Evo uhvatila sam i ja vremena da vidim kakvih ima novosti.
Gogga bas me razveselilo kad sam vidjela da ti je sve super proslo na pregledu i da promjene nisu tako strasne. Sve ce biti super, a nakoj poroda stignes sve to rjesiti.
Vidim trbuscici rastu 😊 poslar cu vam i svoj s plaze, iako samoj sebi vise izgledam debelo nego trudno 😂
Hvala Lorija , Jaivanpa i svakoj curi na podrsci i pozitivnoj energiji.
Ja vjerujem da će kod svih nas biti sve uredu i da ćemo za par mjeseci maziti svoje savrsene, zdrave bebice. 💪 🙌 🥰
*Gogaa_V* Ma bit ce… Dug je put i zna nekad biti tesko.. Ali biti ce dobro. Ja se uzdam u Boga da cu sve nekako izdrzati unatoc smetnjama koje imam..Jaivanpa ne znam koje smetnje imas, ali ako sam upamtila, aritmija ili tako nesto. NE BRINI Bog cuva sve, a posebno trudnice, i naše bebe. Sve ce biti uredu.
Nesto razmisljam ako bi se brinula trebala bi svaki mjesec do rodjenja, jer svaki nosi svoj rizik, pa onda kad se rodi da li je sve uredu, i sve kasnije kako bude raslo itd. Ne zelim se sekirati, i stresati organizam, opustim se i biti će kako mora brinula ja ili ne. ❤🙏
Eleonorèuglavnom sve je to normalno . Ja recimo ne podnosim mucninu i povracala sam par dana doslovno i vodu pa sam to malo suzbila uz terapiju za mucnine u t. Sad sam ok. Znam isto biti jako svadljiva , a posebno sa muzem. Ako se sad ne razvedemo necemo nikad. 😬
Anaid dobro nam došla. Taman ces u najboljim tjednima otici na 1 pregled,.ako mozes da se suzdrzis. Ja bi dogovroila privatno cisto radi sebe jer sam nestrpljiva. 😊
Slazem se. Sad je smirenost najjpotrebnija....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Red Fox slatki trbuscic. Uopce ne izgledas debelo.... Takvi građu tijela imam i ja... Samo sa velikim sisetinama 🙊 😆
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Anikka hvala 😊 samo nek rastu trbuscici, to mi je znak da je sve u redu 😊
Skinula sam i aplikaciju koju je netko predlozio, super je. Svida mi se opcija za popis za kupovinu i potrebne stvari.
Mislim da je netko danas spomenuo grceve u nogama, ja ne smijem cucnuti ni na sekuntu i pocnu mi grcevi. Sad sam krenula sa magnezijem pa cu vidjeti dal ce biti bolje. Imam neki od natural wealth-a.
Fox hvala draga 🌸 bice sve ok.
Preljep ti je stomacic, pravi trudnicki 😍
Anika i tebi je baš ljepi stomacic.😍 Ja isto svoj stalno gledam, mazim, posmatram 🥰🙈
Grizli ne nerviraj se 😊🤭 nisu vrijedni ni paketi ni postari, par dana gore dolje dobices ih. Vidi u postu kad odes da ih malo opomenes valjda će malo bolje obavljati svoj posao. 🤗
Annika i nanax2 također imate slatke trbuscice... Neka samo bebači rastu :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Ja sam na godišnjem od 11.06. i iskoristit ću cijeli za 2019. u komadu. To mi je do kraja 7. mjeseca plus 5 slobodnih dana tako da s 01.08. otvaram komplikacije.Već sam se dogovorila s ginićem. Termin mi je upisao 07.02. iako je po svim aplikacijama 04.02. i to ispada 280 dana trudnoće. No nema veze. To je tako i tako okvirni datum poroda.
Sortiraj odgovore
Najstariji