ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    12. Studeni 2019. 13:33

Pardon, krivo napisala nick...Losa <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

lorija
    12. Studeni 2019. 14:05

Hvala Petra, da ga vidis nikad nebi rekla da mu je nesto. Sad nema temp nit kaslje. ☺ al terapija se mora odraditi.
    Ena nebi se slozila, znam slucajeva gdje je beba i manja a doslo do komplikacija. Sve je to individualno.
    Ako te to tjesi nastavi tako misliti 😀 najvaznije ti je ostati hladne glave i ne paniciti. Bit ce sve u redu! 

PetraB
    12. Studeni 2019. 14:27

Uuuuf cure, moram podijelit svoju frustraciju s vama. Kontrolu endokrinologa necu obaviti n danas 🤬... Sestra je zeznula, doktorice ipak nema danas popodne, i sad me zove... Znaci prvo su prebacili s petka, ok, iskrsnulo nesto, sve u redu... Sad opet i ne moze mi sad dati termin nego ce me zvati sutra ujutro. Jos joj velim da je nalaz los i da ne mogu cekati dugo do sljedeceg termina na sto kaze ugurat cu vas ovaj tjedan, pa onda mi daj termin odmah. Sto je najgore, mm sutra ide na put i danas sam jos solo, sad cu njega vuc sa sobom sto je vrlo zanimljivo sa dvogodisnjakom u cekaoni... Ne mogu uzeti kolica jer je sve raskopano u krugu bolnice... Toliko sam ljuta sada...jos u petak idem u petrovu tak da u principu ja mogu samo sutra i u cetvrtak, al posto ce me nazvati sutra cisto sumnjam da ce me isti dan moc narucit. A da meni nekaj iskrsne i da ne mogu doc onda bi me zaj...bas sam ljuta... I zelim da mi netko vec jednom kaze kaj da radim s ovakvim nalazom 🤦🏻‍♀️😒

url=https://lilypie.com][/url

• thinkpink1
    12. Studeni 2019. 14:31

Petra gdje ides? Kontroliras samo stitnjacu kod endokrinca ili vise stvari?

beba2025❤
    12. Studeni 2019. 14:45

pozdrav cure :)
    nova sam na ovoj temi ..termin mi je 01.12.2019. ♥
    prvo da vam pozelim svima srecu sa bebicama :)
    zanima me ,da li koja vodi trudnocu u Petrovoj ili,ako je nedavno koja rodila tamo,,kakva su iskustva ?
    vjerojatno cu morati na carski..pa me svasta zanima ..

PetraB
    12. Studeni 2019. 14:50

Thinkpink to obavljam u Sisku jer mebto moja ginicka poslala prije nego sto sam u petrovoj zavrsila kod radosevicke. Prije dvije godine je bila druga doktorica koja me vodila no na zalost ona je otisla za zagreb. Da, samo stitnjacu tam kontroliram.
    Beba2019 pitaj sto te zanima... Ovo ce mi biti treci porod u petrovoj a sve trudnoce sam vodila otpocetka tamo zbog raznoraznih komplikacija 😅. Ima jos curki koje idu u petrovu, ima ih i koje su rodile sad tamo pa cemo ti sigurno moc pomoc. 

url=https://lilypie.com][/url

Reserved123
    12. Studeni 2019. 14:57

Losa pa to je super i nema razloga za frustraciju prijatelju sin se rodio sa 600 g za sad mu super ide i zdrav i vesel deckic je tako da nema razloga za brigu nego samo veselje 🥰🥳
    Ja taman izasla iz pregleda malac (dobro ne bas malac) ima 3.700 i u petak ujutro idem na prijem u bolnicu i ocekujemo u ponedeljak ili utorak da ce mi napravit carski🥳🥳🥳 jedva cekam vise upoznat malog deckica ♥️♥️♥️

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

beba2025❤
    12. Studeni 2019. 15:08

:) meni ce ovo biti treci porod,ali prvi u Petrovoj..otpocetka vodim trudnocu tamo ,na pt2 odjelu i sestre su zaista divne..ali,,vidim puno losih stvari da se pise za odjel babinjaca,pa i za carski..zapravo niti nemam neka konkretna pitanja..samo bih voljela procitati i nesto pozitivno o toj bolnici :)

Angie1205
    12. Studeni 2019. 15:08

Reserved bome malac je beba i pol ❤️

• thinkpink1
    12. Studeni 2019. 15:12

PetraB

Thinkpink to obavljam u Sisku jer mebto moja ginicka poslala prije nego sto sam u petrovoj zavrsila kod radosevicke. Prije dvije godine je bila druga doktorica koja me vodila no na zalost ona je otisla za zagreb. Da, samo stitnjacu tam kontroliram.

Ja ti mogu predloziti ako ne dobijes termin ovaj tjedan, ako mozes dobiti uputnicu za pregled za nuklearnu medicinu u vinogradskoj odes u petak prije radosevicke, ne trebas se narucivat. Inace trudnice primaju bez cekanja i narucivanja, cekas tek toliko da dr.zavrsi s pacijentom u ambulanti i dolazi k tebi gdje te upute sa saltera jer su lijecnicke sobe u zoni zracenja. Mogu ti dat br.tel.jer s trudnicama rade od uto-cet., makar primaju i pon.i petkom (moj muz isao za mene), al za svaki slucaj nazovi i objasni da nisi iz zg, da dolazis iz sk kad si jedino u petak mobilna i ovisna o prijevozu, trkeljaj malo🙃. Ok su, i izađu u susret. I lijecnici su svi dobri, ja sam tamo od 2012. i ne mogu se požaliti ni na koga...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.