim kucama/smjestaju i planiraju s bebom iduce ljeto biti duze na moru- je li koja razmisljala o onim kreveticima po cca 200kn? Sto su jako niski, krpeni (mrezasti) i lako prenosivi? Hvala ☺️

deewillow
    16. Srpanj 2019. 13:15

deewillow

Lavica27

Lavice, mi smo prije par dana gledali Noona krevetic. U kojem ste ga vi ducanu kupili? Sjecas li se po kojoj cijeni?
    Ne razumijem skroz ovaj dio sto si napisala da ste madrac koristili krace od predvidjenog 🙈 sto ste onda koristili od 3.5 do punih 6 mj.?
    Jos jedno pitanje: za cure koje ljetuju u vlastitim kucama/smjestaju i planiraju s bebom iduce ljeto biti duze na moru- je li koja razmisljala o onim kreveticima po cca 200kn? Sto su jako niski, krpeni (mrezasti) i lako prenosivi? Hvala ☺️

Krivo sam napisala- ti krevetici za koje pitam su u Zgu oko 500kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.