Pozdrav trudnice😊😊😊
Ja imam pregled u ponedjeljak..tada sam tocno u 11.tjednu.Zanima me dali neka od vas ima problema sa zatvorom? I odlaskom,dolaskom mucnina?! Zbunjena sam.Bude mi skroz dobro 2 dana i onda treci povracam i mucim se cijeli dan..i tako u krug.Koliko su vama trajale mucnine? Ja sam mislila da ce prestat do 11.tjedna😐😐
Termin mi je 28.01 ❤🎈..ima li neka trudnica otprilike tada termin?
Ja imam termin 26.1 🌸😘
Takve mucnine su normalne , nekom se jave jutarnje , nekom noću, mjenjaju intenzitet i trajanje. Sve je to normalno, kao i zatvor. Pisale smo o tome puno, pomaze kivi ujutro nakon ustajanja, kefir, mnogo vode da pijes dnevno, vlakana odnosno povrca, neko je spominjao suve šljive to je od prilike šta mi je ostalo u sjecanju. 😊
Hvala Lorija , Jaivanpa i svakoj curi na podrsci i pozitivnoj energiji.
Ja vjerujem da će kod svih nas biti sve uredu i da ćemo za par mjeseci maziti svoje savrsene, zdrave bebice. 💪 🙌 🥰
Pozdrav trudnice😊😊😊
Ja imam pregled u ponedjeljak..tada sam tocno u 11.tjednu.Zanima me dali neka od vas ima problema sa zatvorom? I odlaskom,dolaskom mucnina?! Zbunjena sam.Bude mi skroz dobro 2 dana i onda treci povracam i mucim se cijeli dan..i tako u krug.Koliko su vama trajale mucnine? Ja sam mislila da ce prestat do 11.tjedna😐😐
Ja imam termin 26.1 🌸😘
Takve mucnine su normalne , nekom se jave jutarnje , nekom noću, mjenjaju intenzitet i trajanje. Sve je to normalno, kao i zatvor. Pisale smo o tome puno, pomaze kivi ujutro nakon ustajanja, kefir, mnogo vode da pijes dnevno, vlakana odnosno povrca, neko je spominjao suve šljive to je od prilike šta mi je ostalo u sjecanju. 😊
Hvala na odgovoru Goga😊
Tesko se privikavam na odlazak i dolazak mucnina a da ne pricamo o mojem promjenjivom raspolozenju.U glavi su mi samo svade i kako mi sve ide na zivce.A ne znam ni sta bi jela😂
Probala sam sa suhim vocem..ne pomaze!! Ali Kefir mozda upali😊
Hvala Lorija , Jaivanpa i svakoj curi na podrsci i pozitivnoj energiji.
Ja vjerujem da će kod svih nas biti sve uredu i da ćemo za par mjeseci maziti svoje savrsene, zdrave bebice. 💪 🙌 🥰
*Gogaa_V* Ma bit ce... Dug je put i zna nekad biti tesko.. Ali biti ce dobro. Ja se uzdam u Boga da cu sve nekako izdrzati unatoc smetnjama koje imam..
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Pozdrav trudnice😊😊😊
Ja imam termin 26.1 🌸😘
Hvala na odgovoru Goga😊
Tesko se privikavam na odlazak i dolazak mucnina a da ne pricamo o mojem promjenjivom raspolozenju.U glavi su mi samo svade i kako mi sve ide na zivce.A ne znam ni sta bi jela😂
Probala sam sa suhim vocem..ne pomaze!! Ali Kefir mozda upali😊
Ja sam bas bila zivcana hahaha al proslo me je
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Evo da se javim,PROMJENILA SAM GINEKOLOGICU I IMAM PREGLED 10.07. 😍
Sad ce Lorija da to promjeni! 😂
Laganini dobro si ti,i tjedan je u pitanju al sve je to tu negdje na kraju 😁
PREGLEDI
04.7. -Anna
04.7. -samojed
04.7.- 08.7. -DeeSB
04.7.- Buha
04.7.- Tockica37
04.7.- Mare
05.7. -May4
08.7. -valentina
08.7.- piba7
09.7.- Laganini
10.7.- Srce mi se smije
11.7. -iva4
11.7. -TinchySK
11.7. - Mare4
11.7. - aarauch
11.7.- Omerta
12.7.- Angie1205
12.7. - C1M4
15.7. -Lala27
15.7. -nemasekirancije
15.7.- mikio
15.7.- Grizli
16.7. -Annika
16.7. - mustra
17.7.- Goga_V
18.7.- flower
22.7.- Lavica27
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
29.7.- Reserved123
01.8.- Juno
13.8.- tonkica1
29.8.- petra31
Bok cure... evo ja na nova na ovoj temi...
Naime prije koji dan pojavio se plusic na testu... :)
Po svemu bi sad bila u 5-om tjednu..
Ginekolog mi na godisnjem do 15.7 tako da cekam do onda da se narucim..
Preporucila mi u ljekarni Novalac kapsule.. pije koja to ? Ili je bolja samo folna ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Goga bas mi je drago i sretno dalje😀
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji