Curke cestitam ostatku na odličnim pregledima!🥰
Njurko ne znam kad si zadnji put isla i tako parkala, ali vise ne pustaju ni sestre koje rade u petrovoj bolnici da se parkiraju unutar kruga bolnice. Parkira se uz propusnicu, tj. ID karticu, a nju imaju samo lijecnici i glavne sestre odjela. Svi ostali djelatnici koji dolaze na posao s autom kupuju tromjesecne karte za garazu na kvatricu.
Ma daa 😂😂 ovo moram mm ispricat, onda smo izgleda imali srece, jer smo se jednom na tecaju tako sparkali sad u 9 mjesecu kad smo kasnili i dva puta u 10 mjesecu kad sam isla na pregled. Oke necemo to onda vise prakticirat, sad mi je bed🙈 normalno smo otvorili prozor i pitali jel se mozemo gore parkirat, on je rekao ako ste dosli u posjete ne, mi smo rekli ne na pregled i pustili nas....sorry na dezinformacijama, moguce da nije bilo nikoga pa da su nas zato pustili...
Losa, cestitam od srca!! Samo polako sad, daj si vremena da ti se posloze emocije. Brz oporavak ti zelim! Javi se kad budes spremna podijeliti svoje iskustvo iz Petrove i da cujemo kako napreduje palcic!
Reserved, bome joss malo, sretno!!! 🤞🤞🤞
Cestitke cure na danasnjim urednim pregledima i sretno sutra!!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
O pa to su vec konkretne tezine bebica..🥰
Lorija nadam se da ce mali brzo ozdraviti! Sarita kako si?
Ostalo sam zaboravila,mozak mi je kasa danas...
Svecano prenosim da nam je baby d zaprimljena i predradaonu, otvorena 1.5 prst, trudovi su joj bili zadnje sto je javila oko 5 min. Cekamo malog Duju noćas ili sutra 💪🙋🏻♀️🙋🏻♀️💙💙💙💙
Cure ja jedva udjoh na forum i to preko tableta.
Cestitam svima na urednim pregledima koliko sam pohvatala iz zadnjih par poruka (A baš sam puno u zaostaku pa ne zamjerite na preskočenom), i Losa cestitam tebi na malenom palcicu. Na wapu sam saznala ali nikako prije da udjem na forum. Želim brz oporavak tebi i bebi, da što prije izadjete i budete skupa kuci..💙 bit će sve ok i kroz par dana I ta nestabilnost će se prirodno regulirati.
Njurko je javila vijest, cekamo jos jedno maleno nocas/sutra.
Vecer cure, i ja tek sad otvaram gorum kao po obicaju ne stignem od njih 4ero nego tek kad zaspu...Losa cestitam..hrabro...sada te hormoni malo tresu i nadolazit ce ti valovi emocija..ali dobro je sve to..brzo ce dobiti na tezini a i ti ces se polako oporavljati tako da ce polako doci sve na svoje..daj si vremena sto se ono kaze..javljaj nam se kad stignes...
Cekamo onda s nestrpljenjem i druge bebice...
A ja sam u zaostatku i samo vjerujem da je svima ok sa pregledima proslo...cure polako ali sigurno ulazimo u finish...a ovo s tezinom...tesko je to procijeniti...nije uzv vaga...on izbaci i same znate plus minus i do pola kg. Vazno da je prirast uredan. I nema bas pravila veca beba teze ide van..osim ako mama ima bas usku zdjwlicu...najcesce je pravila prvi porod malo duze i teze ide...ta vec stoji..recimo ja sam prvog od 3130 12 sati radjala i sporo se otvarala a malu treci porod od 3800 za 2 ure...tako da nije bas pravilo..ugl...samo opusteno i smireno..nek sve ide svojim tokom...
Jel vi osjetite stuckanje bebe? Moj maloprije stuca skoro 10minuta i osjetila to lagano poskakivanje kod desnog jajnika...opet je u nekom cudnom polozaju😏
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Baby D aaaa sretno i da sto prije i sto lakse mali Duje stigne na svijet 💙💙
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Sortiraj odgovore
Najstariji