Jutro cure 🥰🥰
Danas kao malo duze spavala...do 8 🙈
Sad vec evo dorucak na tapeti, vec mi slabo doslo, navikla sam sad ranije jest.
Cure ak vas po noci uhvati glad, ne silite sa spavat, pojedite bar vocku, dvopek il nest slicno. Mene obicno oko 2 probudi da sam gladna ko vuk. Pojedem si nektarinu i nazad u krevet, i bude lakse 😉
Jutro cure
Ja se vratila s mora nakon tri dana na kontinent, i pada dosadna kisa. Al ok barem malo rashladi.
Cim smo bili dosli nakon par sati uhvatili me uzasni bolovi, upala mjehura, zavrsila na hitnoj i antibioticima. To se vec lagano "kuhalo" dan, dva ranije..caj od brusnice nije pomogao. Inace se super osjecam(osim emocionalne preosjetljivosti 🤣), također me malo zaboli donji dio trbuha dok kihnem ili napravim neki nagli pokret, nekad mi zna kroz dan biti malo ko tezina ili pritisak u trbuhu, ali valjda je to sve normalno, umora ni mucnina nemam😊. Drago mi je za sve vas da ste dobro i da vec polako osjecate svoje bebice.
Zelim svima lijepu i ugodnu nedjelju😘
jutro svima. ja sam jedva dočekala ovo osvježenje. Nisam spavala dvije noći nikako, i jutros se probudila oko 4. bilo mi je užasno mučno 2-3 dana, još uvijek je ali ne toliko. vaga pokazuje 61 kg, +2 kg od početka. Trbuh mi je ogroman ali ostvarno ogroman. Valjda su mi trbušni mišići slabi od prijašnjih trudnoća + dosta sam napuhana, ne znam što drugo misliti.
[iimg]
jutro svima. ja sam jedva dočekala ovo osvježenje. Nisam spavala dvije noći nikako, i jutros se probudila oko 4. bilo mi je užasno mučno 2-3 dana, još uvijek je ali ne toliko. vaga pokazuje 61 kg, +2 kg od početka. Trbuh mi je ogroman ali ostvarno ogroman. Valjda su mi trbušni mišići slabi od prijašnjih trudnoća + dosta sam napuhana, ne znam što drugo misliti
Annika i meni ti je trbuh ogroman za tjedne u kojima jesam, u odnosu na prvu trudnocu duplo veci za to razdoblje. Nekad se fakat preplasim dal je to normalno, valjda napuhanost tolka nadam se.
Bok cure, ja na moru od petka kasno navecer, uzivam dok me maze i paze mama i tata 🤗🤗
Hvala svima na savjetima za alergije. Moja je mama lijecnica i zakljucila je da sam vrlo vjerojatno alergicna na elebaby kapsule i/ili na magnezij od Dietpharma. Na elebaby-iju sam od srijede, a jucer ga nisam uzela, kao ni taj magnezij, a vec sam puno bolje. Sad cemo malo eksperimentirati kroz par dana, jer bi to stvarno moglo biti to...
Gogaa meni ovo prvi glas za stetnost meda u trudnoci. Ja ga oduvijek obozavam, tako da nisam prestala kozumirati ga u trudnoci...
A sad jedna avantura. Kad smo muz i ja u petak kasno poslije podne krenuli na more iz Zga, morali smo stati u gospicku bolnicu jer se meni ucinilo da imam smeckasti iscjedak. Tamo su nas prekrasno primili i docekali, sve pohvale i preporuke! Moje iskustvo je bolje tamo, nego na nekim mjestima u Zg. Prekrasna doktorica i sestre! 👍zato cure, koja je iz tog kraja i tamo spada, preporucujem 😊 i samnom i s bebom je sve u redu, jedino sto moram malo mirovati, jer sam se posljednjih dana pred g.o.preforsirala. to ne cudi, jer ni inace nisam sklona mirovanju, a s obzirom na to da mi je trudnoca uredna, nisam bas bila bojazljiva. Necu morati na bolovanje, tj.otvarati komplikacije, ali sad dok sam g.o., koristim priliku i odmaram stalno 😊
Inace, ja sam u posljednjih mjesec i pol dobila 6 dkg, od cega je 235g otislo na bebu samu, a ostatak valjda na plodnu vodu, posteljicu i ostalo.
JAKO mi je drago da nam dolazi jos curica❣❣😀😀🎀🎀
Valentina zelim ti da brzo prodje upala.
Deewillow drago mi je da je sve ok sa vama. Uzivajte i nek vas maze i paze svi! Lijepo je cuti i pohvale za doktore i bolnice. Lako moguce da imas alergiju na neki od sastojaka tih tableta. Bitno da ti je bolje i nije za bezveze ona mama zna najbolje (a tvoja pogotovo). Uzivaj
Valentina zelim ti da brzo prodje upala.
Deewillow drago mi je da je sve ok sa vama. Uzivajte i nek vas maze i paze svi! Lijepo je cuti i pohvale za doktore i bolnice. Lako moguce da imas alergiju na neki od sastojaka tih tableta. Bitno da ti je bolje i nije za bezveze ona mama zna najbolje (a tvoja pogotovo). Uzivaj
Aaaaw, bas si lijepo to napisala 😍😍😘😘
Deewillow, baš je na tipa Dobro jutro Hrvatska bio prilog per par tj o gospićkom rodilištu i kako su imali baby boom ove godine, da čak hrpa trudnica iz ZG tamo ide baš zbog pristupa!
Deewillow, baš je na tipa Dobro jutro Hrvatska bio prilog per par tj o gospićkom rodilištu i kako su imali baby boom ove godine, da čak hrpa trudnica iz ZG tamo ide baš zbog pristupa!
Predobro! Bas mi je drago zbog tog kraja, a bolnica, dr.i sestre su za svaku preporuku! 👍
Sortiraj odgovore
Najstariji