Angie, hvala na savjetu za Pepco, baš ću otići prvo tamo. Ja moram vidjeti čega sve imamo i u kakvom je stanju, ali moj je sin ljetna beba pa ne znam koliko toga ću moći iskoristiti. Naravno da ću probati iskoristiti što više toga, a kupovati ono što moram, ali isto tako naravno da ćemo mu kupiti i neke nove stvari. Baš se radujem tom kupovanju, to ćemo kad se vratimo s mora lagano krenuti. Imamo 3 tjedna godišnjeg, jedan smo na moru, jedan ćemo krečiti i uređivati stan, a treći ćemo se baviti robicom i opremom. Dragi će 9. i pola 10. mjeseca biti na terenu preko tjedna, dolazit će samo vikendom pa želim iskoristiti dok je tu. Baš se radujem svemu tome. Naravno, pokušat ću od opreme nešto posuditi, tipa krevetić i komodu za previjanje, bivši muž mi je rekao dati od našeg sina, sve je kod njega jer on ima i curicu od 2 i pol godine pa ću uzeti to. Iako mi se jako sviđa onaj krevetić medo, ne znam jeste to vidjele. Ako ćemo kupovati novi, ja bih taj https://baby-centar.hr/namjestaj/187-djecji-krevetic-medo-3u1.html. Iako uopće nisam sigurna da nam stane u sobu, ali tako je foraaaa.
Kolica ću iskoristiti, znam da su očuvana. Jedino možda uzmemo novu autosjedalicu. Sjećam se početka na forumu kad smo se bojale i gledati opremu i robicu, a sad smo već lagano u fazi kupovanja. Supeeeeeeer
Tinchi krevetic je presladak 🥰
Nama tako nesto ne stane u sobu, mi cemo kindac sa kotacima. Spavaca nam je full mala pa da ga mogu tu i tamo pomaknut ako zasmeta. Komodu za presvlacenje sam imala s curama i samo mi je smetala kasnije tak da cemo ovog puta uzet samo onu tvrdu podlogu za presvlacenje koja se postavi na kindac. Nekak mi se to cini najprakticnije za nasu sobicu.
Jutro cure. Kolko dobrih vijesti, cestitam svima 🎉🎉
Ja na go opet 🙈 pa malo slabije citam a jucer ste se bas bas raspisale.
Imam pitanje, dobila sam uputnicu za anomaly u 8 mj za petrovu ( pitala me gin gdje cu rodit a iskreno jos nisam odlucila al najvjerojatnije u petrovoj pa sam tak i rekla pa je onda rekla da tamo odem to obavit jer je ona cijeli 8 na godisnjem). Gdje se to ide? Kolko se ceka? Jel se treba narucit il se samo dode?
Dobro jutro curke!! Čestitam svima na pregledima i sretno curama koje tek idu!
Ja idem tek za 9 dana i tko će to dočekati?!?!
Danas išla vaditi krv za trombofilije i namaz ću dobiti trk 6/8 🙄 ali dobro, dosta sam opuštena pa vjerujem da će sve biti ok ☺️
Jedva sam vas pohvatala u postovima kako ste se raspisale ali neka, divno mi vas je citati 💕💋
Drago mi je zbog svih dobrih vijesti, i drago mi je da se jos curica pojavljuje! 🤗🎀
Mrgud, mislim da imamo istu dr 🙈 no nema veze, tesko da to ovdje mozemo saznati... ☺️
Meni su isto oticale ruke, zglobovi. Mislim da je to normalno. Zanimljivo, stopala mi nisu oticala, hvala Bogu ☺️
Wow curke, dok sam ja sve procitala sve sam i zaboravila 🤣
Evo nas na moru, lijepo je vrijeme, napokon se odmaram i opuštam...
Cestitke cure na dobrim pregledima i sretno danas!
Jedva cekam da pocnem osjecati bebu da znam da je ok... bas mi je dugo cekati do pregleda, razmak je 7 tjedana! Ali dobro, treniram strpljenje...
I ja jedva cekam da krenem u soping za bebu... Angie i ja sam vidjela u Pepco da imaju super robicu za bebe i djecu, a otkad je dosao u vg ja tamo i sebi kupujem robu...
Vi se od jutra raspisale par stranica!
Kad smo kod hrane i kuhanja rucka.. jucer nam dosla dostava namirnica, narucila medjuostalim sastojke za pravljenje bureka, tj veganske bucnice i naravno da bas od sveg nisu dostavili...tikvice!!! Tak da sad moram u nabavku! Bas mi se to jede u zadnje vrijeme. Uspjela sam vec nedavno veganizirati, umjesto sira stavila izmrvljeni tofu i sojino vrhnje. Ovaj put cu samo jogurt i vrhnje sa tikvicama. Mora bit dobro!
Jedno pitanje: jeste pile kakve probavne enzime/probiotike u trudnoci? Znam za ove vaginalne, al me zanima koji oralni su ok?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Tonkice ja sam jucer u King Crossu skicnula samo, mm se zadrzao u Bubamari jer eto jucer se pak zaljubio u neka druga kolica 🙈 Gori je nego ja 😂
U vg sam isla vecinom kupovat poklone za rockase i nisam bas skicala baby robicu al sad bome budem...samo mi daleko za ic pjehe 👿
Angie & Tinchi ja bi vas samo skrenula od Pepca. Razlog odjeca prejeftina i izgledom primamljiva ali kvaliteta je uzasna.
Imam malo vecu bebu,pa sam govorim iskustvo.
Moj br.1 je Lidl. Odjeca kvalitetna rastezljiva, sto je najvaznije i jako veliki su brojevi,kao tajice o kojima smo pricali. 😁 sto mi je svidja jer beba moze nositi duze za razliku od Pepca, bodici su nerastezljivi,jedva preko glave navlacim i manji su brojevi, evo jos mi stoji stvari iz Pepca neiskoristeni. Broj odgovara al model totalno maanji.
Pepco bi preporucila samo za starije curice tko ima, pa uzeti par komada tajica,haljinica itd
Lajkam takodjer i H&M to mi je ovako za neke fensi smensi stvari.
I moze proci Kik nije los,za mene mozda cak za nijansu bolji od Pepca. To je moje misljenje, nadam se da sam pomogla malo.
Sortiraj odgovore
Najstariji