Jutro curke!🍀🍀🍀🍀🍀 Sretno svima danas!
Jao Iva i Cima zao mi je da ste zadrzane u bolnici, ali je to opet bolje 🤞 da sve bude u redu.
Uz vase boljke, svoje necu ni spominjati 😅 toliko su nebitne!
Losa i jaivanpa se nista ne javljaju... Nadam se da je sve u redu 🙏
Jutro cure!
Sretno svima danas na pregledima, javite nam lijepe vijesti!🤞🏻❤
I mene Losa malo brine.. ništa se ne javlja 😣😣 nadam se da je sve u najboljem redu! 🤞🏻
Curke, danas bila na 3D ultrazvuku, sve je super, ali ginekolog me isplašio da mi je beba mala. Ima 1740 grama, dobila je 250 grama od pregleda pred 10 dana…
Meni se to ne čini malo, ali baš me zabrinuo. Kolike su vama bebe bile s 31+5? :/
Meni je mali 1834g imao sa 33 tjedana.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Cima samo nek sve bude super i da si pod nadzorom.
A joj Tockice samo ti je to jos sad falilo da ti paul poveze auto. ☹️
Ja obavila pregled... ☺️ Zatvorena skroz, cervix 35, protoci dobri, beba mrvu manje od 1.5kg dobila 500 gr u mjesec dana i kaze gin da je to super sve nalaz. U trbuscicu i dalje malo veca ostalo taman u 1-2 dana razlike, pa je rekla da oni tezinu po trbuscicu odredjuju i ako beba je malo veca u trbuhu izbaci joj veci kilazu, a vjerojatno je manja od toga. Al cak i da nije rekla je da je to super u gabaritima. Za one "izljeve" nije plodna, vjerojatno pritisak bebe jer je glavom i ramenom nabijena na mjehur pa je ili iscjedak ili mokraca, al dala i da UK radim za svaki slucaj. Pitala za caj list maline rekla je da slobodno ga pocnem piti 1 salicu dnevno da pomaze i kod zatvora cak preporucljivo je onda. Nije jedino ako ima krvarenja ili kontrakcija. HB kontrakcije da su normalne u mojom tjedina. I ona preporuca da se cjepim protiv gripe zbog trudnoce i astme. I dala mi zeleno svijetlo da idem u shopping i na put samo da cesce odmaram i pijem puno tekucine. ☺️😊 Nadam se da ce sve cure imati dobar nalaz.
Evo meeee!! Noa ima izmedju 2300 i 2400 g i strasno je nemiran...izudarao je sondu uzv-a uzduz i popreko da se dr uplasila 😂😂
To je bio zadnji pregled kod nje, sljedeci je za cca tri tj na Merkuru. Uglavnom, veliki smo i rastemo i dalje 😍😍
Jutro cure sretno danas na pregledima ima vas baš dosta 🤗🤗
Grizli i ja imam takav iucjedak kosto si opisivala i uopste si ne stvaramo paniku Ves moram da mijenjam 3 pa nekada i 4 x na dan čak mi ako ne stavim dnevni prodje i na trenerku ali ne panicim mdm da je to sve normalno
Nisam bila tu juce pa sam sve procitala i sve mi se u glavi zbrckalo
Angie preslatko odjelce 😍😍
Mare nisam ti koment haljinu predivna je i prelijepo ti stoji
Iva, Cima drzim fige za vas da bude sve u najboljem redu, Iva ako te i zadrže nemaš još puno do kraja možeš ti to izdržat
Lorija drzim fige i za tvog malca
Pozdrav svima! Evo da se ja javim da sam rodila hitnim carskim rezom malog palčića od 1.5 kg koji jest malen ali stabilno u inkubatoru. Dobio je apgar 9/10 sto je super za takvog malca. Ne morate me stavljat na popis rodenih jer mi je to sve jos sokantno i malo samemocionalno nestabilna. Uglavnom oboje smo dobro. Kad jos dodem malo k sebi tipkam vise. Samo cu reci da one koje moraju na carski izbjegavaju Petrovu ako ikako mogu
Losa cestitam ti od ❤️ na hrabrosti i borbenosti i tebe i tvog palcica!! Apgar mu je super!! Bit ce to sve ok, samo nam se drzi i ostani jaka!! 🥰🥰
LoSa cestitam na bebici, bitno da je sve stabilno, ti se pokusaj primiriti i ja sam sigurna da ce sve biti super.
Javi se kad budes mogla ali primarno se odmori od svega..saljem zagrljaje ❤️
Ostale cure, sretno na pregledima danas
Sortiraj odgovore
Najstariji