Joj, kako grozan dan na poslu sam imala. Mijenjam kolegicu koja je na godišnjem, gužva za poludit, 100 stvari sam odradila. A svi nešto živčani danas, jedna inače super kolegica podivljala na mene zbog sitnice. Mislim, da je i zbog krupne stvari, ne volim kad se netko na nekoga izderava zbog nenamjerne pogreške.
I sva luda tako radim i tužna sam jer je tako loš dan i odjednom moj mali dečko me tako počne lupati iz trbuha (nakon ručka) da sam zaboravila sve probleme i samo 😊😊😊
Koja ti je ovo trudnoca da vec tak rano osjetis?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Pozdrav curke,nije me bilo samo par dana i nemogu sad vise sve pohvatat ali vidim da ste sve ok sto je najbitnije…mene mucnine jsko iscrpljuju,od 0-24 imam nagon na povracanje ali ne ide bas nesto jer jako jako slabo jedem a kad pojedem sve ide van…evo danas nemogu cak niti vodu piti,sad sam u 7.tjednu,dokad to traje jer se uopce ne osjecam dobro…u cetvrtak napokon doktoru pa cu vidjeti…puno pusica od mene
Meni su mučnine bile do 15 tt, jedino sto nisam povratila je bila lubenica i povratna juha iz vrećice, sve ostalo nakon 5 min van. Bilo je užasno iscrpljujeće al prođe.
Tako i kod mene, lubenica, dinja i fini mini juha od sira iz vrećice. Živjela na tome od 7-13 TT, muž poludio samnom. Ali bolje išta nego ništa. Hvala Bogu, sad je to daleko iza mene, ali i dalje neka hrana ne ide.
Valentinamolim te,bas me zanima koliko kostaju Elevit kod nas?!
118 kn, mislim da sam u ljekarni skupnjak kupovala.
Hvala! Ovdje 21€ . Ne mogu si tu naviku nikako izbaciti,kada god udjem u Kik,Tedy itd uvijek trazim koliko je kuna neka stvar i uvijek se iznova sokiram jer ima hrpa stvari koje su drasticno skuplje dole.
Uh, dosta skupo🙂 di inace zivis lorija, ako smijem pitati?
Valentinamolim te,bas me zanima koliko kostaju Elevit kod nas?!
118 kn, mislim da sam u ljekarni skupnjak kupovala.
Hvala! Ovdje 21€ . Ne mogu si tu naviku nikako izbaciti,kada god udjem u Kik,Tedy itd uvijek trazim koliko je kuna neka stvar i uvijek se iznova sokiram jer ima hrpa stvari koje su drasticno skuplje dole.
Uh, dosta skupo🙂 di inace zivis lorija, ako smijem pitati?
Ja pijem elebaby trenutno, 158 kn.
Krenula s elenatal, i sad sam 2 tjedna na elebaby. Nemaju okida,mirisa, niceg. Meni odgovaraju.
A pisete za lice, ja ne znam sto napravit, ponovo sam u pubertetu, more sitnih pristica i upaljenih. Po dekolteu, ramenima, ledjima.... katastrofa
Točkica37, druga mi je trudnoća. Sad je to već normalno da osjetim u ovom periodu, ali kažu da nije neobično ni ako koja trudnica još ne osjeti. I to je individualno kao i sve ostalo.
Ja sam već neko vrijeme mogla osjetiti lagano kad stavim ruku na trbuh, ali danas je baš bilo pravo kuckanje iznutra.
Ja sam danas obavila Nifty. Na ultrazvuku veli doktor sav razdragan:" vidi me mama kako sam već veliki" i pusti mi srčeko da čujem. Baš me pošteno razdragao. Čestitao mi kako je sve super za sada. Raspričao se kako i on ima djecu velike dobne razlike i da ću vidjeti kak je to lijepo dok dođe "igračka". Šaljem vam i slikicu svoje mrvice.
Čestitam, Juno! Super je slikica, drago mi je da si imala ugodan pregled, to nam baš puno znači.
Valentina u De. ☺
Juno super za pregled. Sad si mirnija sigurno. I slikica je 😍, vidim da smo razlika par dana 😉
Bas lijepo! Vidim da si ti otprilike tjedan razlike od mene. U cetvrtak cu biti 9+2. Nadam se da ce me ovaj put staviti na malo bolji uzv jer na ovom proslom se stvarno lose vidjelo i bez zvuka.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji