Iskreno mislim gdje god rodile uvijek možete nalaziti na jako dobre babice i doktore a jbg i potrefiti one malo manje dobre. Naravno da petrova ima najviše "losijih"iskustava jer realno to je klinika za porodništvo i najviše žena tamo radja (ili je bar do prošle godine,mislim da je vinogradska uzela tu "titulu),a znamo da loše vijesti odjekuju puno glasnije. Bit ću toliko slobodna pa reci iz iskustva da puno ovisi i tko vam prepričava svoje iskustvo jer ima i nas svakakvih (mimoza). Doživjela sam da mi je jedna cura popljuvala babicu da je ovakva i onakva, na kraju išta babica porodila mene,divna žena. Al jbg 30 godina je tamo i zna prepoznat ako netko izvoljeva pa se postavi u startu. Ne opravdavam niti jedan postupak bezobrazluk osoblja prema rodiljama,nikako. Samo bude i nas stvarno svakakvih.
Ajme Angiekako sam ljubomorna ima te na sve straneeee… meni fale toliko moji svi i prijatelji i kolege a sad nigdje nemogu mrdnut, a vikendima su oni obicno zauzeti pa nemogu navratit do nas😞
Sad cu i ja ic skuhat nesto na brzinu da bas ne stojim i sjedim dugo jer dragi nije zbog posla stigo … vec vidim i kod sebe neki umak 🤤🤤🤤🤤
Vjeruj mi draga da znam kako ti je, prošla sam isto samo iz drugog razloga al sve to prođe dok kažeš keks, samo ti odmaraj i čuvaj se. Sve se stigne nadoknaditi
Deewillow taj krevetić odn.prijenosni kindać je jedina stvar koju sam sačuvala od kćeri, i to samo zato jer stoji kod sveki Nama se to pokazalo kao dobra stvar za na more, kad duže ostajemo kod bake i sl. Mlađa dok je bila beba ni pod razno nije htjela spavati s nama, samo njen kindać i zaspi u minuti. Al mislim da još imaš vremena za to, dok vidiš dal će beba uopće spavati u svom krevetiću.
Lavica skroz se slažem s tobom, stvarno nas ima svakakvih i mimozastih i...ma bolje da ne pričam. Al uz već navedeni razlog zašto ne bi u Petrovu, razlog je i taj što tata mora imati taj tečaj a mi ga uz muževo radno vrijeme nikako ne stignemo odraditi, a kao što sam već napisala, Merkur ne traži ništa, pa nam je to veliki plus, jer tata obavezno želi biti na porodu sineka.
Pozdrav cure , baš ste se raspisale, a meni baš drago dok vas čitam, uvijek naucim nesto novo ili razmijenimo iskustva.
Meni sutra pregled ne mogu dočekati, mada me lagano nervoza hvata. Ujutro sam u 8:30 pa cu smanjiti stres na minimalno (biram ciljano uvijek tako termine ujutro 🤗)
Što se stvari za bebu, ne bih voljela koristiti ničije, krevetic pogotovo. Jedino da imam dijete već, to da.
Tako da cu kupiti novo sve.
Nešto ću kupiti ovde u De , nešto u Hercegovini Mostar (kako ću provoditi par dana u Ljubuskom kod obitelji) , a nesto u Banja Luci isto ću iskoristiti obilazak kod drugog dijela obitelji. Tako da će stvari biti od svuda pomalo. 🤗🤭
Što se tiče poroda u bolnici ovde raduje me što je beba sama u sobi sa majkom od rodjenja, isto tako što se doplati, mislim 60 € pa otac prvu noć može prespavati sa mamom i bebom u sobi. 😍 kao i to što tata može slobodno prisustvovati porodu.
Lala odakle si ti iz BiH i na koje radnje konkretno si misila?
Juno čestitke na dječaku 💙
Jesam li fulala ili nam se nemasekiracije još nije javila
Hvala Angie na savjetima 😊💓
Goga, ja sam isto mislila u Ljubuski u shopping, odnosno barem u izvidnicu 😉 ja imam 29 godina. Ako i ti imas tu negdje, mozda se i znamo, ja sam do prije 10-15 god.barem cca dva mjeseca godisnje tamo provodila ☺️
Naravno da bih koristila od svoje djece da nisam podjelila hehe
I ja bih koristila od svojeg jer sam tada bas sve kupovala novo, nisam imala ni od kog posudit ili dobit, ali sam sve stvari i robicu dala svojoj sogorici prije koju godinu, a ona odmah dalje podijelila kako je sto malac prerastao.
Kolica,krevetice pričekajte sajam u 11.mj (ko nema termin u 11. 😁😁i)splati se,bude bar 15-20%jeftinije. Tamo i tetre jako povoljno ima za kupiti (pričam za zagreb).
Meni je sa prvom bio termin 29.11., kao imamo vremena, na kraju morala zbog curkanja plodne vode rodit 12 dana ranije, a to je bilo dva dana nakon sto smo bili u kupnji krevetica. 😅 Ono bas u zadnji cas se poklopilo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pozdrav cure!
Ja obavila pregled- sve u najboljem redu, vidjela ručice, nožice, kralježnicu, srce kako lupa i uzv potvrdio nifty nalaz da nam stiže dječačić. dobila dozvolu za put na more i idući pregled 27.8. Udebljala se 2 kg, ako tim tempom bude išlo do poroda- ja zadovoljna.
Točkice mislim da si ti pitala za Nifty. basic i standard su ti pouzdani- 1. je 3400 a 2. 3700. nisam vidjela igdje da daju na rate.
Što se tiče stvari za bebu- imam od muževog nećaka dosta stvari, i od kuminog malog, a inače sam za oboje klinaca kupovala polovne stvari. I muž i ja smo u to vrijeme bili studenti s jednom plaćom, i nismo od nikog ništa dobili tako da smo se snalazili. Sad smo u procesu gradnje kuće, tako da nam svaka kuna treba. Planiram kupiti nosiljku i platnene pelene koje mislim koristiti umjesto jednokratnih a i to ću tamo na jesen jer nam je malo u stanu i nemam gdje stavljati stvari.
[iimg]
Ja cu pred kraj sve kupiti...tj kindac i kolica...za pocetak to mi je cist dovoljno.znam da u adaxu bilo za 500-600 kn kindača tak da... robicu ne kanim pretjerivat, nisam ni s obojicom tak da necu ni s ovom bebom.ionako to jako brzo prerastu. Moj prvi je bio 4230 i 52 i roba br 50mu bila dobra. Meni je br 56 bio preveliki za novorodencad.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Annika palac gore 👍🏻 od mene za platnene pelene 🥰
Ja sam ih obozavala mada sam se napatila jer je mala bila u njima do 3,5godine, pa s tim po bolnicama...kaos. Sad jos mjerkam jel budemo PP ili ne, jos imam vremena razmisliti 😉
Annika, čestitam na dobrim vijestima s pregleda, drago mi je da je sve ok.
Svaka čast curama koje će koristiti platnene pelene. Ja sam nekad u prvoj trudnoći o tome razmišljala, ali kad sam rodila... uh, ne znam, idem na što jednostavnije. Ali sviđa mi se jako ideja i podržavam vas.
Sortiraj odgovore
Najstariji