Lorija a sta mislis da umjesto pregleda vodis ovu tablicu sa terminima? Jer nam livije nema dugo, a vec se lagano otkrivaju i spolovi, a evo i nove cure se javljaju koje nisu upisane... naravno ako se livija i njene dvije bebuske ne bune 🙃..
Ja sam danas obavila Nifty. Na ultrazvuku veli doktor sav razdragan:" vidi me mama kako sam već veliki" i pusti mi srčeko da čujem. Baš me pošteno razdragao. Čestitao mi kako je sve super za sada. Raspričao se kako i on ima djecu velike dobne razlike i da ću vidjeti kak je to lijepo dok dođe "igračka". Šaljem vam i slikicu svoje mrvice.
Bravo, prelijepa slikica i jako lijepi komentar od doktora 😍😊
Večer cure 🖐🏻🖐🏻
Da se i mi javimo s pregleda. Sve je super, dečko je bio sa mnom unutra pa je sav u čudu gledao a ja se smijala. Doktorica mu je baš fino pokazivala i govorila šta je šta. Kad smo izašli ja ga pitam kakav je dojam kaže pa sve je bilo sivo 🤣🤣 vjerujem da nije ni znao šta gleda 🙈🙈
Sa kilažom sam na -1.5kg. Sljedeći pregled je 2.8. taman na moj rođendan 🥰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Pa Livija je neki dan stavila osvjezenu tablicu sa terminima… imamo je od samog pocetka tipkanja na grupi😊 vjerojatno nije cesto objavljivala jer nije bilo potvrde termina🤔
Sigurno sam preskocila tu str 🙈ili sam zab, a vidjeh da je neko komentarisao da nije ubacen, ali se vise i ne sjecam ko 😄😄... ovo je stvarno drugo stanje, sve se zaboravlja, ne znam jesam li posla ili dosla 🙈🙈🙈
Jutro cure :) prehladjena sam par dana, zacepljen nos , upaljeno grlo, nemam kaslja niti povisene temperature.
I sada kako sam bazirana na mjere jenje temp. vidim da je 36 ° , isčitala sam da se krajem prvog tromjesecja vraća u normalu za razliku od pocetka t. Jeli i vaša temp. normalna ili je i dalje blago povišena? Osim prehlade drugih simptoma ili bolova nemam
Jutro! Jesi to mjerila u ustima ili pod pazuhom? Mislim da sad vise nema smisla gledati bazalnu. JJa sam dosta dugo mjerila u pocetku, onda kad mi je pocelo pokazivati "normalnu" temp tipa 36.5 prestala sam.. nakon hrpe pozitivnih testo Meni je cak znala tek popodne biti 37.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
*bemu, slucajno mi se poslalo ovo gore napola napisano! Zasto ovaj forum nema opciju editiranja postova??? Promjenili naziv is Klokanice u Miss Mama, a nisu mogli uvesti "edit" opciju.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jutro ekipa! Konacno prespavana noc bez grceva 🎊🎉🤗🤘
Ustala prije 7, izvela psa, trk do pekare i sad cappuccino ...lijepo je opet biti doma 🥰
Ne zamjerite na ovolikoj euforiji, brojimo sitno do petka ❤️
Goga tebe bas krenulo 😔
Ja si nisam mjerila temp ni prije trudnoce, ni u 1.tromj. tak da nisam mjerodavna za to.Curke...kak stojite sa velikom nuzdom? Obavim svaki drugi dan i dok je tako
necu se zaliti al neki dan sam 4 dana cekala i cekala i 5.dan doslovno plakala na wc-u! Sad uzimam malo vise Mg pa je lakse al se sad bojim tog zatvora ko vraga 🙄
PREGLEDI
10.7.- Srce mi se smije
10.7.- Simbalija
11.7. -iva4
11.7. -TinchySK
11.7. - Mare4
11.7. - aarauch
11.7.- Omerta
11.7.- nanax2
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
15.7.- Grizli
15.7.- Jaivanpa
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
17.7.- leptiricoo
18.7.- flower
18.7.- mala.le.90.
22.7.- Lavica27
22.7.- samojed
22.7.- Tockica37
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
25.7. - lorija
25.7.- Anna
26.7.- Chappie
29.7.- Reserved123
01.8.- Juno
02.8.- May4
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
09.8.- MaRe
13.8.- tonkica1
29.8.- petra31
Jutrooo, cure sretno danas!!
Lala neka meni pregleda 😁 bit ce fora kad budemo svi izasli iz 1 tromj.pa iscekivali mjesecne preglede 😊
Goga nemam ni ja iskustva sa temp.nisam nikad mjerila. Udri po caju i vockicama. Brz oporavak zelim!
Angie isto sranje i u mene,nekad zaboravim uopce kad sam 😂😂 cak sam jucer imalA prvi grc dok sam kuhala. Znaci vrijeme je za magnezij VeC 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji