ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    22. Lipanj 2019. 08:56

Dal i Vas dole zaboli kad kihnete kao i mene?☹

Omerta
    22. Lipanj 2019. 09:19

Grizli, citala sam i ja da je dobar za probavu (potice probavu pogotovo u slucaju manjka kiseline) ako se popije prije jela tako razrijedjen u vodi. A nista kupit cu pa probati. Znaci moze ovaj obicni jabucni iz ducana, nikakav specijalni? 

A kad su tebi mucnine uopce pocele? Mene jos muci i podrigivanje, to me obicno ulovi tako posljepodne kad mi nije dobro. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

C1M4
    22. Lipanj 2019. 09:26

Srce mi se smije 🤰🏻

I kad kasljem i kad kisem🤷🏼‍♀️😤 a sve je u redu😊

Grizli
    22. Lipanj 2019. 09:28

Srce mi se smije ja nemam tih tegoba.
    Omerta meni ti je negdje odmah na pocetku pocelo mucoti to s mucninama s time da je prvo bilo ujutro cim bi se ustala i trajalo bi neka 2 h, pa sam se prije posla znala buditi 3h prije da dodjem k sebi prije nego krenem. Nisam nikad povracala nego bas mucnina, na samu pomisao na hranu. Onda sam isto po savjetu sestre obroke podjelila na puno malih jer prije sam znala jest 3 obroka, pa sam uvela 5 i to je pomoglo sa tim jutarnjim, al onda je krneulo to popodnevno mucenje koje je bilo jos gore ako sam odspavala popodne i od kad prakticiram to sa octom super mi je, i naravno i dalje jedem male obroke 6x na dan. Kupila sam u trgovini najmanje pakiranje koje je bilo jer nisam znala dal ce mi odgovarat tako da sam uzela sto sma nasla nisam nis extra specijalno. I pomaze. A tu bocicu mislim da cu imat mjesecima. Ja stavim 1 jusnu zlicu u salatu. Inace volim ocat u salati al vinski pa mi ne smeta ta kiselost. 

DeeSB
    22. Lipanj 2019. 09:48

Srce mi se smije 🤰🏻

Zna i mene tako presjec kad kihnem. Ovisi i u kojem sam polozaju. Kad osjetim da moram kihnuti uvijek se pokusam malo sagnuti pa bude manje. Znalo mi se desiti dok lezim na ledjima i tad sam zvijezde vidjela.

L 💛

DeeSB
    22. Lipanj 2019. 09:49

Sad vidim da si napisala "dole" hahaha....ja mislim na trbuh (malo mi je rano, jos nisam nadosla hahahah)

L 💛

Angie1205
    22. Lipanj 2019. 09:49

Evo bila sam normalna do maloprije i sad odjednom me uhvati neka nervoza, placem ko budala da ni ne znam zasto tocno placem 😔
    Mazim busu, pricam joj i odjednom strahujem hoce sve bit ok...pa se sjetim da tata nije tu da vidi svoje 4.unuce...pa opet plac i tako u krug.
    Sorry morala sam se nekom izjadat...a taman sam pomislila da su hormoni konacno popustili 😢

• moki88
    22. Lipanj 2019. 10:02

Angie- sa cetvrtka na petak, nervoza zbog pregleda me uhvatila. Imala nocne more, ujutro u autu rijeci nisam progovorila... a navecer gledala neki film i plakala kao kisna godina. Sve je u redu, hormoni rade svoje... mazi i pazi bebicu i isplaci se kad ti dode, ne mozemo protiv sebe...

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

TinchiSk
    22. Lipanj 2019. 10:19

Oh, već vidim tko će danas uživati u jabučnom octu. Definitivno ću probati, meni isto bude gore popodne i navečer pa samo jedva čekam da idem u krevet. 
    Angie, to je normalno, velike su to emocije. Ogromna sreća s jedne, a tuga s druge strane. Zašto ne možemo imati sve? Ali to je život. 
    Joj meni je tako vruće i sparina, najradije bih ušla u frižider. 

Angie1205
    22. Lipanj 2019. 10:28

Osjecam se uzasno u nekim momentima, srecom nije mi tako svaki dan al najgore je kad sam sama doma, kad mm radi kao npr danas. Jedva cekam da dodje doma. Osjecam se rastrgano jer mama je u Sk, ja sam u Gorici...ne mogu k njoj bas svaki put kad me obuzme tuga i onda gutam dok valjda ne puknem...neznam 😔
    Tata mi fali strasno, on je bio moja stijena i spasitelj...uvijek bi u svemu losem nasao nesto dobro...a ja sad kao da to ne mogu ili ne znam sama. 
    Jedino sto me trenutno veseli su hrana i ovo malo cudo kaj pucketa oko pupka ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.