Reserved joooj, pa stize nam jos jedna bebica uskoro, malac je pravi!😁😇😍
Losa, tako mi je drago šta ti je sa sinekom sve u redu 🤗🙏💙💚💛💜😘😘😘 Neka nam se oporavite što prije!!! Samo hrabro i pozitivno naprijed, ko i dosad!! Javi nam se kad god mozes, sve mislimo na vas😘😘
Ja se sa probavom ne mogu pozaliti….jos 🤞😅😅😅
Al tu i tamo me napadne zgaravica i migrena 😏 ona se natacem vode.
Pitanje, imamo namjeru za Black Friday kupiti perilicu i susilicu 2 u 1. Zbog nedostatka prostora, ne mogu imati odvojeno.
Imate li kakve preporuke?
Citala sam po forumima, i dosta kritika na Whirpool i Samsung. Pa bi htjela saznati nesto iz prve ruke 🙍
Ja isto čekam za kupovinu istoga. Po svemu što sam do sad proučila svi apsolutno preporučuju Electrolux ili AEG. Meni se čini da su trenutno na ekupi najbolje cijene.
Frendica kupila Elektrolux i kaze da je super. 5 god.garancije. Nista ne pari van masine. Drze ju u kuhinji ispod pulta. Mislim da cemo i mi tu..
Kod mene na pregledu sve u redu, mali odgovara mjerama, ima 1400 g, vode dovoljno, ja zatvorena, posteljica se makla!!! Sad je 3 cm od usca, sto je super, vise ne moram mirovat, bas mi je dosadilo😎 Sad i ja mogu planirat koji šoping i tecaj za trudnice, bas se veselim!! Ukoliko se mali okrene, a posteljica bude na vise od 5 cm cak mogu i vaginalno rodit, bas sam sritna😁
Ali ljuta sam na sestre😤, cekala sam 3 sata jer se one nisu udostojile procitat tocan termin s uputnice, nitko ne proziva, a one unutra surfaju na mob i slazu wc papir🙄😏. Bas mi se digne tlak kad netko ne radi svoj posa, a doktori se ubijaju cili bozji dan. Ispada da tu moze bit zaposlen prvašić koji zna procitat necije ime i prezime, to je vise nego sta je potrebno. Nije mi jasno zasto ih ne preraspodjele na neki odjel di ce bit korisne, a ne ovako. Ljuti me neorganiziranost i zabusavanje😏 I tako...😁😁😁 južina i nervoza kod mene😁
Losa čestitam!!!! Nadam se da si od objave dobila bolje osoblje oko sebe i da te cuvaju! Javi nam kako je kad se malo dobijes 💪
Ja sam i dalje jedan članak uloživa, cerviks tvrd zatvoren, dr herman čovjek na prvom mjestu. To je nevjerojatno koliko se isti pregled može razlikovati od doktora do doktora. Mi smo se znali i za pregled parkirat unutar dvorista desno gore iza TA kad smo znali da cemo biti brzo gotovi pa bi zamolili zastitara, vjerojatno puste kad nije guzva.
Losa cestitam na palcicu, sigurno si pod dojmovima i hormoni te pucaju. Zao mi je sto si imala neugodno iskustvo, no sigurna sam da ces to s vremenom i zaboraviti. ❤ Zelim vam brzi oporavak i napredak malome 😊
Curke cestitam ostatku na odličnim pregledima!🥰
Njurko ne znam kad si zadnji put isla i tako parkala, ali vise ne pustaju ni sestre koje rade u petrovoj bolnici da se parkiraju unutar kruga bolnice. Parkira se uz propusnicu, tj. ID karticu, a nju imaju samo lijecnici i glavne sestre odjela. Svi ostali djelatnici koji dolaze na posao s autom kupuju tromjesecne karte za garazu na kvatricu.
Losa Čestitam ❤️ Ti i tvoj dječak ste mnogo hrabri, zato ne sumnjam da će i dalje tako biti. Sad ti je sve pomiješano u glavi, to je sasvim normalno, i ja bih bila u šoku da sad rodim, ali sve će to doći na svoje i onda ćeš uživati sa svojim anđelkom ❤️ Staviću te na listu kad budeš spremna.
Super za uredne preglede danas 😀
Prošao i moj pregled, curka je dobila dosta, ima 2700 :D Kaže da sam uloživa i da je cerviks omekšan, ali da je to ok za ovaj tjedan. Savjet je odmaranje, ležanje, bez puno naprezanja.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji