ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • valentina
    23. Lipanj 2019. 22:20

Angie1205

Deewillowdrago mi je da je sve u redu s tobom i bebicom, samo se cuvajte 🥰
    Valentinaznam koja je to muka…prosla sam to lani, mene je rasturalo…drz nam se 😘
    Cure kako vi podnosite ove promjene vremena? Mene od jutra boli glava, najvise oko ociju, nije da mi se vrti al mi je nekakav pritisak u glavi odvratan i osjecam se kao drogirana 😔
    Moji otisli kositi na viksu a narucili pizzu, na rate sam ribala sir i sunku i sve pripremala i sad pred kraj mi jave da nece svi doc 👿
    Ne da sam bijesna nego mi se place od muke!!

Hvala na podrsci, vec je puno bolje😘

• valentina
    23. Lipanj 2019. 22:23

Grizli

Valentina zelim ti da brzo prodje upala.
    Deewillow drago mi je da je sve ok sa vama. Uzivajte i nek vas maze i paze svi! Lijepo je cuti i pohvale za doktore i bolnice. Lako moguce da imas alergiju na neki od sastojaka tih tableta. Bitno da ti je bolje i nije za bezveze ona mama zna najbolje (a tvoja pogotovo). Uzivaj

Hvalaa, danss je vec puno bolje🙂

• Laganini
    24. Lipanj 2019. 06:06

Zdravo svima na temi. Pozdrav curama s ivf foruma, lipo vas je pratit i tu!
    Iva4, Lorija - meni se prije 3,4 dana pocelo dogadjat da se budim oko 3,4 ujutro i prvo sta pomislim je hrana. Al se nisan nikako do sad dizala, maloniz linosti, malo jer kontan da mozda stvarno nije potribno. zaspem ponovo kroz jedno po ure, uru... 
    Lavice - meni je isto umor bija jedan od orvih znakova da se Mrva primila. Skroz mi je to cudno, jer nikad nisan bila takva, al sad mogu zaspat di god i kad god. Non stop zijevam i zaspem za cas posla, ko da se onesvijestim. 😂😂😂

Evo tip vama koje se borite s mucninom ujutro - mene je prva mucnina uvatila nespremnu, cili dan mi bilo zlo, bez povracanja, samo uzasna mucnina i slabost. I onda je MM istraziva i dosta zena po netu pise da im je pomoglo u krevetu ujutro nesto lagano pojest, prije nego se dignu. Ne zna se 100% od cega tocno nastaju mucnine, vjerojatno svega pomalo, al i cinjenica da se budimo nakon 7-8 ili vise sati sna bez jela, uzrokuje pd secera u krvi i to se u trudnoci vjerojatno ispoljava mucninom. 
    Tako da moja praksa je da odem u krevet s nekim snackom na nocnom ormaricu za ujutro, kad otvorim oci to je prvo sto pojedem, provedem jos 10ak min u krevetu nakon tog i onda se dignem. I funkcionira. Nije mi zlo. Eto, mozda nekom isto pomogne... 🙂

Aristea
    24. Lipanj 2019. 07:38

Hej cure, ja sam dosla s mora. Kupala sam se oko 20 min i van.. Nekako mi je bilo nezgodno pa nisam htjela duze, osusila bi se u hladu i promjenila donji dio suhog kupaćeg i ubrzo nakon toga bi i otisli. Ja sam bila u malinskoj i kak do apartmana nekako ide ko u blagi brijeg meni je znalo biti lose.  Zamantalo bi mi se.. Imala sam u petak i u nedjelju opet nizak tlak... Srce bi mi kucalo dosta... Neznam evo jutros sam mjerila nakon buđenja i spremanja za posao, nikakvi nagli pokreti a tlak je bio normalan 118/74 a srce 123..jel to normalno da ti srce tako brzo kuca... Inacs mi je bilo 80, 77 prije trudnoce.... Iskreno se plasim da se ne gdje ne srusim i da me srce ne izda...najradije bi na bolovanje i nikud ni makac😥😥😥

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Maj4
    24. Lipanj 2019. 07:57

Jutro cure 🖐🏻 
    Nije me bilo par dana i bome ste se raspisale, pola nisam pohvatala 🙈 
    Sve koje se bore s mučninom želim da brzo prođu 🤞🏻
    Gogga jesi ti bolje? Nadam se da ste sve dobro? 
    Mi smo dobro, bili smo u hercegovini. Trbuščić fino raste, kad se najedem baš me zateže 🙈🥰
    Jučer smo se družili s dečkovom familijom pa je mala nečakinja od 4g stavljala ruke i glavicu na trbuh ne bi li osjetila bebu, sva sam se raznježila 😊🥰🥰
    Želim vam svima ugodan dan 😘

