Hvala jaivanpa 😘
More dobrodosla!
Lucy kako ste vas troje? 🙃
Eleonore za grceve si uvedi magnezij, najbolje citrat.
Pocinjem zvucat kao hodajuca reklama, a majke mi me ne sponzoriraju 🤣 Ali stvarno je na svako trece pitanje odgovor magnezij ☺️
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Pozdrav,
I ja se pridružuje grupi 😊 moj termin je 28.01.2020. Čekamo drugo naše zlato 🥰
I ja imam tada termin😊😀😀…dobrodoslaa..🎈🎈🎈🎈
Daj da te odma pitam..imas li ti grceve u nogama? Muku mucim a niko nije vidio moj post😂
Hvala 😊, nemam grčeve za sad, ali u prvoj trudnoći sam imala ali dosta kasnije i pila sam magnezij 375 i pomoglo bi je nestali su grčevi probaj možda ti pomogne nemože naštetiti, ali zato muku mučim s mučninama i povraćanjem 😑
Pozdrav,
I ja se pridružuje grupi 😊 moj termin je 28.01.2020. Čekamo drugo naše zlato 🥰
I ja imam tada termin😊😀😀…dobrodoslaa..🎈🎈🎈🎈
Daj da te odma pitam..imas li ti grceve u nogama? Muku mucim a niko nije vidio moj post😂
Hvala 😊, nemam grčeve za sad, ali u prvoj trudnoći sam imala ali dosta kasnije i pila sam magnezij 375 i pomoglo bi je nestali su grčevi probaj možda ti pomogne nemože naštetiti, ali zato muku mučim s mučninama i povraćanjem 😑
Hvala na pomoci😊
Ajoj..meni su mucnine taman prestale prije par dana..napokon.Bila sam koma cijelo vrijeme.Nadam se da ce tebi uskoro biti bolje.Ali to sto ti je mucno je samo znak da ti je bebolino u najboljem redu..drzi se😊
Livia, super smo. Tu smo, i uredno vas pratimo. Bili smo u pon na pregledu i čak sam ih u 4D vidjela. 🤗 I ručice i nožice, a tako su mali..
Kako ste vas troje? 😍
Moj pregled prošao sjajno, rekla je da je sve super i u mjerama :)
Sad malo gledam nalaz, piše da mi je posteljica sprijeda, znači li to da ću kasnije osjetiti bebu?
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Grizli isto smo tjedana i dana trudne i isti nam je termin 🤗(mada je mene Livia upisala 26.1, a ja nisam javila da prepravi jer je meni dr kasnije tek promjenila 24.1. ,a kako ću morati carski svakako koji dan prije termina ne igra mi ulogu dan dva).
Isto tako je meni bilo lose 3 dana ono pred kad cu završiti u bolnici, nisam zadrzavala ni vodu pa su me malo vratili u život tamo, intravenski i postepeno uvodili hranu koju sam zadrzavala. Sada sam super s mucninom, kad kad neka blaga ali podnosljivo je. Vidi par dana ako se nastavi, radije otidji dr.da ne dehidriras. Vrlo je tesko dati neki savjet da probaš jesti ili piti nesto kada se nista ne zadrzava. Tacno znam kako ti je i držim fige da sto prije prodje.
Moj pregled prošao sjajno, rekla je da je sve super i u mjerama :)
Sad malo gledam nalaz, piše da mi je posteljica sprijeda, znači li to da ću kasnije osjetiti bebu?
Super, drago mi je da ti je pregled prosao dobro 🤗 za posteljicu ne znam ali čini mi se da sam i ja naisla na tako nesto na google. Ali svakako ćeš osjetiti pokrete, možda ne tako jake samo.
Hvala Lucy_ i iva4 taman su odgovorili na mail jedno sat vremena nakon poruke tu 😅
Da odmah pitam, jeste se vi vec odlucile u koju bolnicu idete rodit? Meni je ovo kad me ginicka pitala malo zateklo jer se ni sama nisam mogla odlucit 😆
Jutro cure ja sam se prepolovila za vikend krecili katastrofa, sad me noge bole haos
Vidim da te nema ima dva dana. Sve ok?
Mangomum dobro je sve, evo sad dosla da vidim.sta ima na forumu, bili mi prekuce i juce majstori lijepili stiropol u kupatilo i tako napokon radovi svi zavrseni kako si ti, bebica ?
Sortiraj odgovore
Najstariji