ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    16. Srpanj 2019. 11:14

Tinchi u srbiji  http://kiddyjoy.rs/krevetac_3_u_1/meda_krevetac_3u1_plava__fiskalni_racun-14468 Pošto smo mi iz Baranje blizu mi i srbija i bosna pa sad gledam gdje ćemo...gdje god da odemo proći ću upola jeftinije nego kod nas. Moram samo naći neku baby trgovinu da mi je što bliže granice, ne bi sigurno do pol zemlje išla haha. Mi dolje po sve idemo preko, čak sad više u bosnu....pvc stolarija,namještaj bilo šta je jeftinije i još ti dovezu i sastave jeftinije nego kod nas. I na kraju godine još dobiješ povrat poreza na to haha. Ovu stranicu sam samo radi primjera našla,ti vidim ne dostavljaju van granica ali su takve cijene i modeli :) 

flower
    16. Srpanj 2019. 11:21

A eto ja nestrpljiva... Imam dva komada vel 50, 3-4 kom vel 56 i ostalo je 62 i 68 vel...
    A kako znati kad su ti dječji sajmovi i gdje? 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Red Fox
    16. Srpanj 2019. 11:23

Provjerite si kad su trudnicki tecajevi u vasem domu zdravlja. Mi smo tamo dobili popis za sve sto treba od robe i opreme i prema tome smo kupovali. U svakom slucaju meni je bilo super. Jos u sigetu imaju i dodatne tecajeve o dojenju i baby hendlingu. Isla sam na ovaj za dojenje, a na ovaj o baby hendlingu nazalost nisam stigla jer su me zvali nakon kaj se sve izdesavalo. Al ovaj put se isto prijavljujem na sve na jesen.

MaRe
    16. Srpanj 2019. 11:34

Iva to je možda bio na nekoj akciji, sad na stranicama od Magic baby stoji da je 2990,00 i to je cijena koju posvuda vidim za njega...ma da sam na njuškalu vidjela da se jedan prodaje za 1500 i piše da je nekorišten. To mi je zanimljivo, mi sad planiramo i kupit ćemo sto stvari a tko zna šta će dijete prihvatit ili neće. Nedavno sam na fb vidjela jedne da prodaju onaj Mamaroo,tak nešto, što dođe od 3-6 tisuća i na kraju im dijete nije htjelo u to i nisu nikad koristili haha. 

Omerta
    16. Srpanj 2019. 11:41

Jel netko od vas misli koristiti robicu i opremu od vasih prvorodjenih? Kindac imamo, robu imamo.. hranilicu, sjedalicu, baby gym.. Jedino sto se tice kolica bi nam mozda trebala nova, onaj tip sa kosarom da se bebac moze lijepo ispruziti iako i ova koja imamo od ABC design se ako nista mogu skroz spustiti ili se stavi sjedalica, pa ne znam da li to prolazi dok su jos tako mali? Nismo bas u nekoj wow financijskoj situaciji da kupujemo sve novo i skupo, pa sam mislila da iskoristimo cim vise tog sto vec imamo. Naravno sve bi se opralo, madrac bi se prozracio.. iako vidim da neki ovdje predlazu kupnju novog? 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• ivonna
    16. Srpanj 2019. 11:42

Red fox sto kaze ramzi za moju slikicu? Hvala 😊

• valentina
    16. Srpanj 2019. 11:42

flower

A eto ja nestrpljiva… Imam dva komada vel 50, 3-4 kom vel 56 i ostalo je 62 i 68 vel…
    A kako znati kad su ti dječji sajmovi i gdje?

Kod nas objave u lokalnim novinama ili na internet stranicama. 

TinchiSk
    16. Srpanj 2019. 11:45

Hvala, MaRe, baš su puno jeftiniji u Srbiji. Meni su skroz fora i baš su mi zapeli za oko. A vidjet ćemo što ćemo od toga svega dobiti, kupiti, iskombinirati da nam stane. Da uzimam polovni krevetić, definitivno bih uzela novi madrac, mislim da ću to u svakom slučaju. Kolica ću morati dati na neko čišćenje, to se još moram raspitati gdje i kako. Joj, koje su to slatke muke. Baš se radujem.
    Moram vidjeti ima li u Sisku kakav tečaj za trudnice pa otići to na jesen. I tečaj u rodilištu da tata može biti na porodu. I 100 svega. Baš nas puno toga čeka ove godine, cureeee!

lorija
    16. Srpanj 2019. 11:50

Omerta ja planiram koristiti odjecu od prvorodjenog,s tim da cu svakako bebaca pocastiti i s par novih stvari i sitnica. Kindac imam, samo cu madrac promjeniti smatram da je on najvazniji od svega toga.
    Ostalo sve imam samo cu kupiti novu njihalicu /ljuljacku da ima u cemu boraviti preko dana. 😁 i da se ne lazemo masu drugih bespotrebnih stvari, taj dio mi je najdrazi 😂

• Lala27
    16. Srpanj 2019. 11:53

Nemoguće je sve ispratiti i zapamtiti 😂 Ali neka, baš nas ima dosta i to mi je tako lijepo.  

Petra dugo čekaš pregled, ja ne bih izdržala, mislim da bih u međuvremenu otišla privatno na jedan, čisto radi mog mira 😄 

Neko je pitao čiji je pišonja koji se ne srami, moj je i evo mene je sram u njegovo ime 😂😂😂 

Ja sam iz Bosne i jeste sigurno jeftinije ovdje, u Srbiji je malo skuplje nego u Bosni,pa ko je blizu granice može iskoristiti priliku 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.