ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Srpanj 2019. 20:53

Nana sad isla provjeriti i da 23 dolara je bio i vidim broj posiljke i datum isporuke 17.6. Ova glupa beskorisna posta mi nije uopce dostavila paket , niti su mi dali ikakvu obavjest o paketu, a sto je najbolje isporuka kao na dane kad sam ja bila doma bas cijene dane, a gospon postar nije se udostojio niti pozvoniti niti pustit ikakvu poruku. Sad su me toliko raspizdili da mi dodje ujutro da digne onu glupu postu u zrak. 😠😠😠😠😠 

Lavica27
    03. Srpanj 2019. 21:10

nanax2

Grizli

Anaid ja ti pijem novalac. Meni recimo od jjih nije bilo muka dok su mi neke druge izazivale mucnine. Dobrodosla!
    Tonkica nije jos trebao bi do kraja mjeseca ja mislim.
    Nanax2 preko wish-a sam narucila ga. Ajme koja busica!

Nemam wish instaliran, koliko si ga platila? Ja sam nasla na aliexpressu od 150kn pa nadalje.

Daaaaaa, kod mene je vec 3 tjedna jako vidljiv. A zadnjih 7 dana je ful narastao. Samo se sirim, osjecam i u zdjelici da se sve siri. 🤗

Jel ti to prva ili druga trudnoća? Kod mene slična situacija samo ne želim još kupovati trudnicke stvari. Sad sam 9tj.  Krpanm se s brdom haljina koje imam,uopce nemam volje nositi traperice po ovim vrucinama...

Lorija, stavit ću ticker ali nakon 12.tjedna,neznam,neka moja brija u glavi🙈

Goga,drago mi je da je sve dobro prošlo! Bravo za pozitivu,pokušaj je održati! Poslije kad rodis dijete misliš da su brige prošle a onda krene jel dobro dojim,jel dobiva dosta,jel sito, jel se dobro razvija,Jel dovoljno piskila ili kakila...ah,djecica!

Pozdrav svim novim curkama❤

03. Srpanj 2019. 21:12

Grizli

Nana sad isla provjeriti i da 23 dolara je bio i vidim broj posiljke i datum isporuke 17.6. Ova glupa beskorisna posta mi nije uopce dostavila paket , niti su mi dali ikakvu obavjest o paketu, a sto je najbolje isporuka kao na dane kad sam ja bila doma bas cijene dane, a gospon postar nije se udostojio niti pozvoniti niti pustit ikakvu poruku. Sad su me toliko raspizdili da mi dodje ujutro da digne onu glupu postu u zrak. 😠😠😠😠😠

Imas li tracking number?
    Jaooooooo, svaki put ista prica. Tako mm bude kuci kad radi popodne, ja dodem s posla, a u kaslicu papiric. Ja ne kuzim zasto je tako tesko pozvoniti 😡😡😡😡
    Zovi postu obaveznooo sutra, ali pripremi tracking number jel mislim da bez njega ne mogu nista.

03. Srpanj 2019. 21:14

Lavica27

nanax2

Grizli

Anaid ja ti pijem novalac. Meni recimo od jjih nije bilo muka dok su mi neke druge izazivale mucnine. Dobrodosla!

Nemam wish instaliran, koliko si ga platila? Ja sam nasla na aliexpressu od 150kn pa nadalje.

Daaaaaa, kod mene je vec 3 tjedna jako vidljiv. A zadnjih 7 dana je ful narastao. Samo se sirim, osjecam i u zdjelici da se sve siri. 🤗

Jel ti to prva ili druga trudnoća? Kod mene slična situacija samo ne želim još kupovati trudnicke stvari. Sad sam 9tj. Krpanm se s brdom haljina koje imam,uopce nemam volje nositi traperice po ovim vrucinama…

Goga,drago mi je da je sve dobro prošlo! Bravo za pozitivu,pokušaj je održati! Poslije kad rodis dijete misliš da su brige prošle a onda krene jel dobro dojim,jel dobiva dosta,jel sito, jel se dobro razvija,Jel dovoljno piskila ili kakila…ah,djecica!

Lavica, Meni ti je ovo prva trudnoca, ali blizanci su tako da sam se jako brzo pocela širiti i morala sam kupit odjecu jer zbilja u nista nisam mogla stati 😅😅😅 nisam ni znala da se tako brzo trbuh moze zaobliti i vidjeti. 😆

Lavica27
    03. Srpanj 2019. 21:20

nanax2

Lavica27

nanax2

Grizli

Jel ti to prva ili druga trudnoća? Kod mene slična situacija samo ne želim još kupovati trudnicke stvari. Sad sam 9tj. Krpanm se s brdom haljina koje imam,uopce nemam volje nositi traperice po ovim vrucinama…

Goga,drago mi je da je sve dobro prošlo! Bravo za pozitivu,pokušaj je održati! Poslije kad rodis dijete misliš da su brige prošle a onda krene jel dobro dojim,jel dobiva dosta,jel sito, jel se dobro razvija,Jel dovoljno piskila ili kakila…ah,djecica!

Lavica,Meni ti je ovo prva trudnoca, ali blizanci su tako da sam se jako brzo pocela širiti i morala sam kupit odjecu jer zbilja u nista nisam mogla stati 😅😅😅 nisam ni znala da se tako brzo trbuh moze zaobliti i vidjeti. 😆

Aaaa blizanci! Preslatko! Možda ja skrivam još jednu bebu hahahahah🙈🙈🙈 Ja navečer izgledam ko da sam 4mj trudna,kaos...

annika
    03. Srpanj 2019. 21:23

[iimg]

annika
    03. Srpanj 2019. 21:23

ajd da vidim tko ima veći

[iimg]

03. Srpanj 2019. 21:25

Lavica joooj, ne spominji mi vecer. Dok lezim ga vidim koli mi bude 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Grizli
    03. Srpanj 2019. 21:26

nanax2

Grizli

Imas li tracking number?
    Jaooooooo, svaki put ista prica. Tako mm bude kuci kad radi popodne, ja dodem s posla, a u kaslicu papiric. Ja ne kuzim zasto je tako tesko pozvoniti 😡😡😡😡
    Zovi postu obaveznooo sutra, ali pripremi tracking number jel mislim da bez njega ne mogu nista.

Imam da broj da nemam ne bi ni znala da nisu isporučili posiljku. Dakle nerviraju me skroz. Danima sam doma ujutro a od poštar niti P. Racuni nam dolaze 20 u mjesecu a valuta placanja naravno svima prosla. Sutra idem u onu glupu postu nek vrate iz Zg posiljku ako ju nisu vec poslali natrag ili ne znam sto rade sa tim međunarodnima. Iako pise da je jos u Zg. Jos mi cudno da nije stigao jos paket jer sa wisha mi stvarno stvari sve dolaze jako brzo i puno prije roka. 

Lavica27
    03. Srpanj 2019. 21:41

Grizli vjeruj mi takvo stanje je i kod mene. Čekam 5 paketa odem sama u postu kad gle čuda tamo kampiranje. Il mi ostave cedulju i dodjem tamo i kažu da nije još kod njih. Aaaaaa!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.