ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mustra
    03. Srpanj 2019. 08:52

Jutro svima! Dobrodošle nove cure! Ja stvarno već odbrojavam dane, al jos 13 dana. Jedva čekam! Vrućina malo je vani pala, tak da mi je čak u jednom trenu bilo malo hladno u hladu, nikad zadovoljna . Svim curama koje danas imaju pregled - SRETNO!

flower
    03. Srpanj 2019. 09:19

iva4

jutro curke
    danasnjim mamama sretno na pregledima
    ja isto odnrojavam do pregleda…jos 8 dana
    od sinoc mi se pojavio cudan osjecaj u donjem djelu trbuha…onako treperenje na trenutak…jel to isto do bebe ili bi moglo bit nesta drugo? jer kad mi se mis javljo do sad uvijek je bilo lupkanje nikad takvo trzanje kao da se trese nesta na tren unutra

Moguće da je to trzanje bilo bebino štucanje, barem su meni tako to opisale neke mame koje su bile više puta trudne 😊

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Livia
    03. Srpanj 2019. 09:48

Sretno na pregledima cure! Cestitam svima na dobrim vijestima 🎉
    Moj je u ponedjeljak. 
    Dokrajcit ce me psihicki ova trudnoca, uzasni su mi zadnji tjedni. 😣

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

mala.le.90.
    03. Srpanj 2019. 09:58

Joj ja sam sinoc u krevetu osjetila te famozne mjehurice o kojima ste pricale kada ste prvi put osjetili bebu. Dugo nakon toga nisam mogla zaspat, valjda od uzbudjenja. Nekako kao da nesto trepne ili pukne mali baloncic od pjene, ne znam to opisati. 
    Zato sam jutros nadoknadila san, tek sad ustajem🙌

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

aarauch
    03. Srpanj 2019. 10:02

Cure sretno na pregledima danas...i dobro dosle nove curke

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

Maj4
    03. Srpanj 2019. 10:17

Jutro cure 🖐🏻🖐🏻
    Tako je vruće 😶🥵🥵
    Sretno na pregledima 🤞🏻🤞🏻
    Jutros mi je izbacilo ovo na fb. Imamo i hr aplikaciju za praćenje trudnoće, zanimljiva je 😊 a može ju i partner pratiti 🥰
    https://super1.telegram.hr/relax/expecting-je-nova-hrvatska-aplikacija-koja-funkcionira-kao-vodic-kroz-trudnocu-porod-i-roditeljstvo/

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Angie1205
    03. Srpanj 2019. 10:40

Maj4 hvala na info, odmah skinula app i sebi i povezala mm-a, predobro je, konacno na hrvatskom da ne trgam jezik dok mu prevedem te ginekoloske termine 🙈
    Danas opet zaposlila mm-a da kuha, vani krcka gulas laganini a ja u ladovini, samo dodajem ak kaj zatreba 😉

deewillow
    03. Srpanj 2019. 11:03

Angie1205

Dobro jutro!!
    Sretno svima na pregledima!
    Deewillowcestitke na curkici!! 🥰
    Kod nas sinoc kisa pala, grmilo, pozaspali svi u roku odmah! 😛 Danas mm i ja ustali vec u 6, i ajmooo…zbrisali do grada dok djeca, baka i psi spavaju 🙈

Angie, puno hvala, ali mi znamo da je cura jos od svibnja 😊🙈

deewillow
    03. Srpanj 2019. 11:05

Livia

Sretno na pregledima cure! Cestitam svima na dobrim vijestima 🎉
    Moj je u ponedjeljak.
    Dokrajcit ce me psihicki ova trudnoca, uzasni su mi zadnji tjedni. 😣

Drzi se Livia i sretno❣😘

annika
    03. Srpanj 2019. 11:34

dan cure
    Livia sretno na pregledu
    Gdje nam je Nasty? Nije se javila dugo

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.