Deewillow drago mi je da je sve u redu s tobom i bebicom, samo se cuvajte 🥰
Valentina znam koja je to muka...prosla sam to lani, mene je rasturalo...drz nam se 😘
Cure kako vi podnosite ove promjene vremena? Mene od jutra boli glava, najvise oko ociju, nije da mi se vrti al mi je nekakav pritisak u glavi odvratan i osjecam se kao drogirana 😔
Moji otisli kositi na viksu a narucili pizzu, na rate sam ribala sir i sunku i sve pripremala i sad pred kraj mi jave da nece svi doc 👿
Ne da sam bijesna nego mi se place od muke!!
Uživate u nedjelji? Ja da. Evo nas u viksi, tu sam kuhala ručak, jeli smo vani, obožavam to. Super mi je što je zahladilo, baš mi paše ova promjena. Jučer je baš bilo gadno, oluje, poplave, led, po gradu srušenog drveća.
Danas je oblačno, ali ne pada i baš ima zraka. Imam osjećaj da mi nije ni muka.
Dan sam započela s peglanjem i usisavanjem, kasnije ću nastaviti, sad malo odmora.
I ja pričam s bebom i stalno mazim trbuh, baš mi je super. Samo bih voljela da mi mučnine skroz prođu i da mogu biti korisna. Dosta sam lijena i depresivna od tog stanja, a htjela bih uživati i pospremati i prilagoditi stan za bebin dolazak.
Cure sto preporucujete za grceve? Jucer sam bila na svadbi i dugo stajala u stiklama, sinoc i danas grcevi i trnci u stopalu😏
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Magnezij :)
Cure u prvom tromjesečju,muči li vas umor?
Ja sam skroz zaboravila kako mi je bilo u prvoj trudnoći, doduše tad nisam imala dijete kao sad,al mene oko 16-17h krene prati takav umor,točno mogu zaspati gdje god me stavis🙈 Nekako sam i bezvoljna sva od toga...
Lavice27 mene je umor muci do 10-tog tjedna i nisam imala volje nista, a onda sam ponovno pocela imati i snage i volje ponovno za sve😀
Mala.le.90..probaj s magnezijem i nekom kupkom za noge...ufff znam kako je jer rijetko nosim stikle i poslje svake feste koju sam u stiklama ista stvar pa sam i odustala od njih...
Ja sam od proslog tjedna na komplikacijama i tako mi je dosadno kuci da vise ne znam ni sta gledati, ni citati ni sta raditi, ali brzo cu se valjda priviknuti..
I ja sam uzasno umorna. Nije vazno koje doba dana. A prati me od samog pocetka. Cak mi je to bio i prvi simptom trudnoce.
Ajd nisam jedina. Anna i meni je bio prvi simptom,par dana prije izostanka M. Išli smo na dječji rodjendan u 15h a ja zaspala na putu na rodjendan😂😂😂
Ja sam imala ovakav rezim na moru😂lagano plivanje 10-15 min i odma van iz vode, osusit se na suncu par minuta i u hlad😀
Ooo super cure pa vas ima jos 'nocnih gladnica' 😂 ja se bojim jesti jer se i voda lijepi za mene kamoli noci hrana.
Vec sam si bila pripisala da je to sto preko dana puno krham svega 😁
I da. I ja sam umorna po cijele dane nadam se da ce se to promjeniti kad udjemo u 13tt. Samo bi mogla izlezavati se 🙈
Hei curke… eto ja na moru a nikako da se opustim… voda je super,ali malo puse vjetric pa zna bit hladnjikavo pa se ne osudim ni kupat, ni bit previse na suncu😞 nemogu se sama sa sobom dogovorit sta je ok za bebu sta ne😓😓😓 nadam se da ce sutra bit bolje
Ja se isto dvojim sta i kako ali kad je hladnije more ipak ne udjem...iako vidim da se kupaju i bebe i bakice, ja idem samo na sigurno. I lakse mi je popodne jer je more tad toplije..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji