ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    16. Srpanj 2019. 09:15

Meni javila gin da ću morati nastaviti s Utrogestanom cijelu trudnoću... sve za dobrobit bebice 🥰

Aristea
    16. Srpanj 2019. 09:18

Joj stvarno čovjek zaboravi dok dode do kraja kaj je procitao haha. :) Uglavnom bitno da ste sve dobro i bebe i da fino papate brokulu :) 🙊🙈 joj mene je beba tako jucer navečer ritnula dva puta da sam se zbrecala sva.   Hahah prva trudnoća mi je i bas neobicno iskustvo...ali slaaatko...a jutros sam se probudila vec s pravim kapljetinama mlijeka na spavaćici...😮

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Red Fox
    16. Srpanj 2019. 09:28

Dobro jutro svima 😊 bas ste raspisale, meni je u bolnici wi fi slab pa treba 5 min da dode na novu stranicu 😂 jedva cekam pregled.mislila sam da cu morat prebacit ak me jos ne puste iz bolnice, al danas su mi rekli da ce me voziti na pregled sa pratnjom. Bar ne bum dugo cekala 😊 meni se vec sad jede sve i jedva cekam da kuham 🤦🏼‍♀️ nisam mislila da cu to ikad reci 😂 za bebicu mi imamo sve od prosli put, al dosta stvari za curice. Ako ovaj put cekamo decka onda cemo u manji shoping jer sam prosli put uzela i bijelih i sivih stvari. Jedino nemamo kinderbet jer nam je prosli put dosao krivi, a zbog cijele situacije su nam vratili novce, a mi njima krivi kinderbet.

Angie1205
    16. Srpanj 2019. 09:42

Miki ja sam se ovaj put odlucila za Merkur. Dva puta sam rodila u Petrovoj. Prvo na starom odjelu a drugi put na novom i nemam nekih zamjerki na odjel al mi se drugi put dr zamjerili pa eto.

Uzorci pristigli do sada
    Uzorci pristigli do sada

TinchiSk
    16. Srpanj 2019. 09:45

Ma joj, ne vjerujem ni da bi nama stao taj Medo krevetić u sobu, to ja maštam. Znači, ona podloga se može samo staviti na krevetić pa da na tome premotavam bebu? Ja sam imala komodu s malim i bilo mi je to super, tu sam i kadicu stavljala dok sam ga kupala, ali tad smo imali dječju sobu, a sad je ta soba zauzeta s jednim desetogodišnjakom pa moram smanjiti i želje i maštu. I definitivno prvo pobacati pola svojih stvari koje ne trebam.

TinchiSk
    16. Srpanj 2019. 09:47

Angie, sve je preslatkooooo!
    E, možda glupo pitanje, ali čemu služe tetra pelene? Vidim da ih svi spominju i od svuda iskaču, a gdje ću to bolje saznati nego tu. Za šta ćete ih koristiti?
    Ponekad se osjećam kao da sam s kruške pala.

Angie1205
    16. Srpanj 2019. 09:52

Tinchi imas samo podlogu onaj mekani dio i to ide na komodu, al imas i takvu podlogu koja je vec na daski i zakaci se na krevetic, fino njega na dno kinde i imas 2u1 😉
    Ja sam tetre koristila za bljuckanje poslije klope, pod glavicu dok nije u kindacu i sl. A mladja je bila u platnenim pelenama radi uzasnog dermatitisa pa sam ju znala s njima i motat pa gore nepropusne gacice. Ja sam ih imala valjda 50 i sve ih razdijelila 👿

Točkica37
    16. Srpanj 2019. 09:53

Juno

Dobro jutro cure. Za nas i danas veliki dan. Stariju curku, sad mogu tako reću jer je još jedna u buši danas upisujemo u srednju školu. Ja sam više uzbuđena od nje. Sutra ima 14. rođendan i trenutno je u nekoj ludoj darkerskoj fazi. Sve na njoj mora biti u crnom, a nakit su joj raznorazni lanci i piersing na nosu. Idemo u Zg malo šopingirati. To je izrazila želju jer ne želi nekakve proslave rođendana. Danas ćemo njoj i sinu od 17 godina reći za seku tako da možemo i bebici nešto pogledati od odjeće. Baš me interesira njihova reakcija.

Kuno koje si ti godiste i koji nifty si rafila? Vidim nekoliko ih ima

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

TinchiSk
    16. Srpanj 2019. 09:53

To su ustvari klasične pamučne pelene kakve smo mi svi nekad nosili, samo što ih sad rade s uzorcima?

Angie1205
    16. Srpanj 2019. 09:55

Ma daaa, ja sam imala sve bijele, to baka cuvala jos od mene i sestre, sad je tesko nac tak kvalitetne 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.