Pa Livija je neki dan stavila osvjezenu tablicu sa terminima… imamo je od samog pocetka tipkanja na grupi😊 vjerojatno nije cesto objavljivala jer nije bilo potvrde termina🤔
Ima nas šta nam je termin u 1 mj i u 2mj i sumnjam da smo upisane u tu tablicu ja sam napisala svoj termin ima par dana i vidim da nema tablice nigdi tako da znam da nas dosta ima sta nismo upisane
Cure meni se samo spava...sreca da imam poduzi godisnji jer ja ne bih mogla funkcionirat na poslu...plus mucnine ajme
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
PREGLEDI
10.7.- Srce mi se smije
10.7.- Simbalija
11.7. -iva4
11.7. -TinchySK
11.7. - Mare4
11.7. - aarauch
11.7.- Omerta
11.7.- nanax2
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
15.7.- Grizli
15.7.- Jaivanpa
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
17.7.- leptiricoo
18.7.- flower
18.7.- mala.le.90.
22.7.- Lavica27
22.7.- samojed
22.7.- Tockica37
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
25.7. - lorija
25.7.- Anna
26.7.- Chappie
29.7.- Reserved123
01.8.- Juno
02.8.- May4
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
09.8.- MaRe
13.8.- tonkica1
29.8.- petra31
29.7 moj al vec si me bila upisala
Cure moze pomoc jel se kojoj dogodilo da joj bude mucno bez prestanka cijelu vecer, noc i jutro? Mene jucer popodne uhvatila neka mucnina u zelucu, navecer se uzasno pogorsala, trbuh mi bio napuhnut strasno imala sam osjecaj da sam kamenje pojela, cim bi ustala bilo mi je jos gore, vrtoglavica i bas koma osjecaj. Isla sam u 21 spaavt al svaki put kad sam se digla na wc opet slabo uzasno. Jutros od 6 do 7 povracala, i nadala se da ce biti bolje, al i dalje mi je mucno doduse nesto manje al bas mi je mucno. Cim se dignem vrti mi se i slabo mi dolazi stalno. Jedva sam pojela nesto malo al ne mogu se prisiti zeludac mi se okrece. Od hrane jucer sve jela kao i muz, a njenu super. Malo me strah da nisam kakvu virozu sad pokupila
i da si pokupila virozu, bit će sve ok sa bebom-samo tekućine koliko možeš, pomalo ali ja mislim da ti je jednostavno takav dan. zna i meni tako, mučnina koja me prati cijelo vrijeme ali izdržljivo i onda odjednom cijeli dan slabost i povraćanje
[iimg]
*bemu, slucajno mi se poslalo ovo gore napola napisano! Zasto ovaj forum nema opciju editiranja postova???Promjenili naziv is Klokanice u Miss Mama, a nisu mogli uvesti "edit" opciju.
Omerta znas li termin poroda? Koliko si sada trudna? Nas dvi smo u tjedan razlike tako nesto ja mislim
Angely Sad vidim da smo isto trudne, ali tebi je termin 2 dana ranije 😄
Sretno danas curke😍
Sretno i danas na pregledima. Ja sutra. Isto jedva čekam. Danas sam na slobodnom danu za pregled, a pregled je sutra u 18 pa stignem poslije posla.
Kod mene nije sarma, ali je punjena paprika. Jedva čekam ručak.
Angie, nek si se ti vratila svom bureku, možda se i probava normalizira. Ja stvarno nemam problema s tim, ali mi je lagana mučnina stalno opet tu negdje.
Dobro, nije strašno kao prije.
Jučer popodne išla sa sestričnom na kavu, nismo se dugo vidjele, a nisam joj htjela preko telefona reći za trudnoću. I nađemo se u gradu i ona na prvu u moj trbuh i pita šta je to, jesi trudna? A ja kao mislim da se ne vidi 😂
Grizli, drži se, znam da je mučnina stvarno grozna, nadam se da će ti brzo biti bolje.
Temperaturu isto nisam mjerila u trudnoći pa nemam savjet o toj temi.
Grizli evo ja sam 9+4 sada i meni zna tako po 3 dana biti muka, bez prestanka i stvarno se te dane i osjecam bolesno, ali prode s tim da mislim da nije viroza vec hormoni jer se osjecam drukcije nego kod viroze.. prode me to, ali i mene malo brine pa cu pitati ginekologicu u petak na pregledu je li to normalno tako bas.. ne mogu nista ni jesti ni piti onda, sve ide van🤷🏼♀️
Pozdrav trudnice 😊😊😊
Ja sam jucer bila u Petrovoj na ultrazvuku i vadenju krvi za anomalije i sve to..sve je u najboljem redu sa bebicom.Meni su prosle mucnine i vraca mi se apetit medutim imam grceve u nogama i bolne dojke.Ima li neka problema sa time? I sta radite da to ublazite? Barem grceve u nogama..nemrem ponoci mirno lezat.Sada sam 11+3 😊😊
Omerta znas li termin poroda? Koliko si sada trudna? Nas dvi smo u tjedan razlike tako nesto ja mislim
Po zm i prvom uzv bi bio 11.02. Sutra imam jos jedan uzv pa cemo vidjeti da li se sto promjenilo. Bit cu 9+2.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji