ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deewillow
    03. Srpanj 2019. 19:54

Bravo Goga!!!! Nekako sam znala da ce biti ok 😊😊
    Ovo sve sto se pisale o g.o., super, posebno ona slikica tumacenja zakona 👍korisno jako. Ja sam drzavni sluzbenik i bas me zanima kako ce moje tijelo u kojem radi to tumaciti... 🤔 znaci, ako mi je termin recimo 24.11.i planiram iskoristiti i rodiljni i roditeljski dopust, kad bi se ja po prilici, bez ikakvog g.o.za 2020.god., trebala vratiti na posao? Bi li to vec bila 2021.god.?

mrgud_zg
    03. Srpanj 2019. 20:05

deewillow

Ovo sve sto se pisale o g.o., super, posebno ona slikica tumacenja zakona 👍korisno jako. Ja sam drzavni sluzbenik i bas me zanima kako ce moje tijelo u kojem radi to tumaciti… 🤔 znaci, ako mi je termin recimo 24.11.i planiram iskoristiti i rodiljni i roditeljski dopust, kad bi se ja po prilici, bez ikakvog g.o.za 2020.god., trebala vratiti na posao? Bi li to vec bila 2021.god.?

Kako ja to shvacam. Roditeljski dopust pocinjenod djetetovih navrsenih 6 mj zivota i traje 6 mj. Ajmo rec idealno da ti je to 24.5.2020 i traje ti do 24.11.2020. Tad mozes koristit sav godisnji koji ti je ostao iz 2019. A vec imas pravo i na cijeli go za 2020 koji onda moras iskoristit do 30.6.2021. 

deewillow
    03. Srpanj 2019. 20:05

E i jedno pitanje jos ☺️ znam da su neke spominjale Daylong zastitu protiv sunca (kreme i losione). Moze li netko molim vas slikati i objaviti sastav takve kreme ili losiona? Tnx❣❣❣❣

deewillow
    03. Srpanj 2019. 20:07

mrgud_zg

deewillow

Ovo sve sto se pisale o g.o., super, posebno ona slikica tumacenja zakona 👍korisno jako. Ja sam drzavni sluzbenik i bas me zanima kako ce moje tijelo u kojem radi to tumaciti… 🤔 znaci, ako mi je termin recimo 24.11.i planiram iskoristiti i rodiljni i roditeljski dopust, kad bi se ja po prilici, bez ikakvog g.o.za 2020.god., trebala vratiti na posao? Bi li to vec bila 2021.god.?

Kako ja to shvacam. Roditeljski dopust pocinjenod djetetovih navrsenih 6 mj zivota i traje 6 mj. Ajmo rec idealno da ti je to 24.5.2020 i traje ti do 24.11.2020. Tad mozes koristit sav godisnji koji ti je ostao iz 2019. A vec imas pravo i na cijeli go za 2020 koji onda moras iskoristit do 30.6.2021.

Tnx❣☺️ mislim da se racuna bas po danima od bebinog rodjendana, ali provjerit cu sutra zakon, pa javim 😊😊

Gogaa_V
    03. Srpanj 2019. 20:11

Jaivanpa

Gogaa_V

Hvala Lorija , Jaivanpa i svakoj curi na podrsci i pozitivnoj energiji.
    Ja vjerujem da će kod svih nas biti sve uredu i da ćemo za par mjeseci maziti svoje savrsene, zdrave bebice. 💪 🙌 🥰

*Gogaa_V* Ma bit ce… Dug je put i zna nekad biti tesko.. Ali biti ce dobro. Ja se uzdam u Boga da cu sve nekako izdrzati unatoc smetnjama koje imam..

Jaivanpa  ne znam  koje smetnje  imas, ali ako sam upamtila, aritmija ili tako nesto. NE BRINI Bog cuva sve, a posebno trudnice, i naše  bebe. Sve ce biti  uredu.
    Nesto  razmisljam ako bi se brinula  trebala  bi svaki mjesec  do rodjenja, jer svaki nosi svoj  rizik, pa onda kad se rodi da li je sve uredu,  i sve kasnije kako bude raslo  itd. Ne zelim se sekirati, i stresati  organizam, opustim se i biti će kako mora brinula  ja ili ne. ❤🙏
    Eleonorè uglavnom  sve je to normalno . Ja recimo  ne podnosim  mucninu  i povracala sam par dana  doslovno  i vodu  pa sam to malo suzbila  uz terapiju za mucnine  u t. Sad sam ok. Znam  isto  biti  jako svadljiva , a posebno sa muzem. Ako se sad ne razvedemo necemo nikad. 😬 
    Anaid dobro nam došla. Taman  ces  u najboljim  tjednima otici na 1 pregled,.ako mozes da se suzdrzis. Ja bi dogovroila privatno  cisto  radi sebe  jer sam nestrpljiva. 😊 

Grizli
    03. Srpanj 2019. 20:17

Anaid ja ti pijem novalac. Meni recimo od jjih nije bilo muka dok su mi neke druge izazivale mucnine. Dobrodosla!
    Tonkica nije jos trebao bi do kraja mjeseca ja mislim.
    Nanax2 preko wish-a sam narucila ga. Ajme koja busica!

03. Srpanj 2019. 20:22

mrgud_zg

Ajme wow trbuscic 👌
    Moj je i dalje u obliku B. Nikak da se spoji do kraja u pupku. Ja nosila 2 dana na posao traperice. Iznenadila sam se da ih uopce mogu zakopcat. Al poslje gableca su me pocele ful stezat pa sam od danas u suknji 😁

Ja nosim samo trudnice trapke i hlace vec 3 tjedna. Ne mogu nista drugo. Traperice nisam mogla zakopcati od 8 tjedna 😱 u LC Waikiki-u su najjeftinije. Traperice od 149 kn, dok su u HMu recimo 249 kn pa nadalje.
    Kratke hlace sam si placala 69 kn.
    Pogledaj, stvarno se isplati i nije uopce skupo. U HMu su cijene ful nabrijane samo zato sto je za trudnice.

Aaaajde i tvoj ce se trbuh uskoro zaoblitiiiiii 🤩🤩🤩

Grizli
    03. Srpanj 2019. 20:26

deewillow

E i jedno pitanje jos ☺️ znam da su neke spominjale Daylong zastitu protiv sunca (kreme i losione). Moze li netko molim vas slikati i objaviti sastav takve kreme ili losiona? Tnx❣❣❣❣

Ja ti ovog koristim, al nisam doma pa ti ne mogu podlat sliku. Al sam nasla na ovoj stranici sastav https://www.daylong.de/produktdetails/daylong/daylong-kids-lotion-spf-50.html
    Mogu ti jos provjeriti kad dodjem doma. 

03. Srpanj 2019. 20:30

Grizli

Anaid ja ti pijem novalac. Meni recimo od jjih nije bilo muka dok su mi neke druge izazivale mucnine. Dobrodosla!
    Tonkica nije jos trebao bi do kraja mjeseca ja mislim.
    Nanax2 preko wish-a sam narucila ga. Ajme koja busica!

Nemam wish instaliran, koliko si ga platila? Ja sam nasla na aliexpressu od 150kn pa nadalje.

Daaaaaa, kod mene je vec 3 tjedna jako vidljiv. A zadnjih 7 dana je ful narastao. Samo se sirim, osjecam i u zdjelici da se sve siri. 🤗 

Grizli
    03. Srpanj 2019. 20:40

Koliko se sjecam nekih 23 dolara je bio. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.