Vestitam curama na dobrim pregledima!
Gogaa joj bas grozno. Jedino sto mi je pahalo je pileca juha bez icega. Malo mi je bolje popodne pa se nadam da ce stat jer ovo je strasno iscrpljujce.
Jel ima koja od vas problema sa mucninama tokom voznje inace ne sad u trudnoci? Ja jako patim od toga ako ja ne vozim, bez lijekova nema sanse neko duze putovanje busom ili brodom da prezivim. I sad ovo danas tocno taj osjecaj mucnine. Cim bi glavu makla slabo mi je rmoguce da je to povezano sa centrom za ravnotezu?
Grizli takodjer imam mucnine ako sam suvozac i na 5 minuta. Ako ja vozim sve je ok ne smeta mi nista. Muz poludi sa mnom, on misli da je to ne moguce i da se otimam za volan🙈 tabelete za mucninu sam koristila jedino ako bi putovala avionom ili autobusom, ali sad u t ih ne pijem. Za sada samo vozim, i nadam se da ce popustiti dok ne podjem u Hr i ukaskom u 2 tormjesecje.
Prijavljujem jedno malo srce koje smo jucer vidili na nasem prvom ultrazvuku! 👶❤️
Sad se lakse dise... 😀
Trudnice imam jedno pitanje za vas.Kada se vama poceo vidjeti trbuh i dali se nekom nije vidio kao meni u ovom tjednu?? Ja sam 11+3..samo je malo tvrdi i nesto mrvicu veci kod mjehura.Kaze mi tetka da je ona vec imala u 3.mjesecu dosta velik za razliku koliko ja imam😂😐
Ja sve cekam da krene rast❤
PREGLEDI
11.7. -iva4
11.7. -TinchySK
11.7. - Mare4
11.7. - aarauch
11.7.- Omerta
11.7.- nanax2
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
15.7.- Grizli
15.7.- Jaivanpa
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
17.7.- leptiricoo
18.7.- flower
18.7.- mala.le.90.
22.7.- Lavica27
22.7.- samojed
22.7.- Tockica37
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
23.7.- Angelly
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
25.7. - lorija
25.7.- Anna
26.7.- Chappie
29.7.- Reserved123
29.7.- Mangomum
01.8.- Juno
02.8.- May4
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
09.8.- MaRe
13.8.- tonkica1
29.8.- petra31
Puno toga sam procitala a ne znam tko je sta pisao 🙈🙊 uglavnom za mucnine koje ne zadrzavaju ni vodu,savjetujem infuziju zbog dehidracije. Ljeto je dodatni razlog.
Eleonore zavisi sve od gradje kakva ti je a takodjerbi koja trudnoca ti je po redu.
Curama s pregleda cestitke na urednim pregledima i srcekima!!! 😍😍😍 nek se tako i nastavi.
Puno toga sam procitala a ne znam tko je sta pisao 🙈🙊 uglavnom za mucnine koje ne zadrzavaju ni vodu,savjetujem infuziju zbog dehidracije. Ljeto je dodatni razlog.
Eleonore zavisi sve od gradje kakva ti je a takodjerbi koja trudnoca ti je po redu.
Curama s pregleda cestitke na urednim pregledima i srcekima!!! 😍😍😍 nek se tako i nastavi.
Lorija..prva trudnoca..imam 45 kila😂😂😐
Lorija..prva trudnoca..imam 45 kila😂😂😐
Eleonore Obzirom na kilazu (predpostavljam visinu), kao i da ti je ovo prva trudnoca nije nista cudno sto ti se jos ne vidi stomak. Mada nema pravila, ja sam pravi primjer,
Meni je recimo prva trudnoca, a poceo se rano vidjeti (9 tjedan) kao da sam vec radjala , pritom sam trenirala i imala plocice na stomaku prije trudnoce. Nekako se zaokrizio stomak ljepo vrlo rano i sve je veci. 🥰Jednostavno se nekome vidi prije nekome kasnije. Mislim da ce se i kod tebe ubrzo zaokruziti stomacic. 🤗 jos koji tjedan vjerovatno... nema smisla porediti sa sa bilo kim, niko nije isti.
Mangomumdobro je sve, evo sad dosla da vidim.sta ima na forumu, bili mi prekuce i juce majstori lijepili stiropol u kupatilo i tako napokon radovi svi zavrseni kako si ti, bebica ?
Super malo je zahladilo pa mi je bas dobro sjelo. Jesam te vec pitala odakle si?
Sortiraj odgovore
Najstariji