Cure upada u nabavku al evo jedne paranoicne… ledja me grozno bole. Malo povise trtice. Sutra sam punih 11tt. Neka imala slične bolove? Znam da se sve razmice vamo tamo,al eto…umirite me.
Nemoj se nista brinuti.Mene je kicma pocela bolit u 10.tjednu i bolila je tako tjedan dana i to dosta jako..strasno zapravo.Pa sam citala da je to los znak..a nije!! To ti je normalno,nebrini.Rekla mi je ginekologica da je to zbog sirenja..ligamenti i tako.Vidjet ces na iducem pregledu da je sve ok! Drzi se😇
Lavice mene su na početku leđa ubijala,nisam znala više sta me boli kuk ili kičma...potrajalo je par dana.Kuk me zna i inače bolit zbog posla,stojim 10 sati dnevno i teglim ko mazga tak da sa 30su mi kosti ko u babe od 60 😕 Bome se poslije porodiljnog ne vraćam nazad 😎
Muci li koju jos nadutost?? Danas koma cijeli dan! Trbuh napuhan ko u 5mj trudnoce, plinovi, podrigivanje.. cari trudnoce, ha?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ja jela kupus pa sam isto danas napuhana
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
22:30 meni se hladi pita od krompira i ceka degustaviju uz jogurt i stavljam peći lisanto od visnje .🙈🤭
Htjela sam razbiti nervozu prije pregleda ujutro, nije da sam gladna pa sam se uposlila. 🤣 😌
Muci li koju jos nadutost?? Danas koma cijeli dan! Trbuh napuhan ko u 5mj trudnoce, plinovi, podrigivanje..cari trudnoce, ha?
Omerta,evo i tu se nalazim.Ja sam isto napuhnuta😂😂😂..isto ko da sam pred poror.Plinovi su tu😂..i problem sa zgaravicom.Ali eto i pise da su ti simptomi za 12.tjedan.Barem je u tom tjednu meni pocelo..bas kako i pise.I ja cesto idem piskit.
Lavice i ja mislim da nema mjesta panici. Kraj je dana,ocito si se necim preopteretila danas, a kao slag na kraju ulazis u famozni tjedan,pa se dodatno osluskivas. Opusti se! Bit ce to ok 😘
Cureeeee cestitke na urednim pregledim danas,dostavljajte nove termine ako sam ih i procitala bome sam i zaboravila s obzirom koliko pisemo 😂😂😂
Ne znam vise sta sam htjela napisati 😬
PREGLEDI
17.7.- Goga_V
17.7.- leptiricoo
18.7.- flower
18.7.- mala.le.90.
22.7.- Lavica27
22.7.- samojed
22.7.- Tockica37
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
23.7.- Angelly
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
25.7. - lorija
25.7.- iva4
25.7.- Nova19
25.7.- Mom2911
26.7.- Chappie
29.7.- Reserved123
29.7.- Mangomum
29.7.- Katarina1990
30.7.- Eleonoré
31.7.- Simbalija
01.8.- Juno
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
06.8.- Omerta
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- TinchiSk
09.8.- MaRe
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
23.8.- Angie1205
29.8.- petra31
Red Fox kako prodje tvoj pregled danas? Cini mi se d si pisala da ces ici, sorry ako sam nesto pobrkala,bice mi se spava 😌
I hvala cure na inf za Sloveniju 👍
Ja sam krepana. Nahodala se po Areni i City centru. Sin hoće u "svoje" dućane, kćer u svoje, muž svoje, ja u one s dječjom robicom. Ali na kraju svi zadovoljni. Prije puta sam im pokazala sliku s ultrazvuka i baš su bile smiješne njihove reakcije. Kćer veli:pa kaj nas već nema dosta u kući? (misleći i na pse i mačke koje imamo), a sin veli: a gdje bude to spavalo? Poslije smo zajedno birali robicu po dućanima. U jednom trenu sam muža htjela opaliti jer je bubnuo usred H&m-a:jesi ti sigurna uopće da je curica?Ja ti uopće ne vjerujem to kaj je tvoj doktor rekao da postoje tak napredne metode da već sada znaš 100% da je curica. Samo sam mu rekla da je seljačina kad ne zna pročitati na internetu što je Nifty. Poslije se hvalio mamici i tatici dok smo ih zvali u Kanadu da mu stiže kćerkica. Oni su oduševljeni, oči pune suza. Šaljem vam slikicu odjeće što smo kupili. Kik, H&m, C&a, Orchestra. Još planiramo u Graz. Bodići iz Primarka su predobri, a cijene smiješne naspam ovih kod nas.
Sortiraj odgovore
Najstariji