Uh jeste se raspisale citam evo sat vremena i sve sam zaboravila, cestitam na urednim pregledima svima i na bracama i sekama,ovaj sa velikom pisom me je bas nasmijao kako se pokazo momacki hehe
Grizli tebi posebne cestitke na glistici
Neko je pisao za spolne odnose mi ih imamo bas cesto i super se osjecam
A cure kako vi svi tako jedete meni apetit jos nikako da se popravi nekad mi dodje pa se probudi zelja za cevapima i burekom ali ostalo sve nista valjda ce se popravit
Nasty onda ti ja saljem brzom postom burek 😆
Lala 27 ja sam 14+3
Da ide vrijeme😍Tek 29.08. imam pregled a ovaj je bio 02.07.
Uzas predugoo mi too
Grizli tvoja glistica je super😘Uzivaj sad i budi mirna
Jutro, cureeeee!
Ajme, koliko sam za čitati imala, baš ste se raspisale.
Grizli, čestitam na odličnim vijestima, jako mi je drago da je sve ok, nadam se da ćeš se sada opustiti i što više uživati. Super je slikica.
Juno, čestitam na curici, baš lijepo, a i na dobrim nalazima Nifty-ja (znam da je meni to baš bilo važno, isto zbog godina).
Zaboravila sam čiji je ono nesramežljivi pišonja, ali slikica je mrak.
Ja sam se od jučer vratila zobenim pahuljicama za doručak. Malo ću napraviti pauzu od peciva. Imam osjećaj da bujam iz dana u dan.
Došli u nedjelju kod prijatelja, bili su 3 tjedna na moru i nismo se dosta dugo vidjeli, i kaže mi od prijateljice muž: oh, napokon izgledaš kao prava žena sva sam nekoliko brojeva veća
A sinoć dragi i ja gledamo serije, on jede Ledo šlag sa preljevom od čokolade, ja neću ništa navečer, a i sve mi je bljakasto... i odjednom, zamirišao mi kebab i onaj slani sir. Točno sam ga mogla u ustima osjetiti. Pita on mene da li da mi ide kupiti, ali mislim da ne bih mogla spavati da sam ga navečer pojela.
Ja sam na poslu, mi imamo restoran, utorkom uvijek, između ostalog, ima grah. Nisam ga jela od početka trudnoće i sad si mislim da mi već fali. Prošli utorak kad smo došle više ga nije bilo, nadam se da ćemo danas ići ranije.
Ove tikvice isto planiram jedan dan raditi.
Sad mi je super što se kuhanja tiče. Mali je otišao s tatom na more, dragi i ja sami, oboje jedemo na poslu, pa samo neku večeru trebamo, a to nešto brzinsko smislimo, jučer je bio pohani kruh.
Eto cure, želim vam dan bez bolova i briga, koju brokulu za doručak. Nije jako vruće pa je baš ugodno i preko dana i za spavanje.
Dobro jutro cure. Za nas i danas veliki dan. Stariju curku, sad mogu tako reću jer je još jedna u buši danas upisujemo u srednju školu. Ja sam više uzbuđena od nje. Sutra ima 14. rođendan i trenutno je u nekoj ludoj darkerskoj fazi. Sve na njoj mora biti u crnom, a nakit su joj raznorazni lanci i piersing na nosu. Idemo u Zg malo šopingirati. To je izrazila želju jer ne želi nekakve proslave rođendana. Danas ćemo njoj i sinu od 17 godina reći za seku tako da možemo i bebici nešto pogledati od odjeće. Baš me interesira njihova reakcija.
Angie, ja još ništa nisam kupila od robice i stvari za bebonju. Plan mi je prvo pregledati što sve imam pa onda krenuti. Sve me strah kad krenem... sve je tako slatko, posebno to maloooo.
Jutro! Dok sve procitam-kasnit cu na posao...cure cestitam na pregledima jucer i na curici i na pisulinku! Ja sam danas u 3! Jedva cekam! Jucer navecer mi se prvi put vidio trbuh,onako da je neka razlika od normale! Zakljucila sam da mi to moja curica javlja da je sve ok i da se opustim pred pregled!!
Ja sam neke stvarcice narucila a neki dan sam u Mani nasla preslatku pidjamicu i kompletic pa sam morala to kupiti. No htjela sam vam reci, kad budete kupovale...robicu, tetre i bilo kaj, prvo odite u Pepco! Jucer sam navratila i ima svega a za malo kuna. Bodici dugih rukava po 17kn a materijal super, boje isto...a znamo kako bebe to brzo prerastu!! Jucer nisam nista kupila na zalost jer nam se vec zurilo nazad za Vg al ovo sto sam vidjela mi se bas svidjelo! 🥰
Miki nama je trece dijete pa svejedno moramo krenut od nule. Svi oko nas vec imaju vecu djecu, nemam vise od koga posuditi, a svu nasu robicu od cura sam ja podijelila dalje...tako i opremu 🥴
Ja sam nakupovala vec toga, a na kraju budem morala mjenjat sve posto spol nije siguran hahaha.
E dosla sam da se nasmijemo naravno.
Posto mi je ginic zabranio odnose,DAL JE ON MISLIO NA OBJE RUPE?😅😂🤣🤣😂☺☺😂😅😅☺
Sortiraj odgovore
Najstariji