ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    16. Srpanj 2019. 11:54

Naravno da bih koristila od svoje djece da nisam podjelila hehe

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    16. Srpanj 2019. 11:57

Za petrovu je trebalo neki tecaj platit 400kn za tatu...sad ne znam.da li je jos uvijsk tako? U vinogradskoj nije trebalo nista i odmah je tata s vama cijeli porod. Jedino ako ima koja friskija rodilica iz vinogradske da nam podijeli frisko iskustvo...
    Sto ss tice higijene po bolnicama ja kad sam lezala s prvim sam hodala sa plivaseptom i spricala wc kadu i slicno

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Margarita_46
    16. Srpanj 2019. 11:59

Kada ste vi počeli osjećati prve simptome?
    Meni je još rano po mojoj računici (čekam popodnevne sate da se naručim za pregled),
    i što god mi je neuobičajeno to više pripisujem ovom ludom vremenu i stresu.
    (Ovo mi je prvi +, pa pratim vaša iskustva i iščitavam temu )

Red Fox
    16. Srpanj 2019. 12:00

Ivonna glasam za curu 😊 al  nekak me bas razocarao Ramzi 😂 kak je krenulo cinilo se da je fakat istina, a sto vise saznajemo spolove to vise grijesi 😂
    Mikio mi smo isli u dom zdravlja jer nam je najbolje odgovarao termin, dva cetvrtka za redom, popodne i sve je besplatno. Mislim da se u nekim bolnicama placa (provjeri, nisam sigurna) al nama termini nisu odgovarali jer pocne tipa u 15 sati, a ja sam tad radila i muz isto duze radi. Ovaj u domu zdravlja nam je bio cisto dosta, jedan dan o porodu, a drugi dan o njezi djeteta. Isto sve bolnice priznaju. Ja sam termine isla pogledato bas u dom zdravlja. Najbolje da se proseces do najblizeg pa pitaj. Ako se netko planira javiti u bolnice racunajte da se dugo ceka, a sad je ljetna pauza, pa vec sad zovite da upadnete u 9. i 10. mjesecu.

Točkica37
    16. Srpanj 2019. 12:01

Margarita meni su cice od 5 do 7 tjedna buknule i okvrgavile.mucnina grozna od 7 tjedna...sad je malo bolje sto se mucnina tice , mozda zato sto pijem dufastone...tko bi ga znao...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Red Fox
    16. Srpanj 2019. 12:02

Ja sam npr.prosli put isto imala termin u 12.mjesecu, a na tecaj smo isli sredinom 9. I jos sam stigla na taj jedan o dojenju. Nemojte panicariti jer sve stignete na jesen al polako gledajte da se odlucite di cete ici. Ne samo zbog potvrde za tatu i nego i zbog puuuuno korisnih informacija. Ja sam streberski sve pisala 😂 al sad cu ici opet jer sam ovaj dio o bebi malo zaboravila. A porod sam prosla pa cu traziti da taj preskocim.

• ivonna
    16. Srpanj 2019. 12:03

Hahaha hvala 😊 vidjet cemo bas sta ce biti 😁

MaRe
    16. Srpanj 2019. 12:05

Margarita meni je prvi simptom bio bolne grudi i po tome sam i tjedan-dva prije očekivane m. znala da ovaj mjesec neće stići  Iako i prije toga,nekih tjedan dana,su me par dana rasturala leđa i sve ostalo samo što onda nisam ni sumnjala nego sam mislila da mi je od posla jer sam dizala teško.  
    Lala pa super sad samo moram zapamtit kod koga ću se moći raspitati ako se odlučimo za shopping u bosni :) ipak bolje znaš lokacije i koje trgovine tam ima.

• mustra
    16. Srpanj 2019. 12:08

iva4

cek samo malo….ja sam planirala rodit u petrovoj zbog iskustva koje imam sa njima jer su mi bili odlicni tamo…a sad pisete da neki tecaj treba za tate da moze bit samnom unutra???? ja to nemogu bez njega napravit,ja cu bit van sebe treba mi tamo obaveznoooooo

Je,je, za petrovu moras na tecaj! Ja cu ici u petrovu, cula sam puno i pozitivnog i negativnog,ali imam neku malu vezicu,cisto da me bolje poprate..a i tamo su doslovno na rodenju spasili zivot mom necaku i sogorici, tako da im svaka cast! A nije mi taj tecaj problem, zivim blizu i zapravo kako nista ne znam, ni ja ni dragi, mislim da je dobro da cujemo sve...

Simbalija
    16. Srpanj 2019. 12:25

Je li itko obavio shoping u Sloveniji? Je li tamo jeftinije? 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.