Uff...ja isto imam problem s alergijama, i neki dan me bas jako uhvatilo...nisam mogla disati, a strah me isto tableta i tih kapi. Inace sam alergicna na valjda sve trave, pelud...prasinu...i nos mi u normalnim uvjetima radi na 60%.
Bas cu pitati doktora jel smijem sta od lijekova jer ne znam vise sta da radim. 🤔
L 💛
Meto i mari šaljem vam čvrste velike zagrljaje, želim vam sve dobro i svu sreću i budite jake <3 <3 <3
Goga ja sam sigurna da je to zagrljaj upućen mami da bude jaka, predivna slika!
Želim svima samo lijepe vijesti ubuduće, slike su vam sve divne. Ja idem na uzv 26.6. U 16tt smo, pa možda saznamo i spol :) Još radim jer se ok osjećam, osim niskog tlaka.
Netko je pitao za vaginalete, meni su pomogle lactogyn oralno.
Ja sam alergična na trave, korove, brezu, ljesku, ambroziju itd. Ali sam odlučila da ne pijem ništa osim ako baš bude grozno i skroz su mi manji simptomi ove godine zasad. Tu i tamo kihnem, suze oči, ali nije strašno. Inače mrzim kapi, pa sam prije koristila onu plastičnu trubicu/rog, što uđe voda na jednu stranu a izađe na drugu. To mi je pomagalo. I spavala sam s vlažnom krpicon prek usta da mogu disati jer mi je znalo biti baš grozno. Sad hvala Bogu supet, nadam se da ću i ambroziju izdržati
Upravo sam se vagala i sok. Dobila sam u zadnja 2 tjedna 3 kg. Ovo nije normalno. Moram pod hitno nesto poduzet po tom pitanju. Od pocetka 5.5. Prestrasno!
url=https://lilypie.com]
E sad sam morala i ja ici stat na vagu....i cak sam se pozitivno iznenadila. Na +2,5 sam...sto znaci pola kg u zadnjih 10 dana. I ovo je jos vecernje vaganje...inace takve egzibicije radim samo u jutro 😂
Ali sam skuzila da sad puno pravilnije jedem. Inace sam pila puno kave i prvi obrok mi je cesto bio tek u 3, 4 sata i tad se naravno ubijem. I na poslu brza hrana i poslje posla obavezno znaci iza 22 sata. A sad jedna, eventualno 2 kave i od jutra stalno nesto pomalo jedem. Navecer mi puno teze sjeda hrana pa uglavnom izbjegavam...a najkasnije u 23 sata sam u zemlji snova i to je izgleda to 🤔
Samo jos da je odrzati 🤣🤣
L 💛
Stelle123 i deesb u kojim ste tt? Ja sam sutra punih 19 tt, a kilaza -5.. bilo bi i veceg minusa da dragi nije dolazio 😄
Ramzi nam je pogodio jednom 😂 jedva cekam dalje, jos malo pa cemo svi polako znati spol.
Iva odi slobodno u petrovu kad god mislis da treba, ja sam isla proslu trudnocu i uvijek su bili usluzni i srdacni i sve lijepo objasne. Sad idem na sveti duh i isto zele pomoci u svim situacijama. Nemoj se ustrucavati zbog svog mira.
Sto se tice kila, ja za sad nisam nista dobila. Nemam bas teka, a i ostalo mi je par kila viska od prosle trudnoce tako da sam zadovoljna. Sad ce lagano krenuti kile u drugom tromjesjecju tako da se ne brinem.
Stelle123 i deesb u kojim ste tt? Ja sam sutra punih 19 tt, a kilaza -5.. bilo bi i veceg minusa da dragi nije dolazio 😄
Ja sam tek u 10 tj...zato se i nadam da cu to drzati pod kontrolom 😂😂
Ali nisam imala problema s povracanjem tak da nisam nikako isla u minus. Jel ti imas mucnine pa si u minusu? Sigurno si vec pisala al ne mogu sve pohvatati. 😀
L 💛
U ponedjeljak ce biti punih 15. Moram skinit 2 do sljedeceg pregleda za 2 tjedna. Ovo je previse.
url=https://lilypie.com]
Ja sam tek u 10 tj…zato se i nadam da cu to drzati pod kontrolom 😂😂
Ali nisam imala problema s povracanjem tak da nisam nikako isla u minus. Jel ti imas mucnine pa si u minusu? Sigurno si vec pisala al ne mogu sve pohvatati. 😀
I ja sam u 10+3, a u minusu sam -1 kg 😅😂
Sortiraj odgovore
Najstariji