ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    12. Studeni 2019. 09:39

Nije kroz venu, dobivam ga oralno pa me zgaravica opet muci, ali prezivjet cemo sve kao i dosad😁 hvala vam cure😘😘
    Losa zeno cestitam na tvojoj hrabrosti i na svemu sto si uspjela proci! bitno da je sve stabilno, a malac je pravi jesensko-zimski borac i znam da ce sve biti okej i dalje, saljem vam puno zagrljala i da ste sto prije domeka❤❤🤗

• Stelle123
    12. Studeni 2019. 09:41

Losa ponekad treba skociti i padobranom u nepoznato. Samo hrabro i bit ce sve ok. 😚

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    12. Studeni 2019. 09:52

Losa odlican apgar, super tezina.nema brige.  Nadoci ces ti sebi uskoro 🐞💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Dalindas
    12. Studeni 2019. 09:53

Cure sretno onima koje još nisu išle ,a koje jesu  -bas mi je drago da je sve u redu :) 
    Meni je doktorica rekla na zadnjem pregledu sa 30t da mali ima 1740 g i da je deblji nekih 300,400 g nego sto bi trebao biti ali da je to normalno 
    Losa ,čestitam i javi se kada stignes

ivikii
    12. Studeni 2019. 09:56

Losa cestitaam 😍❤️ sad samo ostani jaka. Bitno da ste dobro ❤️
    Sretno danas na pregledima ko ih ima. 

Simbalija
    12. Studeni 2019. 10:01

Ajmeee prva bebica grupe!! Losa od srca čestitam!! Ne sekiraj sve će biti super s malim palčićem, u današnje vrijeme se stvarno dobro brinu za njih ♥️♥️♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• lucille9
    12. Studeni 2019. 10:04

Losa, čestitam na bebaču! Odmarajte papajte, rastite! Vjerujem da će sve biti dobro!

samojed
    12. Studeni 2019. 10:16

Losa cestitam od ❤️ Apgar skor je odličan, odmaraj i da se što prije oporavis, a bebica da dobiva na težini i da sto bolje napreduje sve najljepše vam želim  

• piba7
    12. Studeni 2019. 10:19

Losa čestitam od srca ❤❤ to je super težina i but u će sve dobro.. moja prijateljica je prije dva mj rodila palcica od 1400g, bili su u bolnici 3 tjedna i evo ih već mjesec dana doma, super su. Drži se i kad dođeš k sebi pisi nam.
    Sve cure s današnjim pregledima, sretno 😊😊
    Ja sam jutros nosila svoj treći GUK profil na VV. Nadam se da me neće opet s 37tt tražiti da ga radim, stvarno se nadam da je ovo bio zadnji. Svi prsti na rukama me bole od jučerašnjeg pikanja.
    Ne mogu dočekat sutrašnji pregled, beba se dosta smirila tj puno su nježniji udarci i imam pojačani vodeni iscjedak pa sam naravno u sto briga. Sutra krećemo i na trudnicki tečaj.

Dalindas
    12. Studeni 2019. 10:25

Cure imam pitanje za one koje su otvarale porodiljni a bile na komplikacijama . Jeste li morale u firmi ponovo tražiti r1 i jeste li išle otvoriti porodiljni prije nego je počeo ili se mogu nositi doznake na kraju mjeseca kada ih i inače nosimo ? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.