ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • njurko
    12. Studeni 2019. 20:06

thinkpink1

Curke cestitam ostatku na odličnim pregledima!🥰
    Njurko ne znam kad si zadnji put isla i tako parkala, ali vise ne pustaju ni sestre koje rade u petrovoj bolnici da se parkiraju unutar kruga bolnice. Parkira se uz propusnicu, tj. ID karticu, a nju imaju samo lijecnici i glavne sestre odjela. Svi ostali djelatnici koji dolaze na posao s autom kupuju tromjesecne karte za garazu na kvatricu.

Ma daa 😂😂 ovo moram mm ispricat, onda smo izgleda imali srece, jer smo se jednom na tecaju tako sparkali sad u 9 mjesecu kad smo kasnili i dva puta u 10 mjesecu kad sam isla na pregled. Oke necemo to onda vise prakticirat, sad mi je bed🙈 normalno smo otvorili prozor i pitali jel se mozemo gore parkirat, on je rekao ako ste dosli u posjete ne, mi smo rekli ne na pregled i pustili nas....sorry na dezinformacijama, moguce da nije bilo nikoga pa da su nas zato pustili...

Juno
    12. Studeni 2019. 21:21

Losa čestitke na sinčiću i brz oporavak kako fizički tako i psihički. 

Juno
    12. Studeni 2019. 21:28

https://postimg.cc/4YsGC7Xm

Omerta
    12. Studeni 2019. 21:36

Losa, cestitam od srca!!  Samo polako sad, daj si vremena da ti se posloze emocije. Brz oporavak ti zelim! Javi se kad budes spremna podijeliti svoje iskustvo iz Petrove i da cujemo kako napreduje palcic! 
    Reserved, bome joss malo, sretno!!! 🤞🤞🤞
    Cestitke cure na danasnjim urednim pregledima i sretno sutra!!!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lavica27
    12. Studeni 2019. 22:51

O pa to su vec konkretne tezine bebica..🥰 
    Lorija nadam se da ce mali brzo ozdraviti! Sarita kako si?
    Ostalo sam zaboravila,mozak mi je kasa danas...

• njurko
    12. Studeni 2019. 23:15

Svecano prenosim da nam je baby d zaprimljena i predradaonu, otvorena 1.5 prst, trudovi su joj bili zadnje sto je javila oko 5 min. Cekamo malog Duju noćas ili sutra 💪🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️💙💙💙💙

Gogaa_V
    12. Studeni 2019. 23:32

Cure  ja jedva udjoh  na forum i to  preko tableta. 
    Cestitam svima na urednim  pregledima koliko sam pohvatala  iz zadnjih par poruka (A baš sam puno  u zaostaku  pa ne zamjerite  na preskočenom), i Losa cestitam  tebi na malenom palcicu. Na wapu sam saznala ali nikako prije da udjem na forum. Želim brz oporavak tebi i bebi, da što prije  izadjete  i budete  skupa  kuci..💙 bit će sve ok i kroz par dana I ta nestabilnost će se prirodno  regulirati.
    Njurko je javila  vijest,  cekamo  jos jedno maleno nocas/sutra. 

Lunica
    12. Studeni 2019. 23:43

Vecer cure, i ja tek sad otvaram gorum kao po obicaju ne stignem od njih 4ero nego tek kad zaspu...Losa cestitam..hrabro...sada te hormoni malo tresu i nadolazit ce ti valovi emocija..ali dobro je sve to..brzo ce dobiti na tezini a i ti ces se polako oporavljati tako da ce polako doci sve na svoje..daj si vremena sto se ono kaze..javljaj nam se kad stignes...
    Cekamo onda s nestrpljenjem i druge bebice...
    A ja sam u zaostatku i samo vjerujem da je svima ok sa pregledima proslo...cure polako ali sigurno ulazimo u finish...a ovo s tezinom...tesko je to procijeniti...nije uzv vaga...on izbaci i same znate plus minus i do pola kg. Vazno da je prirast uredan. I nema bas pravila veca beba teze ide van..osim ako mama ima bas usku zdjwlicu...najcesce je pravila prvi porod malo duze i teze ide...ta vec stoji..recimo ja sam prvog od 3130 12 sati radjala i sporo se otvarala a malu treci porod od 3800 za 2 ure...tako da nije bas pravilo..ugl...samo opusteno i smireno..nek sve ide svojim tokom...
    Jel vi osjetite stuckanje bebe? Moj maloprije stuca skoro 10minuta i osjetila to lagano poskakivanje kod desnog jajnika...opet je u nekom cudnom polozaju😏

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Lala27
    12. Studeni 2019. 23:56

BabyD Sa srećom 💪 😍

Reserved123
    13. Studeni 2019. 00:36

Baby D aaaa sretno i da sto prije i sto lakse mali Duje stigne na svijet 💙💙

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.