Angie ja sam ih naribala 4 i bilo nam je stvarno puno za nas dvoje.. Ostalo nam je i danas za čvaknut. Mislim da je otprilike jedna tikvica po osobi dovoljno..
Angie daj brate šalji kontakt od prijateljice iz Pule budem ja isla kod nje odmah danas na burek. 😂 Nece mi bit problem prosetat do zene, nenajavljeno doc i rec ja dosla po burek za Angie. Naravno nećeš ga dobiti. 🤣
Sretno danas na pregledima.
Nasty tnx, tak sam i mislila 😉
Javim dojmove poslije rucka!
Jel jos koja od vas koje znate spol kupovala kaj za 👶🏻 ?
Ja sam kupila par stvari od oblekice al najradije bi vec popunila ormar ☺️
Grizli svakako!! Posaljem ju ja tebi! Ta zena je zmaj i nista joj nije tesko za nikoga napravit! S njom sam u vecini toga u zivotu vise povezana nego sa sestrom!
Angie moze 😀 memorirat cu to 😀
Znas li na kojoj je stranici taj link za tikvice da ne burljam sada, to bi mogla ja sutra 😁
https://gastro.24sata.hr/kolumne/brze-i-lagane-polpete-od-tikvica-iz-pecnice-23910
Evo Lorija 😉
Hvala Angie ☺ zasluzila si brokulicu sad jednu.
Garfilda za drustvo i put pod noge
Garfield je jos uvijek kao uspavana ljepotica...pogledao me jednim okom i mislim da i njemu vec malo idem na zivce s ovim ustajanjem u 6h 🙈
Sreca moja sto je pravi ljenjivac jer da ga moram 5-6 puta vodit van s 4.kata pa nazad vec bi se raspala valjda.
Ko o čemu vi o hrani,brate kako da ne dobijem 15kila u prvom tromjesjecju😂😂 Aaa Juno cestitke!! Nas dvije se pratimo u dan razlike, sad sam bas i ja uzbudjena iako ko zna kad saznam!
Ja curke bila pametna pa uzela polupansion tak da se samo trebam odlučit ustat na dorucak. Iako Angie,tu imamo neku pekaru i kažem mužu jučer ee jede mi se burek danima a kaže on pa ženo kupit ćemo ti burek😂 To je sve zbog tebe!😂
Sortiraj odgovore
Najstariji