Cima samo nek sve bude super i da si pod nadzorom.
A joj Tockice samo ti je to jos sad falilo da ti paul poveze auto. ☹️
Ja obavila pregled... ☺️ Zatvorena skroz, cervix 35, protoci dobri, beba mrvu manje od 1.5kg dobila 500 gr u mjesec dana i kaze gin da je to super sve nalaz. U trbuscicu i dalje malo veca ostalo taman u 1-2 dana razlike, pa je rekla da oni tezinu po trbuscicu odredjuju i ako beba je malo veca u trbuhu izbaci joj veci kilazu, a vjerojatno je manja od toga. Al cak i da nije rekla je da je to super u gabaritima. Za one "izljeve" nije plodna, vjerojatno pritisak bebe jer je glavom i ramenom nabijena na mjehur pa je ili iscjedak ili mokraca, al dala i da UK radim za svaki slucaj. Pitala za caj list maline rekla je da slobodno ga pocnem piti 1 salicu dnevno da pomaze i kod zatvora cak preporucljivo je onda. Nije jedino ako ima krvarenja ili kontrakcija. HB kontrakcije da su normalne u mojom tjedina. I ona preporuca da se cjepim protiv gripe zbog trudnoce i astme. I dala mi zeleno svijetlo da idem u shopping i na put samo da cesce odmaram i pijem puno tekucine. ☺️😊 Nadam se da ce sve cure imati dobar nalaz. 

Evo meeee!! Noa ima izmedju 2300 i 2400 g i strasno je nemiran...izudarao je sondu uzv-a uzduz i popreko da se dr uplasila 😂😂
To je bio zadnji pregled kod nje, sljedeci je za cca tri tj na Merkuru. Uglavnom, veliki smo i rastemo i dalje 😍😍

Jutro cure sretno danas na pregledima ima vas baš dosta 🤗🤗 
Grizli i ja imam takav iucjedak kosto si opisivala i uopste si ne stvaramo paniku Ves moram da mijenjam 3 pa nekada i 4 x na dan čak mi ako ne stavim dnevni prodje i na trenerku ali ne panicim mdm da je to sve normalno 
Nisam bila tu juce pa sam sve procitala i sve mi se u glavi zbrckalo 
Angie preslatko odjelce 😍😍
Mare nisam ti koment haljinu predivna je i prelijepo ti stoji 
Iva, Cima drzim fige za vas da bude sve u najboljem redu, Iva ako te i zadrže nemaš još puno do kraja možeš ti to izdržat 
Lorija drzim fige i za tvog malca 

Pozdrav svima! Evo da se ja javim da sam rodila hitnim carskim rezom malog palčića od 1.5 kg koji jest malen ali stabilno u inkubatoru. Dobio je apgar 9/10 sto je super za takvog malca.  Ne morate me stavljat na popis rodenih jer mi je to sve jos sokantno i malo samemocionalno nestabilna. Uglavnom oboje smo dobro. Kad jos dodem malo k sebi tipkam vise. Samo cu reci da one koje moraju na carski izbjegavaju Petrovu ako ikako mogu 
Losa cestitam ti od ❤️ na hrabrosti i borbenosti i tebe i tvog palcica!! Apgar mu je super!! Bit ce to sve ok, samo nam se drzi i ostani jaka!! 🥰🥰

LoSa cestitam na bebici, bitno da je sve stabilno, ti se pokusaj primiriti i ja sam sigurna da ce sve biti super.
Javi se kad budes mogla ali primarno se odmori od svega..saljem zagrljaje ❤️
Ostale cure, sretno na pregledima danas

Nije kroz venu, dobivam ga oralno pa me zgaravica opet muci, ali prezivjet cemo sve kao i dosad😁 hvala vam cure😘😘
Losa zeno cestitam na tvojoj hrabrosti i na svemu sto si uspjela proci! bitno da je sve stabilno, a malac je pravi jesensko-zimski borac i znam da ce sve biti okej i dalje, saljem vam puno zagrljala i da ste sto prije domeka❤❤🤗

Losa ponekad treba skociti i padobranom u nepoznato. Samo hrabro i bit ce sve ok. 😚

url=https://lilypie.com]
Losa odlican apgar, super tezina.nema brige. Nadoci ces ti sebi uskoro 🐞💙

11.10.2010    A ♡
17.01.2013    I ♡
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji