Ja se dala u ciscenje ormara. To mi je uvijek najdrazi dio godine. A tek igracke, zatrpani smo!
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro 😊 ovak kad vas citam zaboravim skroz kaj sve trebam napisati 😂 spominjale ste bol kad kisete, mene te prati jos od pocetka. Moram se pripremiti za kihanje i primim trbuh.
Angie vjerojatno te malo peru hormoni. Meni isto tak zna doci svasta u glavu kad sam sama, al probam se zaokupiti necim. Citam knjige, kuham sad ruckove koje inace ne stignem kad radim i tak.
Imam pitanje za cure koje su na komplikacijama ako imate vremena objasniti mi koja je procedura s tim. Sad sam na godisnjem i otvorila bi komplikacije od 1.7. pa me zanima koje papire trebam, di sve trebam ici i jel istina da se svaki mjesec moraju nositi neki papiri u hzzo?
Red Fox meni je ginica dala doznake, to sam morala poslati svojima u obracun i oni mi poslali neku potvrdu koju sam sa drugom doznakom (dobis dvije iste) nosila na hzzo. Treba ti jos kopija zdravstvene, tekuceg racuna i kod njih ces ispunit jedan obrazac. Taj obrazac trebas svaki mj ispunit i predas ga uz doznake do 5-og u mjesecu. Svaki mj ti gin daje doznake i nosis jedan primjerak na hzzoa jedan ide u firmu. Ne trebas ti osobno to nositi, moze bilo tko samo je bitno da uz doznake ispunis i taj njihov obrazac gdje zapravo upises za koji mj trazis komplikacije.
Nadam se da si shvatila 🙈
Cure moje neka ste vi meni žive i zdrave kilo gore, kilo dolje, sve se to izbalansira na kraju. Sva "šteta" u kilogramima bila. Mi smo jos na kliničkom , mucnine su se malo smanjile jos uvjek sam na infuziji, vomexu, i vitaminima. Nista od hrane 😣 Pored one nesretne dijagnoze, imam još i bakterijsku infekciju pa sam i na antibioticima. Iducu srijedu imam detaljan pregled kod specijaliste kad izadjem iz bolnice pa cemo vidjeti šta dalje. Malo sam citala i ne bi svakako bilo lose da ojacam imunitet.
Znam da trudnice nikako ne smiju med konzumirati, pa me zanima šta bi bilo preporučljivo za nas trudnice za jačanje imuniteta. Pozdrav svima 🌸
Red fox - treba ti potvrda o placi zadnja 3 mjeseca, ako si zaposlena u firmi duze vrijeme, to bi trebalo biti dovoljno. Trazis od racunovodstva da ti daju tu potvrdu za hzzo. I da, svaki mjesec doznake od gin, jedan papir u firmu, drugi u hzzo...
https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png
Hvala puno, nakon prvog mjeseca bum skuzila 😊 malo mi je to glupo, kaj ne? Da se treba svaki mjesec nositi, logicno je da se neces vracati na posao.
Gogga vec sam ti napisala za beta glukan. On se preporucuje pogotovo kod cin-ova. Ima jako puno pripravaka, od kapsula, sirupa do sumecih tako da mislim da nesto od toga mozes u trudnoci. Provjeri u ljekarni u svakom slucaju. I drzi se, nadam se da ce ti sto prije proci te mucnine.
Eh... jedno pitanjce... jel osjecate svoje bebe? I kakav je osjecaj? Meni se nesto javlja, al mi je prvi put i nemam pojma jel beba ( uvijek se nadam da je) ili? Ne znam... help..
https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png
Hvala puno, nakon prvog mjeseca bum skuzila 😊 malo mi je to glupo, kaj ne? Da se treba svaki mjesec nositi, logicno je da se neces vracati na posao.
Gogga vec sam ti napisala za beta glukan. On se preporucuje pogotovo kod cin-ova. Ima jako puno pripravaka, od kapsula, sirupa do sumecih tako da mislim da nesto od toga mozes u trudnoci. Provjeri u ljekarni u svakom slucaju. I drzi se, nadam se da ce ti sto prije proci te mucnine.
Hvala R. Fox cim izadjem odmah ću se raspitati u apoteci za to i sta bih od toga sad smjela.
Pozdrav curke,
Zanima me jel koja od vas imala problema sa ecoli i kako je sve proslo? Jos uvijek sam u prvom tromjesjecju i trenutno sam na ninuru 2x2 i nakon toga planiram jos par mjeseci piti po jednu tabletu dnevno jer sam procitala da se bakterija samo pritaji nalazi u redu i vrati se nakon tjedan dva.. tako je i meni bilo. Borim se s njom vec godinu dana prije nego sam saznala da sam trudna uopce i svaki put nakon ture antibiotika ona se vrati u roku od par dana. Mislite da je to stetno u trudnoci.. da nastavim piti ninur iduca cca 3-4 mj? Doktorica vise ne zna sta bi samnom, a taj ninur sam joj ja predlozila zbog kolegice koja je imala takav problem medutim ona nije bila trudna... doktorica kaze da ne smeta bebi medutim svasta citam na internetu. Jeste li pile neke dodatne pripravke uz to na bazi brusnice ili?? Pomocc da se rijesim te bestije sto prije, opasna je u trudnoci 😔😔😔😔
Iva sretno na vikendu i uzivajte! Nasoli guzu malo i za nas koji ostajemo na ucvrljenom betonu 😉
Drago mi je da si uspjela probudit bebaca 🥰
Ja sam se malo smirila, okupirala me salata 🙈
Jedva cekam da mm dodje, ubija me ovo samovanje...kak ce mi tek bit kad cure odu baki 😱
Sortiraj odgovore
Najstariji