ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    12. Studeni 2019. 11:35

Losa cestitam!!😍😍😍😍🤞🤞🤞 
    Sigurna sam da ce sve biti uredu, i da cete relativno brzo doma 🥰
    Ostataku, sretno na pregledima ✨
    Ja se isto spremam za vikend u West Gate 😄

mrgud_zg
    12. Studeni 2019. 11:38

Losha ceeestitam od srca!!! ❤️❤️❤️ 🎉🎉
    Najbitnije da ste ti i bebac dobro. Svaki dan ce bit sve bolje! Kad dodes k sebi i sve ti se slegne samo se ti nama javi, vjerujem da te sve zelimo cut! 
    Ostalim curama isto cestitam na urednim pregledima 👌😁

samonezelje
    12. Studeni 2019. 11:50

Losa cestitke na bebacu! Zelimo vam skori napredak i oporavak! Puno lijepih misli i toplih zagrljaja saljemo! 
    Mi isto idemo na sajam u WG, planiramo madrac i klokanicu ili bar maramu, mozda jos nesto robice ak se nadje lijepoga, pogotovo sad kad znamo da mozemo i muske stvarcice komotno uzet.. 
    Svima sretno i ugodan ostatak dana!

PetraB
    12. Studeni 2019. 11:58

Losa cestitam 🤗, apgar je odlican malenog a i kilaza ce doc na svoje. Zao mi je da je iskustvo poroda bilo ruzno no sad se koncentriraj na sto brzi oporavak. Naravno da si sada s emocijama kao na vrtuljku. Mi smo tu kad pozelis pisati. 💓

url=https://lilypie.com][/url

Red Fox
    12. Studeni 2019. 12:09

Pozdrav svima 😊
    Losa cestitam ti, kuzim da ti je sve to jos sokantno, bebac ima super kilazu i sve ce to biti super. Ne budes se ni okrenula i vec cete ici doma. Probaj se sto vise odmarati i zelim ti brzi oporavak 😘
    Angie ti nasi imenjaci su jako slicni 😂 moj je isto izlupao sondu od ultrazvuka i isto je bio procijenjen na 2300 prosli tjedan. 
    Cima puno je bolje da su te stavili na atb, zelik ti da ti brzo prode vrijeme u bolnici.
    Iva  javljaj nam novosti.
    Ja cekam jos do pon nalaze brisa za listeriu, plus ovi visoki tjedni, bas mi je sad sve postalo igra sa zivcima 🤦🏼‍♀️ samo da prodem 35.tjedan i mislim da cu biti mirnija, sad samo strepim do tad zbog proslog puta. Inace mi je pregled 28.11.al ak opet listeria bude pozitivna onda i prije tak da me ne morate na tablicu stavljati.

Nasty
    12. Studeni 2019. 12:09

LoSa84

Pozdrav svima! Evo da se ja javim da sam rodila hitnim carskim rezom malog palčića od 1.5 kg koji jest malen ali stabilno u inkubatoru. Dobio je apgar 9/10 sto je super za takvog malca. Ne morate me stavljat na popis rodenih jer mi je to sve jos sokantno i malo samemocionalno nestabilna. Uglavnom oboje smo dobro. Kad jos dodem malo k sebi tipkam vise. Samo cu reci da one koje moraju na carski izbjegavaju Petrovu ako ikako mogu

Losa draga čestitam od srca, bit će te vi super!💖
    Čestitam cure na urednim pregledima, i sretno onima koje ih iščekuju..
    Mi izašli iz bolnice, šećer uredan, ostali nalazi super.. Malo smo imali epizodu sa ctg-om i bržim otkucajima jer se malac nešto prepao a i ja kad dam to vidjela, ali nakon toga smo napravili još dva ctg-a i sve je biko školski.. Procjenjen je na 2,8kg, iduća hospitalizacija za 3 tjedna. 

flower
    12. Studeni 2019. 12:11

Losa čestitam 💙... Cure, zna li koja kad se dolazi po bebu i mamu u Petrovu dali imaju oni tamo neki parking na koji se smije ući ili se stane ovako gdje god se nađe mjesto okolo bolnice? 

01/19 prvi postupak (4 blastociste)
    03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
    09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
    08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)

Bublica123
    12. Studeni 2019. 12:12

Čestitam losa, ma super je dečko🙏💪💞samo neka lijepo raste i napreduje...veliki zagrljaj

Red Fox
    12. Studeni 2019. 12:13

Nasty tvoj je bebac isto dosta velik 😊 jesu ti kaj rekli kolko bi mogao jos dobiti do kraja? I super za nalaze 😊 

Bublica123
    12. Studeni 2019. 12:17

flower

Losa čestitam 💙… Cure, zna li koja kad se dolazi po bebu i mamu u Petrovu dali imaju oni tamo neki parking na koji se smije ući ili se stane ovako gdje god se nađe mjesto okolo bolnice?

Joj, parking nađete oko bolnice, dosta je guzva al nekako cirkuliraju vozila, nema neki poseban parking unutar dvorišta, otpušta se oko 14h, ako se nije nesto promijenilo od lani

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.