ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    03. Srpanj 2019. 12:05

I ja sam primijetila da Nasty već dugo nema... 

Omerta
    03. Srpanj 2019. 12:43

Iva4 mala.le.90. ti famozni mjehurici/baloncici su vam bebini pokreti, tako se to osjeti po prvi put sjecam se ja iz prve trudnoce, bas neobican osjecaj.. isto izpocetka nisam bila sigurna sto je to, pa sam guglala i uvjerila se da se to bebac javlja. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

deewillow
    03. Srpanj 2019. 12:59

miki0

Cure, sta cete napraviti s danima godisnjeg za 2019.? Kolko sam shvatila, ako ga sad ne iskorostimo imamo pravo ga koristiti kad se vratimo s porodiljnog… Sto u nasem slucaju imat cemo i go za 2019.,2020.i taman ce krenut novi za 2021.?

Ovisi o tome radis li u privatnom ili u javnom sektoru

Gogaa_V
    03. Srpanj 2019. 13:31

Cure bila sam na kolposkopiji, bez uzimanja  uzorka  za biopsiju jer postoji  mogućnost  od krvarenja. Uglavnom prilikom  pregleda  doktor  je bio  prilično  siguran  da se radi  o cin 3,možda čak 2, nije prešlo  u stadijum cis  ili u nesto  invazivno.🙏🙏 meni je bilo  cudno  pratiti unutra  sve preko  ekrana 🤭, ali sam htjela  i ja da vidim  i samo na jednom mjestu  par milimetara par crveniih tačkica. Tako izgleda 🧐, prilikom premazivanja isto bez vidljivih promjena.
    U 9 mjesecu  opet  kolposkopija. Ako  u medjuvremenu bude doslo  do nekih  promjena do tad onda bi rizikovao  sa uzimanjem  uzorka za biopsiju. Za sada  je prilično  siguran da nije ništa alarmantno , kao i da će sve ostati  ovako  do kraja  t. i onda poslije poroda početi liječenje i sta sve bude  bilo  potrebno.  Gljivice nemam, a i  bakterije od upale  m. kanala  sam se riješila.
    Bebica  je ok, ❤ kuca. 🥰 
    Cak  sam imala  abdominalni  u.z a 11 smo tjedan. Još malo  i 17-og opet pregled  gdje bi mogla  saznati  i spol.  Baš sam happy . Osjecala  sam nekako  da se previse  brinem i zato  sam se i opustila skroz. 

Točkica37
    03. Srpanj 2019. 13:33

Super goga🙏

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Gogaa_V
    03. Srpanj 2019. 13:34

P.s Izvinite  na detaljisanju  pregleda 😬🙈🙈

mrgud_zg
    03. Srpanj 2019. 13:40

Ovo je tumacenje zakona, gdje pise da se godisnji moze koristit do kraja sljedece godine. Znaci godisnji za 2019 do kraja 2020, a ne do 30.6 kako je inace pravilo
    Vjerojatno ovisi o poslodavcu dal ti eventualno zele dat prenijet godinu iza ali nisu obavezni

mrgud_zg
    03. Srpanj 2019. 13:42

Goga super vijesti 🎉🎉🎉

TinchiSk
    03. Srpanj 2019. 13:54

Gogaa, baš mi je drago da je sve dobro koliko može biti u ovim okolnostima. I drago mi je da si se opustila i da si optimistična.
    O godišnjem smo već pričale.
    Znači, godišnji za 2019. iznimno trudnice mogu koristiti do kraja 2020. (a ne kao svi ostali do 30.06.2020.). Sad govorim kako je po zakonu, ako radite negdje gdje se možete dogovoriti, možda vam dopuste da ga koristite i u 2021. Prema zakonu bi ga trebalo iskoristiti do 31.12.2020. i zato trebamo paziti hoćemo li uspjeti to iskoristiti ovisno kad nam je termin.
    Meni je recimo termin 30.12. i ako zaista rodim tako, nema šanse da potrošim godišnji do kraja 2020. jer je to fizički nemoguće.
    Dobila sam informaciju da je u tom slučaju moguće prekinuti roditeljski dopust npr. 15.11., iskoristiti godišnji za 2019. do kraja godine i onda opet nastaviti roditeljski. Voljela bih ovo još provjeriti na HZZO-u pa ću vam javiti kad nešto o tome saznam.

mrgud_zg
    03. Srpanj 2019. 14:01

miki0

Drzavna firma sam…
    Mrgud_zg hvala! Ni sama neznam kako to tumaciti… Znaci ako rodim po terminu 26.12.imat cu pravo samo tih par dana do kraja godine koristiti taj GO iz 2019.

Pa ja cu godisnji iz 2019 koristit sad malo u 7 mj pa u 8 pa u 9 i onda ako mi ostane viska cu otic prije otvaranja porodiljnog. Ostavit cu si svega 4-5 dana ako rodim prije bozica da imam za do nove godine, a ako propadne koji dan nema veze. 

Jedino ne znam kakva je situacija ako se ode na komplikacije sto onda s godisnjim. Iako po ovom tumacenju izgleda da propada

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.