ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    22. Lipanj 2019. 22:00

Drage moje ja sam evo sa dragim malo do crne gore dosla na odmor dala sam odkaz i mogu vam reci da se puno bolje osjecam bile ste u pravu ljubim.vas

Aristea
    22. Lipanj 2019. 22:51

Grizli

Gogaa mozda su tebi rekli da ga ne konzumiras trenutno jer ako sam zapamtila u bolnici si i na infuziji pa ti kontroliraju prehranu. Nisam nigdje nasla stetne ucibke meda na trudnocu, jedino sto se treba biti oprezan jer moze izazvat alergijsku reakciju cak i ako nikad prije niste imale alergiju na nesto u trudnoci je moguce ju razviti i burno reagirat. S druge strane med ima puno ugljkohidrata pa recimo meni zbog povisenog GUK je zabranjen. Tako da mislim da je to individualno.
    Curke koje osjete bebice jeeedva cekam biti u vasim tjedina da to dozivim. U nekim momentima tokom dana kad mi je super nemam uopce osjecaj da sam trudna. Krenem nešto raditi pa me onako unutarnji glas sjeti da ne bi trebala mozda to bas. Zadnjih par dana mi je bas ok pa se malo zanesem. Jel se to i vama dogodi?

Jos malo grizli!! Za cas ce to doci :) Meni se to dogadalo u pocetku, pa bi se uplasila pa prestala.. Nista nije vrijednije od bebica! 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    23. Lipanj 2019. 06:39

Jutro zene! 
    Jaivanpa sad se uhvatim kako pricam sama bebom, sta ce tek biti kad ju osjetim. 😁 
    E da mm svaki dan stavi uho na trbuh i kao slusa slusa. Ne da mi mira s time i tvrdi mi da on cuje suskanje u trbuhu i da je to sigurno beba. Ja mu ne vjerujem, a sama ne mogu to provjeriti. Pa me zanima da li je to moguce da on cuje bebu samo tako na slusanje kroz trbuh ili fantazira?

Lavica27
    23. Lipanj 2019. 07:12

Grizli

Jutro zene!
    Jaivanpa sad se uhvatim kako pricam sama bebom, sta ce tek biti kad ju osjetim. 😁
    E da mm svaki dan stavi uho na trbuh i kao slusa slusa. Ne da mi mira s time i tvrdi mi da on cuje suskanje u trbuhu i da je to sigurno beba. Ja mu ne vjerujem, a sama ne mogu to provjeriti. Pa me zanima da li je to moguce da on cuje bebu samo tako na slusanje kroz trbuh ili fantazira?

Hahah Grizli😂 Fantazira😁 cuje crijeva vjerojatno, ali nemoj mu to reć i razočarati ga :) Čak ni kad je beba skroz velika ne mozes nista čuti,samo osjetiti.

Još malo pa ces osjetiti udarce,za cas to prodje!

Grizli
    23. Lipanj 2019. 07:17

Pa to sam mu ja vec rekla da su mi to crijeva pa je reko da sam ljubomorna jer ne mogu sama slusat. 😂 Nek zivi u zabludi! Bilo je to meni sumnjivo al reko da pitam da ga ne optuzujem da je ludjak ako je moguce. Samo da sve bude u redu pa nek se beba javi kad bude spremna i kad dodje vrijeme za to. 

• Stelle123
    23. Lipanj 2019. 07:46

Ticker test

url=https://lilypie.com]

• Stelle123
    23. Lipanj 2019. 07:58

Evo i to sam docekala prvo jutro, a da mi nije mucno😊 Samo da tako nastavim. Od jucerasnjeg plana i programa prehrane morala sam zapet na kraju pa pojest neki sendvic na brzinu. A sve je bilo tako idealno. Jutro zapocinjem s kefirom i ananasom, vidjet cemo dokle ce me drzati.

url=https://lilypie.com]

lorija
    23. Lipanj 2019. 08:05

Dobfo jutro cure
    Grizli bas si me nasmijala s dragim 😂😂😂
    Stelle123 ja sam cula da nije dobar ananas u trudnoci,nisam ga konzumirala u prosloj trudnoci bome necu ni u ovoj. Mozda tek na kraj trudnoce. Cini mi se da on otvara,nemoj me uzimat za rijec. Morat cu se podsjetiti.

Moj problem je,sto se budim noci pregladna i sMo razmisljam o jelu,sta bi jela 😤😤 imate li savjet ikakav? Ja jedem ili pak ne?

Aristea
    23. Lipanj 2019. 08:36

Grizli

Jutro zene!

To sam ja radila od samog pocetka... Jucer se tusiram i pricam s bebom i dode dragi i kaze evo bebe reci hahaha 😂😂😂

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    23. Lipanj 2019. 08:41

Znaci nisam prolupala! 😂 Sta pricam sa bebom. 
    Lorija joj mene vec par dana probudi glad oko 5-6 i moram se dignut jesti. To mi je otkad sam na ovoj prehrani za dijabetes ujutro se probudim gladna ko vuk i ne mogu se zavaravat moram se dignut i jest. Zakljucila sam da mi je gore ako ignoriram tu glad jer mi onda dodje i mucnina i vrtoglavica. Skinula si ja neku aplikaciju pa si racunam unos kalorija tokom dana i shvatila sam da ne unosim dovoljno pa je valjda i zato ta glad prisutna + gubitak kila. Sad se trudim po tome povecat unos al opet tesko mi ide jer nisam navila tako jesti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.