ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower
    03. Srpanj 2019. 06:53

Deewillow divne vijesti, baš mi je drago 😊🎀

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Gogaa_V
    03. Srpanj 2019. 06:59

Jutro  curke.  Evo taman  se spremam  i polazim  jos  malo. Držite  mi fige 🙈 Flower  sretno  i tebi. 
    ❤🌸

flower
    03. Srpanj 2019. 07:10

Gogaa hvala i sretno ti 🤞😊

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Angie1205
    03. Srpanj 2019. 07:20

Dobro jutro!!
    Sretno svima na pregledima!
    Deewillow cestitke na curkici!! 🥰
    Kod nas sinoc kisa pala, grmilo, pozaspali svi u roku odmah! 😛 Danas mm i ja ustali vec u 6, i ajmooo...zbrisali do grada dok djeca, baka i psi spavaju 🙈

Aristea
    03. Srpanj 2019. 07:24

deewillow

Cure, samo da javim da smo moja curka i ja uspjesno obavile detaljan 20-week scan jucer (anomaly scan) 😃 sve je super i curka, Mila 💗, vise nije veca od prosjeka po mjerenjima, sad je prosjecne dobi za svoju starost 😊
    Ovo sam radila privatno, pa cu danas sutra do svoje gin.u DZ da vidimo sto ona kaze sto dalje 😊 ali super smo sretni muz i ja 😃
    Petra, dobrodosla❣
    Sretno svima curke danas, bit ce sve odlicno 💕💕

Bas mi je palo napamet to kaj ja idem na prvi uzv kod drugog ginekologa u ginekoloskoj dijagnostickoj ambulanti je anomaly scan

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    03. Srpanj 2019. 07:27

Btw dobro jutro svima! Drzim fige curama na pregledu.danas cu u skoli reci da moram na bolovanje.sve mi je muka jer su preradoznali... Ne volim kad ljudi guraju nos u tuđu privatnost.. Deewillow cestitam na djevojcici. :) 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lorija
    03. Srpanj 2019. 07:38

Grizli mogu ti reci da jesam,jucer sam se preumorila cijeli dan pa sam sinoc odmah zaspala.
    Inace volim se probuditi ranije zbog svjezeg zraka i prebaciti koju s muzem dok ne ode 😁
    Da vas pitam cure,jucer kad me pitala od svog bunila sam reklA da mi pase pregled poslijepodne,i dala mi ga je.ok. Aaali ja se sjetila da moram donijeti jutarnji urin,jel mi dugo cekati s njim do poslijepodne? 

lorija
    03. Srpanj 2019. 07:39

I da. Cestitke na curici i od mene!! 

TinchiSk
    03. Srpanj 2019. 07:40

Jutro, cure!
    Čestitam svima na dobrim nalazima i uspješnim pregledima.
    Dobrodošlica novim curama i sretno!
    Sretno i curama koje danas idu na pregled.
    Noćas kiša i vjetar, baš je fino zahladilo. Šteta što je sad u zatvorenom i dalje sparina, vani je predobro.
    I meni je super kad imamo ove Lillypie potpise jer je zaista teško popratiti koja je u kojem tjednu. 
    Kod mene ništa novo, odbrojavam dane do pregleda. I baš me zanima koliko sam kila dobila. Nadam se ne puno jer izbjegavam slatko, a jedino se od njega redovito debljam. Stignete cure dobiti kile, mislim da se u zadnja 3 mjeseca najviše dobije. S bebama je sve ok, one su još male i popapaju koliko im treba. Sinoć sam baš isprobavala neke svoje haljine za koje nisam bila sigurna hoću li ih još moći nositi ovo ljeto, u nekima stvarno smiješno izgledam, koje su baš jako uske. Samo sam ih prebacila u drugi ormar, možda za sljedeće ljeto. Ja se nadam da neću puno kila dobiti jer imam osjećaj da ću se namučiti dok ih skinem. Za sad nemam nekih trudničkih želja što se hrane tiče. Slatko mi još uvijek ne paše kao prije pa me sve strah što će biti kad mi se želja u potpunosti vrati 

Aristea
    03. Srpanj 2019. 07:44

TinchiSk

Jutro, cure!
    Čestitam svima na dobrim nalazima i uspješnim pregledima.
    Dobrodošlica novim curama i sretno!
    Sretno i curama koje danas idu na pregled.
    Noćas kiša i vjetar, baš je fino zahladilo. Šteta što je sad u zatvorenom i dalje sparina, vani je predobro.
    I meni je super kad imamo ove Lillypie potpise jer je zaista teško popratiti koja je u kojem tjednu.
    Kod mene ništa novo, odbrojavam dane do pregleda. I baš me zanima koliko sam kila dobila. Nadam se ne puno jer izbjegavam slatko, a jedino se od njega redovito debljam. Stignete cure dobiti kile, mislim da se u zadnja 3 mjeseca najviše dobije. S bebama je sve ok, one su još male i popapaju koliko im treba. Sinoć sam baš isprobavala neke svoje haljine za koje nisam bila sigurna hoću li ih još moći nositi ovo ljeto, u nekima stvarno smiješno izgledam, koje su baš jako uske. Samo sam ih prebacila u drugi ormar, možda za sljedeće ljeto. Ja se nadam da neću puno kila dobiti jer imam osjećaj da ću se namučiti dok ih skinem. Za sad nemam nekih trudničkih želja što se hrane tiče. Slatko mi još uvijek ne paše kao prije pa me sve strah što će biti kad mi se želja u potpunosti vrati

Meni je isto fascinantno kak jos uvijek nemam neki poriv za posebnom vrstom hrane. Jedem sve kao i uvijek. Niti slatko me ne vuce posebno niti slano... A svi kazu cekaj sad ce i nikak da dode 😆

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.