ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    03. Srpanj 2019. 16:24

Evo da se javim,PROMJENILA SAM GINEKOLOGICU I IMAM PREGLED 10.07. 😍

Gogaa_V
    03. Srpanj 2019. 16:38

Eleonoré

Pozdrav trudnice😊😊😊
    Ja imam pregled u ponedjeljak..tada sam tocno u 11.tjednu.Zanima me dali neka od vas ima problema sa zatvorom? I odlaskom,dolaskom mucnina?! Zbunjena sam.Bude mi skroz dobro 2 dana i onda treci povracam i mucim se cijeli dan..i tako u krug.Koliko su vama trajale mucnine? Ja sam mislila da ce prestat do 11.tjedna😐😐
    Termin mi je 28.01 ❤🎈..ima li neka trudnica otprilike tada termin?

Ja imam  termin  26.1  🌸😘
    Takve  mucnine  su normalne , nekom se jave  jutarnje , nekom  noću,  mjenjaju  intenzitet  i trajanje. Sve je to normalno,  kao i zatvor. Pisale smo o tome puno,  pomaze  kivi  ujutro  nakon ustajanja,  kefir,  mnogo  vode  da pijes  dnevno, vlakana  odnosno  povrca, neko je spominjao  suve  šljive to je  od prilike  šta mi je ostalo  u sjecanju. 😊

Gogaa_V
    03. Srpanj 2019. 16:43

Hvala  Lorija , Jaivanpa i svakoj  curi  na podrsci i  pozitivnoj energiji. 
    Ja vjerujem da će kod svih  nas biti  sve uredu i da ćemo  za par mjeseci maziti svoje  savrsene, zdrave  bebice. 💪 🙌 🥰

03. Srpanj 2019. 17:15

Gogaa_V

Eleonoré

Pozdrav trudnice😊😊😊
    Ja imam pregled u ponedjeljak..tada sam tocno u 11.tjednu.Zanima me dali neka od vas ima problema sa zatvorom? I odlaskom,dolaskom mucnina?! Zbunjena sam.Bude mi skroz dobro 2 dana i onda treci povracam i mucim se cijeli dan..i tako u krug.Koliko su vama trajale mucnine? Ja sam mislila da ce prestat do 11.tjedna😐😐

Ja imam termin 26.1 🌸😘
    Takve mucnine su normalne , nekom se jave jutarnje , nekom noću, mjenjaju intenzitet i trajanje. Sve je to normalno, kao i zatvor. Pisale smo o tome puno, pomaze kivi ujutro nakon ustajanja, kefir, mnogo vode da pijes dnevno, vlakana odnosno povrca, neko je spominjao suve šljive to je od prilike šta mi je ostalo u sjecanju. 😊

Hvala na odgovoru Goga😊
    Tesko se privikavam na odlazak i dolazak mucnina a da ne pricamo o mojem promjenjivom raspolozenju.U glavi su mi samo svade i kako mi sve ide na zivce.A ne znam ni sta bi jela😂
    Probala sam sa suhim vocem..ne pomaze!! Ali Kefir mozda upali😊

Aristea
    03. Srpanj 2019. 17:36

Gogaa_V

Hvala Lorija , Jaivanpa i svakoj curi na podrsci i pozitivnoj energiji.
    Ja vjerujem da će kod svih nas biti sve uredu i da ćemo za par mjeseci maziti svoje savrsene, zdrave bebice. 💪 🙌 🥰

*Gogaa_V* Ma bit ce... Dug je put i zna nekad biti tesko.. Ali biti ce dobro. Ja se uzdam u Boga da cu sve nekako izdrzati unatoc smetnjama koje imam.. 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    03. Srpanj 2019. 17:37

Eleonoré

Gogaa_V

Eleonoré

Pozdrav trudnice😊😊😊

Ja imam termin 26.1 🌸😘
    Takve mucnine su normalne , nekom se jave jutarnje , nekom noću, mjenjaju intenzitet i trajanje. Sve je to normalno, kao i zatvor. Pisale smo o tome puno, pomaze kivi ujutro nakon ustajanja, kefir, mnogo vode da pijes dnevno, vlakana odnosno povrca, neko je spominjao suve šljive to je od prilike šta mi je ostalo u sjecanju. 😊

Hvala na odgovoru Goga😊
    Tesko se privikavam na odlazak i dolazak mucnina a da ne pricamo o mojem promjenjivom raspolozenju.U glavi su mi samo svade i kako mi sve ide na zivce.A ne znam ni sta bi jela😂
    Probala sam sa suhim vocem..ne pomaze!! Ali Kefir mozda upali😊

Ja sam bas bila zivcana hahaha al proslo me je

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lorija
    03. Srpanj 2019. 17:39

Srce mi se smije 🤰🏻

Evo da se javim,PROMJENILA SAM GINEKOLOGICU I IMAM PREGLED 10.07. 😍

Sad ce Lorija da to promjeni! 😂
    Laganini dobro si ti,i tjedan je u pitanju al sve je to tu negdje na kraju 😁

lorija
    03. Srpanj 2019. 17:41

PREGLEDI

04.7. -Anna
    04.7. -samojed
    04.7.- 08.7. -DeeSB
    04.7.- Buha
    04.7.- Tockica37
    04.7.- Mare
    05.7. -May4
    08.7. -valentina
    08.7.- piba7
    09.7.- Laganini
    10.7.- Srce mi se smije
    11.7. -iva4
    11.7. -TinchySK
    11.7. - Mare4
    11.7. - aarauch
    11.7.- Omerta
    12.7.- Angie1205
    12.7. - C1M4
    15.7. -Lala27
    15.7. -nemasekirancije
    15.7.- mikio
    15.7.- Grizli
    16.7. -Annika
    16.7. - mustra
    17.7.- Goga_V
    18.7.- flower
    22.7.- Lavica27
    23.7.- ena10
    23.7.- Jaivanpa
    24.7.- njurko
    25.7.- Nasty
    25.7.- Red Fox
    29.7.- Reserved123
    01.8.- Juno
    13.8.- tonkica1
    29.8.- petra31

• anaid
    03. Srpanj 2019. 18:16

Bok cure... evo ja na nova na ovoj temi...
    Naime prije koji dan pojavio se plusic na testu... :)
    Po svemu bi sad bila u 5-om tjednu..
    Ginekolog mi na godisnjem do 15.7  tako da cekam do onda da se narucim..
    Preporucila mi u ljekarni Novalac kapsule.. pije koja to ? Ili je bolja samo folna ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

mala.le.90.
    03. Srpanj 2019. 18:16

Goga bas mi je drago i sretno dalje😀

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.