Pozdrav curke,
Zanima me jel koja od vas imala problema sa ecoli i kako je sve proslo? Jos uvijek sam u prvom tromjesjecju i trenutno sam na ninuru 2x2 i nakon toga planiram jos par mjeseci piti po jednu tabletu dnevno jer sam procitala da se bakterija samo pritaji nalazi u redu i vrati se nakon tjedan dva.. tako je i meni bilo. Borim se s njom vec godinu dana prije nego sam saznala da sam trudna uopce i svaki put nakon ture antibiotika ona se vrati u roku od par dana. Mislite da je to stetno u trudnoci.. da nastavim piti ninur iduca cca 3-4 mj? Doktorica vise ne zna sta bi samnom, a taj ninur sam joj ja predlozila zbog kolegice koja je imala takav problem medutim ona nije bila trudna… doktorica kaze da ne smeta bebi medutim svasta citam na internetu. Jeste li pile neke dodatne pripravke uz to na bazi brusnice ili?? Pomocc da se rijesim te bestije sto prije, opasna je u trudnoci 😔😔😔😔
Ja sam je otkrila u 7.tt i bilo je jaako puno (10 na sedmu). Dobila sam klavocin pa ni je pala 10 na trecu, nastavila piti cajeve od brusnice i treci nalaz je bio skroz cist.
Ja sam je vjerojatno dobila u trudnoci pa sam je se brzo rijesila. Nije opasna za bebu, jedino sto moze uzrokovati prijevremeni porod.
Ja je opet planiram kontrolirati zbog mora pa da je imam pod nadzorom za svaki slucaj.
Ugl nije ona tako strasna, ima puno gorih tegoba u trudnoci, pij non stop, ona se lijeci mokrenjem.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Iva sretan put i uzivaj! 🤤🤤🤤 MC hamburger! Ponekad mi bas dodje da odem i pojedem nesto nezdravo. Potpuno te kuzim. Meni jutros neki tip spomenuo tortilje i znaci mira nisam imala dok nisam nasla nacin kako bi ja sebi napravila ju a da opet sam u reguli prehrane. Iiii nasla iiii pojela, al oci vece od zeluca spremila 5 komada, a jedva 1 pojela. 😂
Cure ja sam danas po prvi put osjetila bebaca gdje se mice i lupa! Savrsen osjecaj jos nempgu da vjerujem 😍♥️😎
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Ja sam u srijedu prvi put osjetila, lezala sam navecer na desnom boku i osjecaj ko kad ti zivac na oku trza, ili misic u nozi... Pa nakon toga pritisak oko pupka, krene, pa stane pa opet.. Bilo mi je bas smjesno i neobicno, onda cet nista, pa petak malo u jednom trenu... Danas sam opet osjetila ko migoljenje neko, trzanje oko pupka... I to dok lezim na boku. Prekrasan i neobičan osjećaj... Sve nevjerujem 😍😍😍😍
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
http://www.cuvarkuca.hr/preporuka/smiju-li-trudnice-koristiti-med/
Toliko o tom da trudnice ne smiju med ....
http://www.cuvarkuca.hr/preporuka/smiju-li-trudnice-koristiti-med/
Toliko o tom da trudnice ne smiju med ….
Da, ja sam isto malo bila zastala kad sam tu procitala... Rekoh pa nije valjda, ja ga jako volim i na zlicu, necu ga se valjda morati odreci 🤣
Maybe i Tonkice hvala na info, ali meni u bolnici gdje sam sada rekli da ne jedem med da nije preporučljivo, nisam dobila vece objasnjenje. Mislila sam da ojacam imunitet i inace volim med, pa sam dobila tu info i zato sam to spomenula. Valjda zbog nekih alergijskih reakcija to sam jedino izguglala mada do sad nisam imala nikakve reakcije od njega.
Sad vidim da si napisala "dole" hahaha….ja mislim na trbuh (malo mi je rano, jos nisam nadosla hahahah)
Pa na trbuh mislim,da pogotovo u lezecem polozaju 🤯
Gogaa mozda su tebi rekli da ga ne konzumiras trenutno jer ako sam zapamtila u bolnici si i na infuziji pa ti kontroliraju prehranu. Nisam nigdje nasla stetne ucibke meda na trudnocu, jedino sto se treba biti oprezan jer moze izazvat alergijsku reakciju cak i ako nikad prije niste imale alergiju na nesto u trudnoci je moguce ju razviti i burno reagirat. S druge strane med ima puno ugljkohidrata pa recimo meni zbog povisenog GUK je zabranjen. Tako da mislim da je to individualno.
Curke koje osjete bebice jeeedva cekam biti u vasim tjedina da to dozivim. U nekim momentima tokom dana kad mi je super nemam uopce osjecaj da sam trudna. Krenem nešto raditi pa me onako unutarnji glas sjeti da ne bi trebala mozda to bas. Zadnjih par dana mi je bas ok pa se malo zanesem. Jel se to i vama dogodi?
Ja si isto ne znam reda s poslom. Na godišnjem sam. Svi su mi dani isti, sve mi je pomiješano zbog ovih praznika. Ujutro prčkam po vrtu, dok već počnem padati s nogu pokupim se unutra. Onda kuhanje. Popodne je jako zahladimo pa sam peglala brdo veša. Sad se pitam kako bi bilo da malo usporim tempo
Sortiraj odgovore
Najstariji