Pina83 hvala...idem slijedeci tj kod endokrinologa pa cemo i to rjesiti. Znam da treba biti nizi, ali nisam nesto posebno zabrinuta...u nekom sam zen-u ( bar za sada) 😀😀
Mrgud nisi jedina....i ja se malo zblesiram kad mi netko spomene porod. Meni u glavi je to jos takooo daleko...a proletit ce 😮😮
L 💛
mrgud_zg super tsh, takav je meni bio prije 2 mjeseca..pa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol :)
Dok je u granicama nije panika, malo se samo postimaju doze do "savršenstva"..ja idem svaki mjesec na kontrolu štitnjače i dijabetesa..hehe nasmijala si me za porod :)
DeeSB neka i ostane zen faza do kraja ;)
Ja se bojam. Iako koliko odgađam ne bi se reklo na prvu. ;)
Cure kako imam u cetvrtak kotrolu treba mi radit ponovo nove nalaze tj briseve za ureaplasmu jer je bilo pozitivno i pila sam antibiotik… e sad zanima me dali radi sve redom briseve na sve bakterijske infekcije ili samo na ovu koja je bila pozitivna?
Mene zanima ista stvar,s tim da sam ja i klamidiju imala...jos vece sra...
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Valentinamolim te,bas me zanima koliko kostaju Elevit kod nas?!
118 kn, mislim da sam u ljekarni skupnjak kupovala.
Valentinamolim te,bas me zanima koliko kostaju Elevit kod nas?!
118 kn, mislim da sam u ljekarni skupnjak kupovala.
Hvala! Ovdje 21€ . Ne mogu si tu naviku nikako izbaciti,kada god udjem u Kik,Tedy itd uvijek trazim koliko je kuna neka stvar i uvijek se iznova sokiram jer ima hrpa stvari koje su drasticno skuplje dole.
Iva meni je uvijek ponavljala sve osim brisa za hpv jer je on bio negativan. Vjerojatno ce ti sve uzeti, kad vec radi, bolje da se sve provjeri. Tak i tak smo sklonije u trudnoci bakterijama.
Sto se tice bojanja,
Vec sam pisala o tome,
Kada sam prosli put bila kod frizera, spomenula ja njemu da bih uradila mozda pramenove bez doticanja tjemena, i covjek mi kaze: " Sama kosa vise upija nego tjeme. Koza na tjemenu ima veci zastitni sloj nego kosa. A sve sto se upija ide i u organizam. Tako da to da samo ne farbati do tjemena nije istinita"
Ja ne znam da li je tako ili ne, ali racunajuci da covjek ipak zma s obzirom da je frizer, odlucila sam se na prirodnu farbu.
U apoteci imaju prirodne farbe za koje je naglaseno da su pogodne za trudnice i dojilje, tako da ja to koristim.
Joj, kako grozan dan na poslu sam imala. Mijenjam kolegicu koja je na godišnjem, gužva za poludit, 100 stvari sam odradila. A svi nešto živčani danas, jedna inače super kolegica podivljala na mene zbog sitnice. Mislim, da je i zbog krupne stvari, ne volim kad se netko na nekoga izderava zbog nenamjerne pogreške.
I sva luda tako radim i tužna sam jer je tako loš dan i odjednom moj mali dečko me tako počne lupati iz trbuha (nakon ručka) da sam zaboravila sve probleme i samo 😊😊😊
O bojanju smo već pisale. Da ne moram, sigurno ne bih, ali sam sijeda i ne mogu se tako zapustiti na poslu. Vjerujem da to neće imati negativan utjecaj na bebu, u svemu ostalom zaista pazim.
Sortiraj odgovore
Najstariji