ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Studeni 2019. 15:19

flower

Losa čestitam 💙… Cure, zna li koja kad se dolazi po bebu i mamu u Petrovu dali imaju oni tamo neki parking na koji se smije ući ili se stane ovako gdje god se nađe mjesto okolo bolnice?

Moze se gorena most s autom. Tata dode po djete pa mama i beb pricekaju na ulazu dok ih pokupi tata autom. 

Bublica123
    12. Studeni 2019. 15:40

beba2019

:) meni ce ovo biti treci porod,ali prvi u Petrovoj..otpocetka vodim trudnocu tamo ,na pt2 odjelu i sestre su zaista divne..ali,,vidim puno losih stvari da se pise za odjel babinjaca,pa i za carski..zapravo niti nemam neka konkretna pitanja..samo bih voljela procitati i nesto pozitivno o toj bolnici :)

Meni je odjel ostao u najljepšem sjećanju, svi su bili extra dragi, evo ovo će mi biti treći puta u petrovoj  🙏💞

• AnnA
    12. Studeni 2019. 15:59

Losa cestitam. Znam da si sad pod dojmovima i da si moras posloziti neke stvari ali ti ce doci s vremenom. Sada su ti emocije pomijesane. Vazno da ste vi dobro, da je sve proslo dobro. A malac ce lijepo napredovati pa ces i ti biti mirnija. Drz se
    Ostale curke, cestitam vam na urednim pregledima. I nemojte previse obracati na kilazu bebica jer sve je to relativno. Vazno da nam one napreduju. 
    Ja u petak idem na ehokardiogram i bas me nekako strah

Nasty
    12. Studeni 2019. 16:10

Red Fox

Nastytvoj je bebac isto dosta velik 😊 jesu ti kaj rekli kolko bi mogao jos dobiti do kraja? I super za nalaze 😊

Da da na gornjoj granici normale po veličini, ali i mene ima, a muž mi je oko 1,90m visine. Meni je i ovulacija bila tjedan dana ranije ali se prema tome ne vodimo za sad jer ne može bit 100% sigurno.. A ništa mi nisu rekli nikakva predviđanja osim jedan dr. mi je spomenuo da bi mali mogao prešišat 4kg, a drugi dr. mi je rekao da će mu se pri kraju vjerojatno smanjiti prirast, sad ispada da je u 4tjedna dobio 1kg. Ja zavorena beton, vršak prsta uloživa.. Idem 18.kod mog dr. pa ću i njega pitat za mišljenje.. Ma neću se opterečivati, ako ne rodim ranije i mali bude prevelik ić će na carski i bog.. Gestacijski držim pod kontrolom, ja na težini ne dobivam tak da što je tu je..🤦‍♀️🤗

Grizli
    12. Studeni 2019. 16:11

PetraB dakle, nadam se da ces rijesiti pregled sto prije.
    Thinkpink mm samo koluta ocima na rijec shopping i Zg.
    Anna drzim 🤞 da ehokardiogrm bude uredan.
    Reserved ajme stize ti beba uskoro! 🤗👶. Jesi uzbudjena? Oprosti na blentavnom pitanju, al ja sam jako uzbudjena jer znam da ces upoznati svoje malo cudo. 

• Henky
    12. Studeni 2019. 16:24

Losa čestitam i sigurna sam da će sve biti savršeno! Mali ti je bio borac do sada, biti će i dalje. Žilavi su oni i snažni, sigurno će sve biti ok. A tebe normalno da peru sad svakakve emocije i filmovi u glavi, snažan je to nalet hormona. Ali i to prođe. Proći će i taj gorski okus Petrove i potpuno ćeš zaboraviti da se ikad dogodilo. Uzmi si dan po dan i samo polako. 

PetraB
    12. Studeni 2019. 16:35

Hvala Grizli i Thinkpink… Javim ak ne uspijem rijesiti ovaj tjedan 😒
    Beba2019 i meni je odjel babinjaca bio cist ok a i pt2 i pt1 😅... Sve sam ih prosla 🙈. Za carski be znam proceduru iz vlastitog iskustva jer su oba poroda bila vaginalna. Sve je to individualno no eto, moje iskustvo je pozitivno 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    12. Studeni 2019. 16:37

super,,bas mi je drago :)
    sretno ♥

beba2025❤
    12. Studeni 2019. 16:39

drago mi je da imate lijepa iskustva :)
    sretno i sa ovom bebicom ♥

kl1v
    12. Studeni 2019. 16:47

Losa cestitam od ❤ Bit ce sve ok!  Drz se zeno. Budi nam jaka i hrabra i dalje. Ponosimk se tobom. Drzim fige da cim prije se oporavis. Samo polako i strpljivo, saljem puse i zagrljaje i tebi i malom hrabricu palcicu ❤❤❤❤😍😍😍😍😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.