ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mangomum
    10. Srpanj 2019. 11:09

iva4

Pa Livija je neki dan stavila osvjezenu tablicu sa terminima… imamo je od samog pocetka tipkanja na grupi😊 vjerojatno nije cesto objavljivala jer nije bilo potvrde termina🤔

Ima nas šta nam je termin u 1 mj i u 2mj i sumnjam da smo upisane u tu tablicu ja sam napisala svoj termin ima par dana i vidim da nema tablice nigdi tako da znam da nas dosta ima sta nismo upisane

Točkica37
    10. Srpanj 2019. 11:09

Cure meni se samo spava...sreca da imam poduzi godisnji jer ja ne bih mogla funkcionirat na poslu...plus mucnine ajme

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Mangomum
    10. Srpanj 2019. 11:10

lorija

PREGLEDI

10.7.- Srce mi se smije
    10.7.- Simbalija
    11.7. -iva4
    11.7. -TinchySK
    11.7. - Mare4
    11.7. - aarauch
    11.7.- Omerta
    11.7.- nanax2
    12.7.- Angie1205
    12.7. - C1M4
    15.7. -Lala27
    15.7. -nemasekirancije
    15.7.- mikio
    15.7.- Grizli
    15.7.- Jaivanpa
    16.7. -Annika
    16.7. - mustra
    17.7.- Goga_V
    17.7.- leptiricoo
    18.7.- flower
    18.7.- mala.le.90.
    22.7.- Lavica27
    22.7.- samojed
    22.7.- Tockica37
    23.7.- ena10
    23.7.- Jaivanpa
    24.7.- njurko
    25.7.- Nasty
    25.7.- Red Fox
    25.7. - lorija
    25.7.- Anna
    26.7.- Chappie
    29.7.- Reserved123
    01.8.- Juno
    02.8.- May4
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    09.8.- MaRe
    13.8.- tonkica1
    29.8.- petra31

29.7 moj al vec si me bila upisala

annika
    10. Srpanj 2019. 11:10

Grizli

Cure moze pomoc jel se kojoj dogodilo da joj bude mucno bez prestanka cijelu vecer, noc i jutro? Mene jucer popodne uhvatila neka mucnina u zelucu, navecer se uzasno pogorsala, trbuh mi bio napuhnut strasno imala sam osjecaj da sam kamenje pojela, cim bi ustala bilo mi je jos gore, vrtoglavica i bas koma osjecaj. Isla sam u 21 spaavt al svaki put kad sam se digla na wc opet slabo uzasno. Jutros od 6 do 7 povracala, i nadala se da ce biti bolje, al i dalje mi je mucno doduse nesto manje al bas mi je mucno. Cim se dignem vrti mi se i slabo mi dolazi stalno. Jedva sam pojela nesto malo al ne mogu se prisiti zeludac mi se okrece. Od hrane jucer sve jela kao i muz, a njenu super. Malo me strah da nisam kakvu virozu sad pokupila

i da si pokupila virozu, bit će sve ok sa bebom-samo tekućine koliko možeš, pomalo ali ja mislim da ti je jednostavno takav dan. zna i meni tako, mučnina koja me prati cijelo vrijeme ali izdržljivo i onda odjednom cijeli dan slabost i povraćanje 

[iimg]

• Mangomum
    10. Srpanj 2019. 11:12

Omerta

*bemu, slucajno mi se poslalo ovo gore napola napisano! Zasto ovaj forum nema opciju editiranja postova???Promjenili naziv is Klokanice u Miss Mama, a nisu mogli uvesti "edit" opciju.

Omerta znas li termin poroda? Koliko si sada trudna? Nas dvi smo u tjedan razlike tako nesto ja mislim

• Lala27
    10. Srpanj 2019. 11:31

Angely Sad vidim da smo isto trudne, ali tebi je termin 2 dana ranije 😄 

Sretno danas curke😍

TinchiSk
    10. Srpanj 2019. 11:48

Sretno i danas na pregledima. Ja sutra. Isto jedva čekam. Danas sam na slobodnom danu za pregled, a pregled je sutra u 18 pa stignem poslije posla. 
    Kod mene nije sarma, ali je punjena paprika. Jedva čekam ručak. 
    Angie, nek si se ti vratila svom bureku, možda se i probava normalizira. Ja stvarno nemam problema s tim, ali mi je lagana mučnina stalno opet tu negdje. 
    Dobro, nije strašno kao prije.
    Jučer popodne išla sa sestričnom na kavu, nismo se dugo vidjele, a nisam joj htjela preko telefona reći za trudnoću. I nađemo se u gradu i ona na prvu u moj trbuh i pita šta je to, jesi trudna? A ja kao mislim da se ne vidi 😂
    Grizli, drži se, znam da je mučnina stvarno grozna, nadam se da će ti brzo biti bolje.
    Temperaturu isto nisam mjerila u trudnoći pa nemam savjet o toj temi. 

C1M4
    10. Srpanj 2019. 11:58

Grizli evo ja sam 9+4 sada i meni zna tako po 3 dana biti muka, bez prestanka i stvarno se te dane i osjecam bolesno, ali prode s tim da mislim da nije viroza vec hormoni jer se osjecam drukcije nego kod viroze.. prode me to, ali i mene malo brine pa cu pitati ginekologicu u petak na pregledu je li to normalno tako bas.. ne mogu nista ni jesti ni piti onda, sve ide van🤷🏼‍♀️

10. Srpanj 2019. 12:03

Pozdrav trudnice 😊😊😊
    Ja sam jucer bila u Petrovoj na ultrazvuku i vadenju krvi za anomalije i sve to..sve je u najboljem redu sa bebicom.Meni su prosle mucnine i vraca mi se apetit medutim imam grceve u nogama i bolne dojke.Ima li neka problema sa time? I sta radite da to ublazite? Barem grceve u nogama..nemrem ponoci mirno lezat.Sada sam 11+3 😊😊

Omerta
    10. Srpanj 2019. 12:04

Mangomum

Omerta znas li termin poroda? Koliko si sada trudna? Nas dvi smo u tjedan razlike tako nesto ja mislim

Po zm i prvom uzv bi bio 11.02. Sutra imam jos jedan uzv pa cemo vidjeti da li se sto promjenilo. Bit cu 9+2.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.