Ajme kakva bescutnost, dobro da je sve ispalo.super. jesi ti rafioa nifty? Sto uopce me sad slijedi? Onaj probir ili kak se vec zove? Svakako cu radi godina imat veci rizik nego sa deckima…kad se mjeri nuhalni nabor? I taj nifty jel se moze provuc na rate? I gdje se radi?
Ja sam radila nifty kod svojeg ginekologa u ordinaciji u vž. Nakon vađenja krvi dobila sam uplatnicu s podacima za plaćanje, nisam sigurna za rate..možda da ako se radi u poliklinici koja ima pos uređaj pa da platite masterom.
Ima na netu popis mjesta gdje se sve može napraviti.
Malo zatvorim oči i skoro 10 stranica...šta će biti do večeri 😁 Onog medu sam i ja već upikirala i rekla da želim takvoga...još da se za kolica odlučim i ja mirna...to dvoje mi nekako najveće pa mi teško izabrati a ove sve ostale sitnice ćemo usput pokupovati.Planiram si sastaviti popis svega jer ću vjerovatno sve odjednom kupiti,za srbiju znam da je Medo milju kn jeftiniji tak da sam planirala tamo otici a sad cujem da je i bosna dosta jeftina pa cu morati proučiti malo.Najgore mi je što se njegovi a i dragi protive polovnim stvarima jer nece njihovo prvo unuce koristit polovno xD Ja vise gledam cijene pa bi radije sta mogu naslijediti naslijedila jer imam od koga 😴
Bas sam sad pogledala cijenu i tamo dođe 1900kn i ima ih u svakakvim kombinacijama boja a kod nas sam bar zasad vidjela samo bijeli..bijelo sivi mi je zapao za oko ☺
valentina, ja sam isto razmišljala o polovnom krevetiću i komodi ako ne nabavim. Ovaj medo krevetić mi je zakon, ali mislim da nam ne bi stao, to je više neka moja želja. Već sam bila i gledala, na njuškalu imaš hrpu toga, vjerujem da se može naći dosta očuvanog. Ja ću poslije mora sve ispitati, tko nam misli što dati, tko ne, da krenemo kupovati, ali isto bih rado prošla povoljnije pa kupila neke stvari koje nemamo.
Hej cure... Čestitam na dobrim pregledima jučer i dobrodošlica novima... Sretno i vama koje dns imate pregled 😁
Što se tiče opreme i robice za mog bebača imam za sada posteljinu i par tetrica iz Ethereala i podosta robice iz Pepca, Emporiuma, Kika... A za ostale stvari ćemo krenuti u kupovinu početkom rujna, kad se vratimo sa mora i to jedva cekam 😊
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Ajme Flower pa ti si se vec dobro opremila 🥰
Iva obicno kreces sa vel 56, ima i manje robice za nedonoscad al se nadam da nam to nijednoj nece bit potrebno 🤞☺️
Ja robicu ne bih rabljenu...ne bih bas ni kolica od nepoznatih...kinderbet da ali madrac bi kupila...ja se nekako nadam da ce mi se mozda netko od frendica i kumova ponudit i dat sto imaju, ja sam svoje bas sve podijelila
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Treba nam neki dobar popis što nam sve treba od odjeće, idem proguglati.
Evo, kažu da je ovo za prvih 4-6 tjedana. Već vidim da ćemo mi imati 10 puta toliko.
[ul]
[li]3-5 komada u veličinama 56, 62, 68. Savjetujemo bodije koji se kopčaju naprijed umjesto da idu preko glavice, tako da bebi kad promoči pelenu ne morate mokar bodi presvlačiti preko glave[/li]
[li]3-5 odjelaca za spavanje u veličinama 56, 62, 68[/li]
[li]1-2 para hlačica s nogavicama u veličinama 56, 62, 68[/li]
[li]2 lagane pamučne kapice[/li]
[li]3 para čarapica[/li]
[li]3 para štramplica (ako se dijete rodi zimi) ili 2 para nogalica[/li]
[li]1 jaknica/skafander uz vunenu kapicu, ovisno o hladnoći (imajući na umu da dijete ne smije imati jaknicu ili skafander dok je vezano u autosjedalici)[/li]
[li]1 ručnik za kupanje[/li]
[li]2 dekice (ovisno o sezoni)[/li]
[/ul]
Flower imas vec puno robice
Točkice naravno madrac bi svakako novi, sto se robice tice pere se definitivno i nova i rabljena prije upotrebe kao i sva unutrasnjost kolica. Naravno ne bih kupovala ni poderano ni izlizano, a kazem, necaku kupuju predivne stvari na tim djecjim sajmovima upola jeftinije, sve se to brzo preraste, ali naravno to je moje misljenje samo
Sortiraj odgovore
Najstariji