Hahahaha Iva ovo ko da sam ja napisala smo da beba ne skuzi da sam zgubljena oko svega toga. Najradje bi sve odjednom kupila sta ce djetetu treba do 18 godine valjda da budem sigurna da imam sve.
Evo to je taj letak dobro dodje za okvirno dobiti dojam sto kao bebi treba iako vec vidim da ove kolicine odjece cemo prekrdasiti. 😂
Meni danas cudno bilo skroz kad me u Bubamari zena oslovila sa mama a sto vam je prioritet kod kolica. Ko da me neko opalio carobnim stapicem mi je bilo. I da dobru foru mi rekla kod nas u Bubamari kad se uclanis dobis paket, al i u Slo u njihovoj Pikapolonica sto je isto ta Bubamara kad ae uclanis dobis poklon, pa je rekla zasto en bi dva dobili. Tako da ako je jos kojoj blizu Slo moze i tamo se poklon dobiti
Pozdrav curke :) jučer smo bili na pregledu ,planirala sam 4 d ,ali beba bas nije htjela surađivati previše ,tako da nam doktorica nije naplatila punu cijenu . Oni sto je najbitnije je da je sve u redu :) Beba se izgleda stidila pa ništa od spola još :)
Sto se tiče opreme, krevetić smo mislili kupiti u 11 mjesecu ,kad bude crni petak ( uvijek budu super popusti ) a za kolica još razmišljam . Najviše me privlače Stokke,ali cijena novih je poveća . Tako da ako se odlučimo za njih ,u obzir dolaze i polovna . Sto se tiče robice ,ne mislim pretjerivati sa kupovinom jer znam da ćemo dobiti dosta toga na poklon .
upadam ko padobranac .. pratim vas al se ne javljam puno
sto se
tice stokke kolica imate na fb profil prodaja kolica gdje ljudi prodaju svoje
mi smo puno dodataka za nase tamo uzeli i jako su ocuvana i kvalitetna 😊 pa ako ne odustanete od njih cisto da znate
Grizli već sad vidim da samo 2 ručnika mi malo 😂
Aaaa i ove škarice za bebu...mislim da će to morati baka rješavati.
Cure upada u nabavku al evo jedne paranoicne... ledja me grozno bole. Malo povise trtice. Sutra sam punih 11tt. Neka imala slične bolove? Znam da se sve razmice vamo tamo,al eto...umirite me.
Lavice, bit ce sve dobro 🙏 najvaznije je da se osim toga dobro osjecas i da nemas nikakvo krvarenje. Barem ja kao laik tako mislim 😁😘
Dobro jutro cure. Za nas i danas veliki dan. Stariju curku, sad mogu tako reću jer je još jedna u buši danas upisujemo u srednju školu. Ja sam više uzbuđena od nje. Sutra ima 14. rođendan i trenutno je u nekoj ludoj darkerskoj fazi. Sve na njoj mora biti u crnom, a nakit su joj raznorazni lanci i piersing na nosu. Idemo u Zg malo šopingirati. To je izrazila želju jer ne želi nekakve proslave rođendana. Danas ćemo njoj i sinu od 17 godina reći za seku tako da možemo i bebici nešto pogledati od odjeće. Baš me interesira njihova reakcija.
Kuno koje si ti godiste i koji nifty si rafila? Vidim nekoliko ih ima
Ja sam ti 1979.godište i radila sam Nifty plus- 4.400 kn
Lavica ako te bas jako bole mozda si se ukocila? Jesi sto dizala mozda? Joj mrzim kad nesto boli u trudnoci jer se isprenerazimo od brige. Drzim foge da je sve ok i da je to samo do premjestanja kosti.
Grizli jesam,svoju kćer od cca 13.5kg. Nešto se zainatila i nosi me nosi. Nije bilo daleko al od početka trudnoće je muž nosi a ne ja... u prvoj T me takav isijas uhvatio sa 25tt da nisam hodala 3 dana dok nisam na alupunkturu otišla...al ovo mi se rano čini za probleme s ledjima u trudnoći...
Hvala vam cure😘
Sortiraj odgovore
Najstariji