ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    16. Srpanj 2019. 09:55

Angie sto je bilo sa Petrovom? Ja obojicu rodila u Vinoradskoj ali sam pomislila da bih mozda sad u Petrovu posto su jako ugodni bili na hitnoj? Sto ti nije bilo u redu? A i mene cekaju hospitalizacije rafi secera pa me zanimaju recenzije iz Petrove.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Red Fox
    16. Srpanj 2019. 09:58

Mikio u zaraznoj sam. A rodit cu na svetom duhu, tamo sam i prvi put bila i jako sam im zahvalna na pristupu i svemu sto su napravili tak da ne mijenjam bolnicu

Točkica37
    16. Srpanj 2019. 09:59

Nova19

Meni javila gin da ću morati nastaviti s Utrogestanom cijelu trudnoću… sve za dobrobit bebice 🥰

Nova koliko tableta pijes? Ja pijem 3 dufastona dnevno i kao da mi tesko sjednu na zeludac

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    16. Srpanj 2019. 09:59

Omerta ja sam prolife pila sad kad mi je bilo jako muka.i nes sam procitala da ako se prod kraj piju probiotici da beba nece imat grceve.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    16. Srpanj 2019. 10:00

Tockice moja druga curka je malo uranila, uhvatilo me 3 i pol tj ranije, nije bila okrenuta kako treba i kad su me smjestili u boks dr me dosla pogledat doslovno na sek, rekla nesto u smislu da kaj tolko panicarim, dobit cu epi i bit ce ok. Ja sam rekla da epi necu, ak misli sa je beba u opasnosti nek me vodi na carski na sto je ona mahnula rukom i doslovno rekla da ide nazad spavat na sto sam ja poludila. Ostale smo same babica i ja i dan danas zalim sto joj ne znam ime. Ta zena je svojim rukama doslovno u meni okrenula dijete da bude spremno za porod i porodila me bez ijednog puknuca ili rezanja. A ta dr je jedini razlog zasto vise ne zelim tamo.
    Ne bi nikog htjela plasiti i svjesna sam da sam i ja mozda pogrijesila jer sam odbila epi al bila sam kolko tolko svjesna da bi epi pomogla samo meni a ne i bebi.

Točkica37
    16. Srpanj 2019. 10:05

Ajme kakva bescutnost, dobro da je sve ispalo.super.  jesi ti rafioa nifty? Sto uopce me sad slijedi? Onaj probir ili kak se vec zove? Svakako cu radi godina imat veci rizik nego sa deckima...kad se mjeri nuhalni nabor? I taj nifty jel se moze provuc na rate? I gdje se radi? 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    16. Srpanj 2019. 10:08

Ja sam isla na probir na Merkur i sve je ok, da je pokazao neka odstupanja isla bi na Nifty al ovak ne vidim razlog. A ici cemo i na 4D za koji tj pa ce se i tamo vidjeti svasta nesto. 

TinchiSk
    16. Srpanj 2019. 10:14

Točkice, imaš na stranici od Nifty-ja sve detalje i popis mjesta gdje ga možeš raditi. Mislim da je cijena svuda ista jer se ustvari plaća toj firmi u Sloveniji, ove poliklinike samo s njima imaju sklopljen ugovor. Za plaćanje na rate ne znam, nisu mi spomenuli tu mogućnost kad sam se naručivala, znam da sam morala donijeti potvrdu uplate kad sam ga dolazila raditi. Ja sam radila Nifty Plus. Jedini razlog je što imam 35, imat ću 36 kad rodim. Čisto radi neke sigurnosti. Na kombinirani probir onda nisam morala.

• valentina
    16. Srpanj 2019. 10:17

Jutro cure, trebalo mi sto godina da sve procitam
    Uglavnom cestitam na novootkrivenim curama i deckicima, pozdravljam nove trudnice i svima zelim bezbrizne trudnoce.
    Inace, radim skroz pa ne stignem bas svakodnevno pisati, ali citam i pratim redovito
    Onaj krevetic medo se i meni jaaako sviđa, ai isto se bojim zbog prostora da li bi mi pasao. Od robice i opreme moram sve kupovati( bas sve podijelila od prvog sina) pa ce mi svaki vas savjet tu biti itekako dobrodosao. Ja sam razmisljala da bi opremu tipa kolica, krevetic, komodica kupila rabljeno (naravno uz uvjet da je ocuvano), a isto tako i tu malenu robicu, jasno neke stvari bi i novo kupila. Moja sogorica je dosta stvari kupovala po djecjim sajmovima, nasla je stvarno jako lijepih ocuvanih, pa i markiranih stvari, a za male novce. Zanima me vase misljenje o tome? 

• Stelle123
    16. Srpanj 2019. 10:21

Jutros me uzasno boli desni list. Nisu grcevi nego bas boli. Nisam jucer puno hodala, ali sam prominila obucu. Pocela me panika hvatat oko tromboze.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.