Gogaa drago mi je da je nalaz bolji zapravo ako je prema cin 2. Drzim fige da tako ostane i da se nidta ne mjenja. Sretno!
Hvala cure 😘
Goga super vijesti!
Za godisnji iz 2019. mi se cini najbolje prekinut porodiljni nekad u 2020. i iskoristit taj stari godisnji i onda dalje nastavit s porodiljnim. Jer ce propast ako cekamo kraj porodiljnog (vecini barem), jer skoro ulazimo u 2021. tad vec.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Hvala puno cure, divne ste 🌸🙈 🌸
Tinchi da baš ,obzirom da sam trudna nije lako ni upala obična, a kamoli cin. U rukama sam jednog od najboljih specijalista tako da se ne bojim niti malo. Sve će biti kako mora i treba. Kako on kaže da se susretao sa ne baš tako sjajnim dijagnozama u raznim stadijima trudnoće, baš zbog "ne cackanja" doktora ili neredovnih pregleda. Ili kako je meni bilo da se prešuti dijagnozu da me.ne alarmira. 😤
Da ovako ostane do kraja ja cu biti presretna, uglavnom beba nije ugrožena. Sada mogu planirati mjesec dana mora , naše hrane, uzivanja od kraja srpnja.
Maj4 hvala za aplikaciju super je.
Ja radim u skoli i poznajem 3 tajnice koje su mi ovako rekle.. Npr ja cu roditi početkom prosinca 2019, buduci da sam na bolovanju i nisam iskoristila go za 2019 vec samo jedan dan. One kazu dok se kao trebam vratiti recimo 7.12. Na posao ja cu tada koristiti GO za 2019 godinu jer prema zakonu moras ga zbog specifičnosti slučaja iskoristiti do 31.12. Tekuće godine za predhodnu. Dok je inace u ostalim situacijama uobicajeno do 30.6.tekuce godine... Bitno vam je da započnete koristiti GO u 2020 godini npr u prosincu one koje ce to moci zbog ranijeg termina.. Taj GO ce se nastaviti u 2021 u siječnju, dok odma iza njega koristite GO za 2020 godinu... I onda na ljeto GO za 2021...znaci ako iskoriste 10 dana u 12 mj 2020 za 2019 onda nece ostatak propasti nego ide u sljedecu godinu jer ste započele korištenje u 2020.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
@Gogaa_V odlično!!! Drzim fige da sve bude super na kraju....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lorija - bas san sad ubrala da smo dan razlike 😀
Pravi potpis da vidim i ja 😂 jesi li dan gore ili dole? Tu je negdje i Lavica. Ima nas uglavnom veljacica puno
Pozdrav trudnice😊😊😊
Ja imam pregled u ponedjeljak..tada sam tocno u 11.tjednu.Zanima me dali neka od vas ima problema sa zatvorom? I odlaskom,dolaskom mucnina?! Zbunjena sam.Bude mi skroz dobro 2 dana i onda treci povracam i mucim se cijeli dan..i tako u krug.Koliko su vama trajale mucnine? Ja sam mislila da ce prestat do 11.tjedna😐😐
Termin mi je 28.01 ❤🎈..ima li neka trudnica otprilike tada termin?
Lorija - haha, izmuci se ko konj dok san zalipila pravi kod.. eto, 1 dan gori 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji