ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    16. Srpanj 2019. 16:12

Cure imate NiPT test u Genosu. Ionako njima ginekolozi salju. Ja sam htjela bas Panoramu jer ona izdvaja dnk bebe od dnk mame i tamo sam osnovni panel platila 3700 ili tako nesto. Imaju cjenik na webu. U Podobniku je dobro sto ako ne valja test imate kod njih amniocentezu u cijeni testa (naravno tko uopce o tome svemu razmislja). Osnovni paket sam izabrala jer mi neki od sindroma iz bajjaceg paketa nisu nesto sto bih isla kopati dalje. Npr da musko dijete ima XxY kromosom. To sunajcesce zdravi muskarci koji najcesce imaju azoospermiju. Zanimali su me ovi najcesci, down, patau i edwards.

Točkica37
    16. Srpanj 2019. 16:13

Goga pitao je gin vjerovatno radi godina. Mislim da cu ove standardne testove probira ipak raditi.  Jos cu malo razmislit ali nisam bas puno pametnija ni kada razmisljam haha

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Gogaa_V
    16. Srpanj 2019. 16:21

Točkica ti ipak znaš najbolje, vidi kako si u mogućnosti i sa željama. Mada vjerujem  da je sve ok.
    Ja sam nekako  pozitivna i prepustim  se da priroda , Bog  , univerzum (kako ko zove  i u šta vjeruje) odrade svoje. Ako nešto  i ne bude  ok mislim  da ne mogu  puno  utjecati tako da je pozitiva i strpljenje  najbolji  izbor. 
    Deewillow poznam većinom  sve u Lj  i okolo, kada budeš  tamo piši  (ja bih trebala  u 8 mjesecu tjedan biti) , pa mozda popijemo  kafu  ili obidjemo neke  radnje sa baby  opremom. 

• mustra
    16. Srpanj 2019. 16:22

Pozdrav cure! Ja obavila pregled! Sve je ok, srceko kuca, narasla je curica, hematoma nema! Ostavila mi je utrogestan, ali smanjila na jedan navecer! Tlak mi super,brisevi isto, dobila kilu, sve uredno! Dala mi je uputnicu za anomaly scan..jel znate jel se treba naruciti ili se samo dode?

Točkica37
    16. Srpanj 2019. 16:24

Mustra koliki je bio hematom i nakon koliko je nestao?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

deewillow
    16. Srpanj 2019. 16:27

Goga hvala na pozivu 😊❤ ja sam sad na g.o. (inace zivim u Zgu), a u Ljubuski planiram na dan-dva, ali nista poslije 5.8. Tako da mislim da cemo se mimoici..?
    Mustra, ja sam nedavno slala scanove uputnica za uzv na Sv. Duh, Merkur i Petrovu, ali ne za anomaly (20 week). Svugdje se trebas bas naruciti, jedino su iz Merkura javila da dodjes bilo kad, radni dan, od 8 do 12h u klasicnu trudnicku ambulantu

• mustra
    16. Srpanj 2019. 16:35

Točkica37

Mustra koliki je bio hematom i nakon koliko je nestao?

Bio je centimetar, tako da mali dosta, a nestao evo do sada...odmah ga je na prvoj kontroli vidjela,sljedecu kontrolu isto, ali nije bio nista veci, i danas ga nema! deewillow hvala!

Točkica37
    16. Srpanj 2019. 16:51

Super. Tako je i kod mene malen pa racunam da ga u ponedjeljak nema vise da mogu ici na more hehe

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mrgud_zg
    16. Srpanj 2019. 17:07

Cure, kombinirani i double testovi i nipt se ne mogu usporedivat. Jedno je statistika a drugo dna. Tko je odlucio da mu rezultati testa nista nebi znacili mislim da si treba ustedit novce i ne radit. Ja sam znanstvenik i nije mi padalo na pamet uopce ic na kombinirane i odmah sam odlucila da cu radit panoramu. Ali tocno sam znala zasto to radim i sto koji sindrom znaci i sto bi ucinila kasnije ovisno o rezultatima. Tako da se zbilja treba informirat i svak odlucit za sebe

16. Srpanj 2019. 17:31

Pozdrav svimaa😇
    Vidim raspisale ste se nesto pa nisam uspijela ni sve zapamtit.Cestitam svima koji su bili na pregledu ! Bitno da je sve uredu s nasim bebicama😇
    Ja ne znam kako da si utuvim u glavu neke stvari.Meni su simptomi nestali..osim cestog pisanja i bolnih grudi.Jucer me malo i bockalu iznad stidne kosti..uglavnom imam paranoje da nesto nije uredu a bila sam 8.07 i 9.07 na pregledu i u Petrovoj i sa mojom bebom je bilo sve u najboljem redu,nemam nikakvih problema.Uredna trudnoca.A ja opet imam paranoje da nesto ne valja i ne mogu cekat 30.07 da opet idem na pregled.Ima li neka takve paranoje ili neka koja ih se rijesila da mi da savjet da budem mirna??😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.