ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    16. Srpanj 2019. 14:46

a stignem se ja i predomisliti  za prvu ruku dok se ne oporavim i dok pupak ne riješimo, olakšat ću si i koristiti jednokratne. Planiram samo tetre i covere koristiti, nadam se da ću uspjeti

[iimg]

• mustra
    16. Srpanj 2019. 14:59

Točkice nifty mozes u poliklinici sunce, sad je to agram platiti na rate. Mislim da na 6 rata max. 

Lavica27
    16. Srpanj 2019. 15:03

deewillow

Lavica27

Nisam pohvatala zasto bi drugi madrac ako imate od prvorodjenog djeteta? Ja imam onaj Noona krevetic što raste s djetetom od prve kceri ( ima 2g i 2mj) i onaj madrac što se koristi od 0-6mj smo koristili do 3.5mj jer je prerasla krevetic,suludo mi je kupovati novi madrac. Kažem,meni.

Što se tiče robice za prvo vrijeme svi su mi govorili nemoj 56 kupovati to ti nosi 2 tjedna,moja je nosila 2mjeseca, rodjena sa 3200. I ti što se kopcaju naprijed da se ne skida preko glave,iskreno mene smorili ti gumbici,ionako svi bodiji imaju na ramenu dva gumbica, generalno nije nikakav problem skidati preko glave.

Kolica,krevetice pričekajte sajam u 11.mj (ko nema termin u 11. 😁😁i)splati se,bude bar 15-20%jeftinije. Tamo i tetre jako povoljno ima za kupiti (pričam za zagreb).
    Lavice, mi smo prije par dana gledali Noona krevetic. U kojem ste ga vi ducanu kupili? Sjecas li se po kojoj cijeni?
    Ne razumijem skroz ovaj dio sto si napisala da ste madrac koristili krace od predvidjenog 🙈 sto ste onda koristili od 3.5 do punih 6 mj.?
    Jos jedno pitanje: za cure koje ljetuju u vlastitim kucama/smjestaju i planiraju s bebom iduce ljeto biti duze na moru- je li koja razmisljala o onim kreveticima po cca 200kn? Sto su jako niski, krpeni (mrezasti) i lako prenosivi? Hvala ☺️

Deewillow mi smo ga kupili na sajmu kad je bio u westgate-u i platili smo ga 2000kn. Obzirom smo obišli već sve trgovine jer smo htjeli baš sobicu kupiti,oszali smo sokirani kakve movce traze a kvaliteta nikakva (tipa lesnina kinderbet,ormar kak ti dječji jer ima jednog medeka i komoda cca 10000kn,a sve klimavo,iverica). Ovdje smo dobili krevet s nastavcima do 180cm visine ili kako oni tvrde 14g starosti, dvije podnice i dva madraca (za kolijevku kad je 0-6mj( mjere 60cm×80) i krevetic do 6-36mj(mjere 80cm×120cm). Ovaj treći madrac i podnica (kad se skine stranica pa produži krevet se moraji dodatno kupiti. Ja sam zadovoljna jer je puno drvo, kolijevka mi je taman stala uz krevet u sobi jer nemam mjesta, kad je prerasla kolijevki jer se okretala na bok/trbuh s 3.5mj i lupala se u stranice pa smo produljili kolijevku u kinderbet i premjestili je u njenu sobu.
    Komodu i ormar sam onda u ikei uzela i još me najbolje ispalo..

Prijenosni krevetic su super stvar! Preporucujem!

Točkica37
    16. Srpanj 2019. 15:20

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    16. Srpanj 2019. 15:21

Isla malo guglat i pise da ne otkriva genske mutacije i slicno tak da...mislim ipak da necu to raditi. Razmislit cu jos malo, imam vremena.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

deewillow
    16. Srpanj 2019. 15:55

Hvala Lavice 😊
    Sto se tice Niftyija, ja sam ga radila u Suncu (Agramu) u Zgu i u prvoj polovini svibnja platila sam ga malo manje od 5000kn. Valjda negdje oko 4500kn. Muz ga je uzeo na Amex rate- na 6. Ali mislim da se moglo i na vise rata. Ja sam uzela najskuplju opciju Nifty testa u koju je uracunato sve zivo (poznato). Bila sam zadovoljna 😊

Angie1205
    16. Srpanj 2019. 15:55

Kak se tice platnenih, mi smo koristili AIO pelene, all in one, dakle u jednoj peleni je i ulozak i mekana podloga za guzu i vanjski neproposni dio, tzv pull. E sad, meni su se bambus ulosci pokazali kao najbolje upijajuci, po cijelu noc bez problema bi izdrzali. Kaj se tice motanja u tetre, tu se koriste snappy kopce kojima se pricvrste pelene no to ne funkcionira kod puzajucih/hodajucih beba, mi smo bili u tetrama dok se nismo poceli prevrtat, dakle par mjeseci. Kasnije se to sve spomrda ma kako da zakopcala 🙄
    Stavit cu slikicu kako to izgleda na hrpi. Ja sam kupovala na Rodi, Njuskalu, narucivala sa raznih stranica, izmjenjivala sa curama koje sunisto koristile PP i skupilo ih se preko 50-60. Racunajte si ako ne zelite svaki dan prat pelene (one se ne peru kao roba!) treba vam sigurno 30-ak komada.

Angie1205
    16. Srpanj 2019. 15:56

Gogaa_V
    16. Srpanj 2019. 16:03

Deewillow moguće da se znamo bar iz vidjenja ako ništa drugo... negdje si dolazila u okolinu Ljubuškog (Grab, Lisice,  Radišići itd ) ili u strogi centar lipog nam sela. 😎😋
    Ja cu isto evo 6.8 napuniti 29 god.
    Točkice jel ti planiras test samoinicijativno ili tipa zbog godina, preporuke ... 
    Ja sam se mislila i na kraju ipak ne, šta god da mi rezultati pokažu ne bi utjecalo na mene. Plus poznam bar 3 slučaja gdje je double pokazao urednu trudnoću, a majke dobile  bebice sa D. sindromom .
    Sve dok se ja osjecam  dobro, i u.z je uredan da iznesem  trudnocu do kraja necu se zamarati nego cekati termin i svoju  bebu.  

deewillow
    16. Srpanj 2019. 16:08

Gogaa_V

Deewillow moguće da se znamo bar iz vidjenja ako ništa drugo… negdje si dolazila u okolinu Ljubuškog (Grab, Lisice, Radišići itd ) ili u strogi centar lipog nam sela. 😎😋
    Ja cu isto evo 6.8 napuniti 29 god.
    Točkicejel ti planiras test samoinicijativno ili tipa zbog godina, preporuke …
    Ja sam se mislila i na kraju ipak ne, šta god da mi rezultati pokažu ne bi utjecalo na mene. Plus poznam bar 3 slučaja gdje je double pokazao urednu trudnoću, a majke dobile bebice sa D. sindromom .
    Sve dok se ja osjecam dobro, i u.z je uredan da iznesem trudnocu do kraja necu se zamarati nego cekati termin i svoju bebu.

Iz samog centra 😉😎 ja sam 29 napunila prije cca 6 mjeseci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.