ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    09. Srpanj 2019. 22:48

Lorija a sta mislis da umjesto pregleda vodis ovu tablicu sa terminima? Jer nam livije nema dugo, a vec se lagano otkrivaju i spolovi, a evo i nove cure se javljaju koje nisu upisane... naravno ako se livija i njene dvije bebuske ne bune 🙃.. 

• valentina
    09. Srpanj 2019. 22:58

Juno

Ja sam danas obavila Nifty. Na ultrazvuku veli doktor sav razdragan:" vidi me mama kako sam već veliki" i pusti mi srčeko da čujem. Baš me pošteno razdragao. Čestitao mi kako je sve super za sada. Raspričao se kako i on ima djecu velike dobne razlike i da ću vidjeti kak je to lijepo dok dođe "igračka". Šaljem vam i slikicu svoje mrvice.

Bravo, prelijepa slikica i jako lijepi komentar od doktora 😍😊

Maj4
    09. Srpanj 2019. 23:12

Večer cure 🖐🏻🖐🏻
    Da se i mi javimo s pregleda. Sve je super, dečko je bio sa mnom unutra pa je sav u čudu gledao a ja se smijala. Doktorica mu je baš fino pokazivala i govorila šta je šta. Kad smo izašli ja ga pitam kakav je dojam kaže pa sve je bilo sivo 🤣🤣 vjerujem da nije ni znao šta gleda 🙈🙈
    Sa kilažom sam na -1.5kg. Sljedeći pregled je 2.8. taman na moj rođendan 🥰 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

lala3
    09. Srpanj 2019. 23:33

iva4

Pa Livija je neki dan stavila osvjezenu tablicu sa terminima… imamo je od samog pocetka tipkanja na grupi😊 vjerojatno nije cesto objavljivala jer nije bilo potvrde termina🤔

Sigurno sam preskocila tu str 🙈ili sam zab, a vidjeh da je neko komentarisao da nije ubacen, ali se vise i ne sjecam ko 😄😄... ovo je stvarno drugo stanje, sve se zaboravlja, ne znam jesam li posla ili dosla 🙈🙈🙈

Gogaa_V
    10. Srpanj 2019. 04:51

Jutro  cure :) prehladjena  sam par dana, zacepljen nos , upaljeno  grlo,  nemam  kaslja  niti  povisene  temperature. 
    I sada  kako  sam bazirana  na mjere jenje  temp. vidim  da je 36 ° , isčitala sam da se krajem  prvog  tromjesecja  vraća u normalu za razliku  od pocetka  t. Jeli  i vaša temp. normalna ili  je i dalje  blago  povišena? Osim  prehlade  drugih  simptoma  ili bolova  nemam 

Omerta
    10. Srpanj 2019. 07:01

Jutro! Jesi to mjerila u ustima ili pod pazuhom? Mislim da sad vise nema smisla gledati bazalnu. JJa sam dosta dugo mjerila u pocetku, onda kad mi je pocelo pokazivati "normalnu" temp tipa 36.5 prestala sam.. nakon hrpe pozitivnih testo Meni je cak znala tek popodne biti 37.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    10. Srpanj 2019. 07:05

*bemu, slucajno mi se poslalo ovo gore napola napisano! Zasto ovaj forum nema opciju editiranja postova???  Promjenili naziv is Klokanice u Miss Mama, a nisu mogli uvesti "edit" opciju. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Angie1205
    10. Srpanj 2019. 07:42

Jutro ekipa! Konacno prespavana noc bez grceva 🎊🎉🤗🤘
    Ustala prije 7, izvela psa, trk do pekare i sad cappuccino ...lijepo je opet biti doma 🥰
    Ne zamjerite na ovolikoj euforiji, brojimo sitno do petka ❤️
    Goga tebe bas krenulo 😔
    Ja si nisam mjerila temp ni prije trudnoce, ni u 1.tromj. tak da nisam mjerodavna za to.Curke...kak stojite sa velikom nuzdom? Obavim svaki drugi dan i dok je tako 
    necu se zaliti al neki dan sam 4 dana cekala i cekala i 5.dan doslovno plakala na wc-u! Sad uzimam malo vise Mg pa je lakse al se sad bojim tog zatvora ko vraga 🙄

lorija
    10. Srpanj 2019. 07:53

PREGLEDI

10.7.- Srce mi se smije
    10.7.- Simbalija
    11.7. -iva4
    11.7. -TinchySK
    11.7. - Mare4
    11.7. - aarauch
    11.7.- Omerta
    11.7.- nanax2
    12.7.- Angie1205
    12.7. - C1M4
    15.7. -Lala27
    15.7. -nemasekirancije
    15.7.- mikio
    15.7.- Grizli
    15.7.- Jaivanpa
    16.7. -Annika
    16.7. - mustra
    17.7.- Goga_V
    17.7.- leptiricoo
    18.7.- flower
    18.7.- mala.le.90.
    22.7.- Lavica27
    22.7.- samojed
    22.7.- Tockica37
    23.7.- ena10
    23.7.- Jaivanpa
    24.7.- njurko
    25.7.- Nasty
    25.7.- Red Fox
    25.7. - lorija
    25.7.- Anna
    26.7.- Chappie
    29.7.- Reserved123
    01.8.- Juno
    02.8.- May4
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    09.8.- MaRe
    13.8.- tonkica1
    29.8.- petra31

lorija
    10. Srpanj 2019. 07:57

Jutrooo, cure sretno danas!!
    Lala neka meni pregleda 😁 bit ce fora kad budemo svi izasli iz 1 tromj.pa iscekivali mjesecne preglede 😊
    Goga nemam ni ja iskustva sa temp.nisam nikad mjerila. Udri po caju i vockicama. Brz oporavak zelim! 
    Angie isto sranje i u mene,nekad zaboravim uopce kad sam 😂😂 cak sam jucer imalA prvi grc dok sam kuhala. Znaci vrijeme je za magnezij VeC 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.