Evo me
Losa iskrene cestitke ❤ bit ce to sve u redu, borci su to mali!!
Moj pregled, kratko ovaj put trajao ali ok,vaginalno me nije gledao pa ne znam stanje cerviksa.
Beba tezi 1050g!!!! 🙈 i sva moja tegoba pretjeranog piskanja je to sto je beba okrenuta glavom i udara me dole 😒 pretpostavljam da moram smanjiti kretanje.
A malac je dobio terapiju 7 dana. Kapi iste kao prosli put nakon kojih mu je u stolici izasao sav slajm i pulver koji pomijesan s vodom i dajem 2xpo 50ml,da popije. To je za suzbijanje bakterija ako ih ima. Nema jaslica,nema izlazenja van. Striktno mirovanje takodjer.
U petak nam je ponovo na kontrolu.
Curke cestitam na dosadasnjim urednim pregledima!
Grizli sad imas crno na bijelom za dozvolu za opustosit zg i okolicu, tako da nema izmotavanja s muzeve strane😄
Piba, Tockica nadam se dobrim rezultatima profila. Tockice negdje ti se štucalo kad su odvezli auto paukom😂🙈 Nasty tebi je vec isti potvrđen🥰
Flower s autom se može doci pred sami ulaz od bolnice (premjestili su rampu), samo nema zadrzavanja predugog i parkiranja pred sami ulaz.
Flower vrijeme otpusta nije striktno, uglavnom ja sam s oboje saznala oko 11/pola 12 nakon djecje vizite... Mm je uredno tek tada kretao po mene i to laganini, iako ima sat vremena voznje, i jos bi cekali. Prije 14 tesko da cete izaci. Parking se u to vrijeme obicno moze naci relativno blizu, mm nikada nije s autom ulazio u dvoriste bolnice vec bi prosetali do auta. Ovisi i koliko se bebaca otpusta pa koliko cete cekati na oblacenje bebice...ako je guzva na odjelu pa im treba krevet, samo ce vas zamolit da se spakirate no stvari jos uvijek mogu biti u sobi, stvarno su ok svi gore.
url=https://lilypie.com][/url
Lorija drzim fige da terapija sto prije pomogne malenom i olaksa mu 🤗
url=https://lilypie.com][/url
Losa čestitam ti od srca!!! ❤️ Neka je ziv i zdrav. Bit ce sve okej. Mene je mama rodila sa dvije kile u terminu 38 tjedan...tak da sam sigurna da ce biti sve dobro. Specijalizirani su za palčiće i sigurna sam da nema razloga za brigu. Na najboljem si mogućem mjestu sa malenim da dobije najbolju skrb :) bit ce to pravi dečkić... Drži se, budi jaka i hrabra kao tvoj dječačić ❤️❤️❤️ saljem ti puno zagrljaja i pusa... I jednom kad sve prođe smijati ces se ovome :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
LoSa, cestitam, ti si donijela na svijet svoje dijete i to je najvaznije! Beba ce biti dobro, nisu tvoji tjedni bas mali da umires od brige, zelim ti brz oporavak i mir...
Moj je beban velik i ja tako desko disem, imam osjecaj da on nema vise ni cm prostora...samo osjetim njegovo gibanje lijevo desno i grebanje po rebrima...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Cure hvala puno na odgovorima 🙂
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Losa čestitam na bebici..najbitnije je sada oporaviti se od svega, a ja ne sumnjam u tebe!
On će biti super, kao zmaj, vidjeti ćeš.
Našu podršku imaš u svemu!! ❤💙
Cure čestitam i svima ostalima na pregledima..
Što se tiče kilaže, moja curka je u 30.om tjednu bila procijenjena na 2000, a neki dan na uzv, procijenjena je na 2800, doktorica kaže da je to malo, ali opet, oni ne mogu biti sto posto sigurni, uvijek to varira do +/- 300 g. Tako da dok je sve u najboljem redu, nema problema.
Još bolje, što je manja kilaza, lakše je 🙈🙈🙈
Loša iskrene čestitke na malenom! Oboje ste borci i sad samo hrabro dalje, brzo ste zajedno doma
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Sortiraj odgovore
Najstariji