Pozdrav curke,nije me bilo samo par dana i nemogu sad vise sve pohvatat ali vidim da ste sve ok sto je najbitnije…mene mucnine jsko iscrpljuju,od 0-24 imam nagon na povracanje ali ne ide bas nesto jer jako jako slabo jedem a kad pojedem sve ide van…evo danas nemogu cak niti vodu piti,sad sam u 7.tjednu,dokad to traje jer se uopce ne osjecam dobro…u cetvrtak napokon doktoru pa cu vidjeti…puno pusica od mene
Meni su mučnine bile do 15 tt, jedino sto nisam povratila je bila lubenica i povratna juha iz vrećice, sve ostalo nakon 5 min van. Bilo je užasno iscrpljujeće al prođe.
Neces vjerovat da sam bas maloprije pomislila na juhicu iz vrecice,na to mi se ne muci…a nista,jeftino,zacas gotovo i nezdravoali ajde jos nekih onda 8 tjedana,jeiiii
u prvoj trudnoci sam isto povracala ali mi nije bilo toliko slabo jer cim me mucnina uhvatila odmah je sve islo van a sad me mucnina prvo crpi dugo da bi tek onda povratila…ali sve je to dobar znak nasih bebica…
Ja sam jela dalmatinsku juhu iz vrećice kad god bi mi bilo zlo i nisam mogla nikaj drugo. vjeruj mi ta me juha spasila...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Dijete Cvijeca dobro nam se pridruzila...lujepu trudnocu bez puno pristeva ti zelim
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Pozdrav curke,nije me bilo samo par dana i nemogu sad vise sve pohvatat ali vidim da ste sve ok sto je najbitnije…mene mucnine jsko iscrpljuju,od 0-24 imam nagon na povracanje ali ne ide bas nesto jer jako jako slabo jedem a kad pojedem sve ide van…evo danas nemogu cak niti vodu piti,sad sam u 7.tjednu,dokad to traje jer se uopce ne osjecam dobro…u cetvrtak napokon doktoru pa cu vidjeti…puno pusica od mene
Meni su mučnine bile do 15 tt, jedino sto nisam povratila je bila lubenica i povratna juha iz vrećice, sve ostalo nakon 5 min van. Bilo je užasno iscrpljujeće al prođe.
Neces vjerovat da sam bas maloprije pomislila na juhicu iz vrecice,na to mi se ne muci…a nista,jeftino,zacas gotovo i nezdravoali ajde jos nekih onda 8 tjedana,jeiiii
u prvoj trudnoci sam isto povracala ali mi nije bilo toliko slabo jer cim me mucnina uhvatila odmah je sve islo van a sad me mucnina prvo crpi dugo da bi tek onda povratila…ali sve je to dobar znak nasih bebica…
Ja sam jela dalmatinsku juhu iz vrećice kad god bi mi bilo zlo i nisam mogla nikaj drugo. vjeruj mi ta me juha spasila…
Naci cu neku zamjensku jer sam ja u Svicarskoj a nemam bas sav izbor balkanskih specijaliteta ali ta mi je inace jedna od drazih...danas onda idem u opskrbljivanje sa juhicama jeiii
👩38 🧔41
👶2013 Patrik
👶2020 Lukas
Tinika nama se spol vidio na 12+3
Dr je rekla da se bas rijetko tako rano i jasno vidi al eto desava se...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja sam jela dalmatinsku juhu iz vrećice kad god bi mi bilo zlo i nisam mogla nikaj drugo. vjeruj mi ta me juha spasila…
Naci cu neku zamjensku jer sam ja u Svicarskoj a nemam bas sav izbor balkanskih specijaliteta ali ta mi je inace jedna od drazih…danas onda idem u opskrbljivanje sa juhicama jeiii
Ubiti je ko neka blaža verzija paradajzove juhe ti puno blaža....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
DeeSB
TSH mi je sad 4,40 (uz terapiju euthyrox 25) sto je do sada najvise sto mi je bilo i dao mi uputnicu za endokrinologa.
[lilypie.com]
Malo ti je tsh previsok za trudnocu, vjerojatno će ti endokrinolog povećati dozu euthyroxa..kažu u trudnoći da je bolje držati ga nisko..ja pijem 5 dana od 125mg i 2 od 100mg..zadnji tsh bio 3 i nešto pa je rekao da ga još malo spustimo..:) tak da ne brini ništa, sredit ce oni to ;)
Jebes pubertet,a prva trudnoca koza ko bebina guza ali sam se borila sa pigmentacijskim mrljama,u jednom periodu sam izgledala kao da imam brkove jer je pigmentacijska crta bila tocno iznad gornje usne…brkata trudnica
Buahahahahhaha 😂😂😂😂😂
Meni nisu ni 2 tjedna mora pomogla, a to obicno pocisti sve 🙈
Sto se tice tsh meni je sad 1,2. Bila danas na kontroli i doktorica kaze e to je izvrsno tako cemo drzat do kraja
I poslje kaze vidimo jos na 2 kontrole do poroda. A ja se skroz stiltala 😂😂😂 kao kakav porod, nisam jos osvjestila da trudnoca zavrsava porodom. Nekak sam si ja kao “tek frisko” trudna. Poslje kad sma izasla van sam sama sebi umrla od smijeha 🙈😁
Bok curke,
vidim da me nije nitko dodao u termine pa još jednom- 8.1.2020. (ako netko ima volje, ja ne znam dodati :D ). Inače mi je nadimak ovdje Monko, ovo srce mi ne da da maknem još 2 tjedna hahah
Imam pitanjce... Udajem se krajem mjeseca i imam izrast od 5 cm jer se ne farbam otkad sam saznala da sam trudna... Htjela bih otići na pramenove danas, na foliju, bez doticanja tjemena, a opet me nekako strah, iako mi je ginekologinja rekla da se smijem bojati. A izgledam kao complete trash
Što vi mislite? Ili još bolje, imate li iskustva s bojanjem u trudnoći?
Bruna 6.1.2020. <3
curka br 2: 3.1.2024. <3
Monko ili kako vec, kako tko. Neko se boja jer je sijed kao ja, a netko ne jer mu je priroda podarila ok prirodnu boju. Ja sam izbjegavala bojanje u prvom, dala sam jednom povrsinske pramenove na foliju, a ovaj vikend se bas moram piturat jer ne mogu tako vise setat s ogromnim sijedim izrastom. Nekako odlucila sam da cu se maksimalno tri puta pitutat. Tako sam i u prvoj.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji