ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    10. Srpanj 2019. 08:18

lorija

PREGLEDI

10.7.- Srce mi se smije
    10.7.- Simbalija
    11.7. -iva4
    11.7. -TinchySK
    11.7. - Mare4
    11.7. - aarauch
    11.7.- Omerta
    11.7.- nanax2
    12.7.- Angie1205
    12.7. - C1M4
    15.7. -Lala27
    15.7. -nemasekirancije
    15.7.- mikio
    15.7.- Grizli
    15.7.- Jaivanpa
    16.7. -Annika
    16.7. - mustra
    17.7.- Goga_V
    17.7.- leptiricoo
    18.7.- flower
    18.7.- mala.le.90.
    22.7.- Lavica27
    22.7.- samojed
    22.7.- Tockica37
    23.7.- ena10
    23.7.- Jaivanpa
    24.7.- njurko
    25.7.- Nasty
    25.7.- Red Fox
    25.7. - lorija
    25.7.- Anna
    26.7.- Chappie
    29.7.- Reserved123
    01.8.- Juno
    02.8.- May4
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    09.8.- MaRe
    13.8.- tonkica1
    29.8.- petra31

Ja imam dogovoren termin pregleda 23.7., tko zna možda saznam i spol mrvice

MaRe
    10. Srpanj 2019. 09:57

Dobro jutrooo 😊 Evo da se pohvalim..danas sam napokon ne odspavala nego i prespavala...prvi puta u ova tri mjeseca.Probudila sam se dvaput i to svega po 10 min i nastavila dalje spavati. Mislim da me glad sad ne hvata da bi mogla i dalje 😂😂

mrgud_zg
    10. Srpanj 2019. 10:06

Ja jutros izludila🙄 moja gin 7 mj prima bez narudzbi jer je 8 mj na go. I ide se redom kojim se dode. Ja dosla prije 7 i bila 10. I mislim si nema veze kad sam vec dosla da i obavim. I dodem na red da me upise i kazem da trebam briseve napokon (prosli put su se one krivo skuzile pa me narucila prekasno 🙄), i kaze sestra da joj mediji za briseve dolaze tek u pol 12, pa ako hocu cekat 🤬🤬. Poludila sam. Na kraju odustala i do 8 vec bila na poslu. Idem u petak opet al planiram stvarno doc vec malo iza 6. Uzet cu si knjigu al bar da prva obavim kad napokon pocne primat..

• valentina
    10. Srpanj 2019. 10:11

Angie ja imam i inace problema s tim zatvorom,a pogotovo je to bilo sad u prvim tjednima trudnoce,..isto nisam isla po 4-5 dana. No uspjela sam normalizirati, zasad jednom dnevno hvala Bogu.
    Puno su mi pomogli savjeti cura ovdje..kefir, zobene ili lanene pahuljice, bademi, kikiriki u ljusci, grozđe, kiwi nataste, magnezij sumeci, tako da uspjevam uz kombinaciju svega toga
    Sretno curama danas na pregledima!

• valentina
    10. Srpanj 2019. 10:14

mrgud_zg

Ja jutros izludila🙄 moja gin 7 mj prima bez narudzbi jer je 8 mj na go. I ide se redom kojim se dode. Ja dosla prije 7 i bila 10. I mislim si nema veze kad sam vec dosla da i obavim. I dodem na red da me upise i kazem da trebam briseve napokon (prosli put su se one krivo skuzile pa me narucila prekasno 🙄), i kaze sestra da joj mediji za briseve dolaze tek u pol 12, pa ako hocu cekat 🤬🤬. Poludila sam. Na kraju odustala i do 8 vec bila na poslu. Idem u petak opet al planiram stvarno doc vec malo iza 6. Uzet cu si knjigu al bar da prva obavim kad napokon pocne primat..

Bome, situacija za izludit..i to od ranog jutra kad krene

• valentina
    10. Srpanj 2019. 10:24

Gogaa_V

Jutro cure :) prehladjena sam par dana, zacepljen nos , upaljeno grlo, nemam kaslja niti povisene temperature.
    I sada kako sam bazirana na mjere jenje temp. vidim da je 36 ° , isčitala sam da se krajem prvog tromjesecja vraća u normalu za razliku od pocetka t. Jeli i vaša temp. normalna ili je i dalje blago povišena? Osim prehlade drugih simptoma ili bolova nemam

Uh tipicna prehlada, i to usred ljeta Puno cajeka, voca i odmor..sreca pa nema kaslja da te muci ili temp.
    Ovu drugu ja bas i nisam pratila, tako da nebi znala.

Anchy_001
    10. Srpanj 2019. 10:34

E cure, kak ste se narucivale na Sv Duh ako je isla koja? Moja me salje na ultrazvuk u bolnicu u kojoj mislim rodit i to je ultrazvuk izmedu 18-22. tjedna.. Moram kod nje s nalazom 22.07., a poslala sam mail na duh u ponedjeljak na centralno narucivanje i niko se ne javlja :/

Livia
    10. Srpanj 2019. 10:37

Stavit cu popodne listu. Ako netko ima volju preuzet, slobodno. Nisam ionako vise bas aktivna mada citam i pratim iz sjene 😬
    Sretno svima na pregledima!

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Grizli
    10. Srpanj 2019. 10:48

Cure moze pomoc jel se kojoj dogodilo da joj bude mucno bez prestanka cijelu vecer, noc i jutro? Mene jucer popodne uhvatila neka mucnina u zelucu, navecer se uzasno pogorsala, trbuh mi bio napuhnut strasno imala sam osjecaj da sam kamenje pojela, cim bi ustala bilo mi je jos gore, vrtoglavica i bas koma osjecaj. Isla sam u 21 spaavt al svaki put kad sam se digla na wc opet slabo uzasno. Jutros od 6 do 7 povracala, i nadala se da ce biti bolje, al i dalje mi je mucno doduse nesto manje al bas mi je mucno. Cim se dignem vrti mi se i slabo mi dolazi stalno. Jedva sam pojela nesto malo al ne mogu se prisiti zeludac mi se okrece. Od hrane jucer sve jela kao i muz, a njenu super. Malo me strah da nisam kakvu virozu sad pokupila

Gogaa_V
    10. Srpanj 2019. 11:01

Hvala  na odgovorima cure. Malo je bolje  sada, mislim  da ce kroz par dana prestajati simptomi redom. Na vocu sam, cajevima, paracetamol  imam ali ću ga popiti  tek  u slucaju  vise  temp. I naravno  pala  mi je na pamet  sarma 🤣, iako je sred ljeta, zivim  u Svarcvaldu i ugodnih  je 22° ovih  dana, a jede  mi se kiselo tako da se sarma  krcka. 
    P.s Ne mogu  se sjetiti neko je napisao  da zivi  isto negdje ovamo
    I da nema izbor  nasih proizvoda.. Real  trzni  centri ima ga u De i u Ch  imaju  skoro  sve nase  proizvode od slatkisa do zacina. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.