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Aristea
    24. Lipanj 2019. 07:57

iva4

Jutro🤗
    Jaivanpacek da vidis sta ja prolazim kad se spustam iz hotela na plazu koje stepenice imam za proc 😓 jucer smo se penjali 30min sta se odradi u 5min jer se nisam iskreno ni htjela druzit niti mi je decko dao da brzak bez potrebe
    Sta se tice srca meni ti se to isto desava cesto da imam jako velike otkucaje pa me ginekologica poslala na kontrolu srca i za kasnije da se vidi dali cu moc obavit uopce vaginalni porod ili ne, i naravno rekla da mirujem sto vise tako da sam na cuvanju sad vec 2 mjeseca i uzivam doma😬

Joj i ja bi iskreno voljela da me posalje na bolovanje jer se plasim ovih vrucina :(  iovako se ne osjecam dobro... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    24. Lipanj 2019. 07:58

iva4

Jutro🤗
    Jaivanpacek da vidis sta ja prolazim kad se spustam iz hotela na plazu koje stepenice imam za proc 😓 jucer smo se penjali 30min sta se odradi u 5min jer se nisam iskreno ni htjela druzit niti mi je decko dao da brzak bez potrebe
    Sta se tice srca meni ti se to isto desava cesto da imam jako velike otkucaje pa me ginekologica poslala na kontrolu srca i za kasnije da se vidi dali cu moc obavit uopce vaginalni porod ili ne, i naravno rekla da mirujem sto vise tako da sam na cuvanju sad vec 2 mjeseca i uzivam doma😬

Koliko si ti otkucaja imala? 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

TinchiSk
    24. Lipanj 2019. 08:05

Jutro, cure!
    Za mene radni ponedjeljak. Bljak. Valjda ću izdržati tih 8 sati. Pola sata je već prošlo, još samo 7 i pol 
    Dobro, sutra opet slobodan dan, a tko će onda dalje izdržati, vidjet ćemo.
    Radujem se tom drugom tromjesečju, radujem se tom sjaju koji spominju. Svako jutro ga čekam :-)
    Nadam se da ste sve dobro i da se dobro osjećate. Kod mene sve ok, neka samo tako i ostane.

Aristea
    24. Lipanj 2019. 08:07

Napominjem da mi se to dogodi ujutro najcesce... Neki dan mi se dogodilo da sam imala ujutro otkucaje 128.... A to je bilo pri tlaku od 85/53....mislila sam da je zato sto je nizak pa srce vise pumpa, a opet jutros okej a srce opet divlja... Stitnjaca mi je bila uredna i nalaz krvi, glukoza sa 8 tjedana... A sad neznam, predpostavljam da ce me opet sibnut na provjere... Imam pregled 2.7. Tak da cu mu onda i reci.. 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli
    24. Lipanj 2019. 08:18

Jutro curke! 
    Jaivanpa to ti se i meni dogadja niski tlak, a otkucaji do 130 skacu. Iako rijedje mi se javlja zadnjih 7 dana od kad sam na fragmin injekcijama, a i tlak mi je od onda obicno oko 110/70, a prije nije prelazio 95/60. Tako da je ocito povezano sa cirkulacijom bi ja rekla. Mislim da je stvar sta nam tijelo mora pumpat vise krvi a zile nam se od vrucine rastezu. Probaj piti vise tekucine. Meni se obicno ujutro to dogodilo ili kad bi se penjala do stana na 2 kat. Pomogne mi ako sjednem i dignem noge i popijem tipo 2-3 dcl vode svjeze malo odmorim pa kroz par min osjetim olaksanje.
    Cure na moru uzivajte! Ja danas moram u firmu nakon 7 dana zabusavanja. Zamolili me da im dodjem objasniti nesto jer ne znaju kako rijesiti pa me zezaju da sma joker zovi. Iako nisam na bolovanju malo sam u firmi vecinom radim od doma tako da moram to ici rijesiti im. Al i da mi se da, ne da mi se uopce. Mislim da me shvacate! 
    Laganini vidim da si se pridruzila! Pa dobro dosla! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.